Podcast Vlevo dole restartuje svojí tour po České republice. Pokud chcete vidět natáčení podcastu naživo i s Lucií a Václavem, nejbližší termíny jsou:
Všechny detaily a ostatní termíny najdete na SeznamZprávách: Odkaz
Dnes se dá ocenit práce 3 našich skvělých političek.
Paní Černochová
Paní Pekarová
Paní Němcová
Politické osobnosti, kterých si můžeme na naší politické scéně vážit! Že je místní proruští kolaboranti z SPD a smečka z ANO nesnáší, je mi upřímně jedno!!
nahlašuji příspěvek, porušuje pravidla komunity 😄
Protože je to zbabělec. StBácký zloděj dotací, únosce vlastního syna a deset let se soudí kvůli něčemu, co sám přiznal v TV. Parazit.
Jste jeho soused že ho tak dobře znáte? Víte že celý plat dává opuštěným matkám vybudoval neurologické centrum a mnohé jiné? Co jste věnoval světu vy. Jen bludné kecy.
Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09 a předsedkyně PS:
„Nemůže být pro mě větším vyznamenáním, než když mě označí za symbol zla a nenávisti člověk, který Havlovo ‚pravda a láska zvítězí‘ vulgárně parafrázoval slovy, která ze slušnosti nebudu opakovat.“
Markétka je mladá, krásná, inteligentní dáma, která se nebojí říkat i nepopulární názory, navíc pravdomluvná a prozápadní demokratka - nedivím se, že se stala terčem č.1 pro Babišovy hnojomety.
Zavile ji nenávidí všichni populističtí lháři, demagogové, obchodníci s deštěm, pruští flastenci - čili Zeman a jeho kumpán Klaus, Babiš, Okamura a somozřejmě i jejich pokleslí voliči.
Inu, vrána k vráně sedá...
P.S. Asi nemusím psát, že jsem hrdý volič TOP 09, nyní koalice SPOLU? 😉
Odkaz
*proruští flastenci, samozřejmě
Bureš holt nesnáší lidi s jiným názorem, než má on sám.. A aby mu odporovala žena, to už je skandál. Markétko, to je pro Vás čest, takový ubožák nestojí ani za odplivnutí.
Co máte v hlavě? Máte tam mozek? To Pochybuji!!!
Cílí na ni všichni normální lidé, proč by nemohl Babiš? Za ty svetry i za ten póvl si to zaslouží.
Nevím, podle jakého klíče rozlišujete, kdo je normální a kdo ne. Babiš a jeho dav rozhodně pojem "normální člověk" nenaplňuje, normální člověk nepodvádí, nelže, nebyl agentem a neuráží.
Kdepak Babiš. Mára mu ji vybral. Stejně jako ty předchozí.
Mára je pravý mág vox populi 🙂
Mára nemusel nic vybírat, MPA se svými útoky na Babiše kombinovanými se svou neinteligencí nabízí sama.
Je to tak.
Od tupých ovcí Babiše čtu denně nějaký ten návoz do Pekarové. Ne, nic konkrétního, na to ani nemají, spíše takové ty jejich proletářské tuposti.
A když se jich optám, cože ona udělala špatně, kdy v čem lhala, či jakou kauzu kde má, slyším jen bečení a vzteklé podupávání kopejtkama.
Když je tak úžasná, pak mi tedy vysvětlete, jak se její podařilo dostat vlastní stranu dle průzkumů někam mezi 3 až 4 %?
Pekarovou není třeba napadat, ona se v těch svých projevech dokáže znemožnit sama. Jen ji nechme, ať je sranda.
To znamená jen jedno, že dělá svojí práci velmi dobře 👍 a já si klidně svetr navíc vezmu jen abych ruSSácký komuniSSty nepodporoval a už v dubnu jsem odpojil plyn !!!
A nechte se odpojit i od přístrojů,čím dřív - tím líp.😛