1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Putin se pokusil znovu-kolonizovat Ukrajinu, 60 let poté co totéž nedokázaly bývalé koloniální velmoci, 30 let po pádu SSSR - válka jako z jiného světa, která nemohla dopadnout jinak. Jsem rád, že neopakoval Mnichov 1938 ani Československo 1968 - stojíme na straně svobody, stejně jako desítky dalších zemí, které podporují Ukrajinu.

290
Před 2 roky
Martin Novotný

Tak super a doufám ze taky tady nebudou zaclánět a půjdou domu. Ale jak znám lidi ze sovětského svazu tak jsou to lidé co dokážou jenom zneuzivat

2

Což by nám ovšem nemělo bránit radovat se nyní spolu s Ukrajinci z „nejvýznamnějších vojenských úspěchů od vítězství v bitvě o Kyjev v březnu,“ jak píše americký Institut pro studium války.....

Hezké... Já se ovšem s dovolením budu i nadále radovat z jiných věcí, bližších mému srdci 😉

165
Před 2 roky
Veronika Zmátlová

Mám pocit dle vašeho komentu, že jste názorný příklad kam vítr tam plášť

16
Před 2 roky

Kdykoliv někam přišel Rus "osvobozovat", přinesl jen zmar, násilí, bídu a totalitu.

Tohle už nesmíme nikdy dopustit.

293
Před 2 roky
Tomáš Novák

Zapomněl jste napsat bohužel i smrt

8
Před 2 roky

Pane Sráský, to se vám teda "povedlo".

59
Před 2 roky
Libor Bezděk

Vy jste se ovšem nepovedl, rodiče jsou sourozenci co?

17
Před 2 roky

Skvělá glosa. 👍 Kéž by se i v nás probudila národní hrdost, vlastenectví. ❤️✌️🇨🇿🇺🇦

21
Před 2 roky
Hana Moltová

U mě už se probudila, Rusko je národ vítězů.

17
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 2 roky

Nemám miliony a přesto by mě nikdy nenapadlo vypustit z pusy, že by se nemělo pomáhat.

76
Před 2 roky

Sláva Ukrajině a zmar Putinově Rusku...!

258
Před 2 roky
Přemysl Havel

sláma Ukrajině.

14
Před 2 roky

Bohužel je tady tolik lidí, za které se musí člověk stydět. Jen nadávají vládě. Nadávají jí za Ukrajince... Včera politická debata a komunistka Konečná jasné vítězství cca přes 50% hlasů. Co tohle je za národ?

171
Před 2 roky
Miloslav Čapek

ono je každému příjemné sledovat že díky neschopnosti vlády inflace vylítla, energie se zdražují a neschopná vlád místo řešení furt čeká na nějaké signáli a vyhazuje desítky miliard pro nic za nic.... k tmu ozančí každého, kdo si dovolí nesouhlasit s jejími postupy za proruského symaptizanta. toto nebylo ani v 50 letech.

4
Před 2 roky

A ČR platí. Sláva naší vládě.

65
Před 2 roky
Klima Vaclav

Nic není zadarmo 🤦🤦

1
Před 2 roky

Já napíši co si myslím,i když možná narážím nebo budu smazána. Sice už je pryč doba, kdy jsem měla ban za to,že jsem napsala parafrázi víc než 2 tisíce let starého výroku, že v každé válce umírá první pravda a nastupuje propaganda, ale nedávno jsem se smazání svého komentáře opět podivila.

Jsem pacifista, takže jsem nešťastná z každé války. Ať probíhá v Asii, Africe.... Všude umírají lidé a ničí se infrastruktura. Byla jsem šokovaná první válkou v přímém přenosu z Kuvajtu. Válkou v Jugoslávii ve chvíli,kdy mi připadalo téměř nemožné, že by mohla být za mého života válka v Evropě. Stejně tak ruskou invazí na Ukrajinu. Pokaždé si přeji, aby umírání a ničení skončilo co nejdříve a lidé mohli zase žít v míru. Ztotožňují s těmi komentátory a vojenskými analytiky, kteří říkají,že Ukrajina vojensky nemůže vyhrát a že se zvyšuje nebezpečí,že se konflikt rozšíří a může přerůst ve válku fatální. Mám ráda život,svou rodinu a lidi obecně, takže z toho mám hrůzu. Proto bych si přála, aby co nejdříve proběhla mírová jednání a válčení skončilo. Masivními odávkami zbrani ze Západu se konflikt prodlužuje. Nedávno jsem slyšela,co o válčení na Ukrajině řekl profesor Sachs. S ním se ztotožňuji.

135
Před 2 roky
Milana Svobodová

Nemáte špatné myšlení, jenže si neuvědomujete, že Putin je novodobý Hitler a když dostane Ukrajinu bude chtít další země takže bohužel mírové jednání s tímhle kryplem nejde ☹️☹️a že se Ukrajina pokoušela.Proč takhle hezký podaný názor nenapíšete Putinovi, který začal tuto válku kvůli svý hamižnosti 😡😡 , víte co by s vámi udělal!Nechal by vás otrávit anebo vyhodil třeba ze 6.poschodí....je to jeho styl

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt