Jednak je pstruh duhový v Lesothu nepůvodním druhem. A dále pstruh potřebuje chladnou průtočnou vodu. Podivná informace o pstruzích v přehradě v Africe.
Jižní Afrika, nadmořská výška 1400m. Víte že na nejižnějším části pobřeží Afriky žijí tučňáci?
A plánují výstavbu dalších přehrad.
Zřejmě tam ještě nedošlo a neujalo se to green a greendealové šílenství.
Dokážete si představit ty hysterické demonstrační akce, kdyby se někde u nás měl začít stavět nějaký větší rybník pro chov nepůvodního druhu?
Je na čase, aby se v Africe starali především o svoji vlastní obživu...to si myslím už nějaký čas a velmi silně od té doby, co jsem viděla reportáž, jak jedna farma v Africe přestala pěstovat normální jídlo pro okolní lidi a začali pěstovat chia semínka - pro Evropany, kvůli ceně....za mne strašné...
Mne zaujala informace, že prý za vodu pro JAR inkasovali jen 1,5 mld Kč - i pokud to nebyla voda pitná (tedy již upravená), je to i tak dle mého směšná částka!
No tak aspoň tam díky tomu mají lidé práci, jinak je to chudá země
mohli by si vyrábět nebo pěstovat potraviny pro svou vlastní potřebu, třeba...to by bylo hned dost práce
1200 Kč za 1 kilo za pstruha ze sádky ??? Nevěřím !!!! Afrika musí posílat podporu Evropě !!!!
z 0 dokážou neskutečné. super.
skvělá zpráva budeme ty pstruhy dovážet ?
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Pestuji se kvetiny, ryby se chovaji 😱