1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Jednak je pstruh duhový v Lesothu nepůvodním druhem. A dále pstruh potřebuje chladnou průtočnou vodu. Podivná informace o pstruzích v přehradě v Africe.

20
Před 2 roky
Kamil Holub

Jižní Afrika, nadmořská výška 1400m. Víte že na nejižnějším části pobřeží Afriky žijí tučňáci?

7
Před 2 roky

A plánují výstavbu dalších přehrad.

Zřejmě tam ještě nedošlo a neujalo se to green a greendealové šílenství.

Dokážete si představit ty hysterické demonstrační akce, kdyby se někde u nás měl začít stavět nějaký větší rybník pro chov nepůvodního druhu?

4
Před 2 roky

Je na čase, aby se v Africe starali především o svoji vlastní obživu...to si myslím už nějaký čas a velmi silně od té doby, co jsem viděla reportáž, jak jedna farma v Africe přestala pěstovat normální jídlo pro okolní lidi a začali pěstovat chia semínka - pro Evropany, kvůli ceně....za mne strašné...

2
Před 2 roky

Mne zaujala informace, že prý za vodu pro JAR inkasovali jen 1,5 mld Kč - i pokud to nebyla voda pitná (tedy již upravená), je to i tak dle mého směšná částka!

3
Před 2 roky

No tak aspoň tam díky tomu mají lidé práci, jinak je to chudá země

Před 2 roky
Michal Bátek

mohli by si vyrábět nebo pěstovat potraviny pro svou vlastní potřebu, třeba...to by bylo hned dost práce

Před 2 roky

1200 Kč za 1 kilo za pstruha ze sádky ??? Nevěřím !!!! Afrika musí posílat podporu Evropě !!!!

1
Před 2 roky

z 0 dokážou neskutečné. super.

14
Před 2 roky

skvělá zpráva budeme ty pstruhy dovážet ?

17
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 2 roky
Josef Klat

Pestuji se kvetiny, ryby se chovaji 😱

6
Zobrazit další reakci
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt