1600/1600Zbývá 1600 znaků
editor rozvoje podcastů SZ
Před 2 roky

Podcast Vlevo dole restartuje svojí tour po České republice. Pokud chcete vidět natáčení podcastu naživo i s Lucií a Václavem, nejbližší termíny jsou:

• září od 19:00 v pardubickém divadle 29
  • září od 18:00 v Univerzitním kine Scala v Brně

Všechny detaily a ostatní termíny najdete na SeznamZprávách: Odkaz

www.seznamzpravy.cz
Podcast Vlevo dole oznámil zastávky své podzimní tour - Seznam Zprávy
Politický podcast a hit poslechových žebříčků Vlevo dole pokračuje v objíždění českých měst se svou talkshow Všude Tour. Od září se bude řešit politika opravdu všude a Lucie Stuchlíková s Václavem...
59
Před 2 roky

Dnes se dá ocenit práce 3 našich skvělých političek.

Paní Černochová

Paní Pekarová

Paní Němcová

Politické osobnosti, kterých si můžeme na naší politické scéně vážit! Že je místní proruští kolaboranti z SPD a smečka z ANO nesnáší, je mi upřímně jedno!!

208
Před 2 roky
Borkovcova Janina

nahlašuji příspěvek, porušuje pravidla komunity 😄

25
Před 2 roky

Protože je to zbabělec. StBácký zloděj dotací, únosce vlastního syna a deset let se soudí kvůli něčemu, co sám přiznal v TV. Parazit.

485
Před 2 roky
Tomáš Horák

Jste jeho soused že ho tak dobře znáte? Víte že celý plat dává opuštěným matkám vybudoval neurologické centrum a mnohé jiné? Co jste věnoval světu vy. Jen bludné kecy.

226
Před 2 roky

Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09 a předsedkyně PS:

„Nemůže být pro mě větším vyznamenáním, než když mě označí za symbol zla a nenávisti člověk, který Havlovo ‚pravda a láska zvítězí‘ vulgárně parafrázoval slovy, která ze slušnosti nebudu opakovat.“

Markétka je mladá, krásná, inteligentní dáma, která se nebojí říkat i nepopulární názory, navíc pravdomluvná a prozápadní demokratka - nedivím se, že se stala terčem č.1 pro Babišovy hnojomety.

Zavile ji nenávidí všichni populističtí lháři, demagogové, obchodníci s deštěm, pruští flastenci - čili Zeman a jeho kumpán Klaus, Babiš, Okamura a somozřejmě i jejich pokleslí voliči.

Inu, vrána k vráně sedá...

P.S. Asi nemusím psát, že jsem hrdý volič TOP 09, nyní koalice SPOLU? 😉

Odkaz

www.forum24.cz
Markéta Pekarová Adamová pod palbou incelů, nevábných a nemohoucích mužů
„Ta p** s** k** Adamová, tahle č** ukazuje, kam ten neomarxismus vede!“ Variace na
334
Před 2 roky
Alena Unzeitigová

*proruští flastenci, samozřejmě

149
Před 2 roky

Bureš holt nesnáší lidi s jiným názorem, než má on sám.. A aby mu odporovala žena, to už je skandál. Markétko, to je pro Vás čest, takový ubožák nestojí ani za odplivnutí.

96
Před 2 roky
Jindřich Lhoták

Co máte v hlavě? Máte tam mozek? To Pochybuji!!!

95
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Cílí na ni všichni normální lidé, proč by nemohl Babiš? Za ty svetry i za ten póvl si to zaslouží.

909
Před 2 roky
Jana Bártová

Nevím, podle jakého klíče rozlišujete, kdo je normální a kdo ne. Babiš a jeho dav rozhodně pojem "normální člověk" nenaplňuje, normální člověk nepodvádí, nelže, nebyl agentem a neuráží.

119
Před 2 roky

Kdepak Babiš. Mára mu ji vybral. Stejně jako ty předchozí.

Mára je pravý mág vox populi 🙂

85
Před 2 roky
Pavla Mádlová

Mára nemusel nic vybírat, MPA se svými útoky na Babiše kombinovanými se svou neinteligencí nabízí sama.

84
Před 2 roky

Je to tak.

Od tupých ovcí Babiše čtu denně nějaký ten návoz do Pekarové. Ne, nic konkrétního, na to ani nemají, spíše takové ty jejich proletářské tuposti.

A když se jich optám, cože ona udělala špatně, kdy v čem lhala, či jakou kauzu kde má, slyším jen bečení a vzteklé podupávání kopejtkama.

178
Před 2 roky
Petr Burian

Když je tak úžasná, pak mi tedy vysvětlete, jak se její podařilo dostat vlastní stranu dle průzkumů někam mezi 3 až 4 %?

94
Před 2 roky

Pekarovou není třeba napadat, ona se v těch svých projevech dokáže znemožnit sama. Jen ji nechme, ať je sranda.

76
Před 2 roky

To znamená jen jedno, že dělá svojí práci velmi dobře 👍 a já si klidně svetr navíc vezmu jen abych ruSSácký komuniSSty nepodporoval a už v dubnu jsem odpojil plyn !!!

70
Před 2 roky
Milan Novák

A nechte se odpojit i od přístrojů,čím dřív - tím líp.😛

47
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt