1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

V tomhle směru dokonale fungují Murphyho zákony, respektive ten, který hovoří o tom, že "pokud se něco může podělat, tak se to taky podělá".

Zkrátka a dobře, pokud si budu "hrát" s virama tak, abych vytvořil takřka 100%ního zabijáka, tak si můžu být zároveň na 100% jistý, že mi unikne. Můžu mít zabezpečení jaké chci, stejně se to, dle Murphyho zákonů", nakonec stane. Jediná možnost... nehrát si a nevyvíjet. I za cenu toho, že teda nebudeme všechno vědět.

32
Před 2 roky
Martin Svoboda

pravdu nám řeknou možná až za 50 let , protože by farmaceutické firmy přišly o velké zisky , lidé by se nešly očkovat ....

15
Před 2 roky

Nejsem odborník, ale typoval bych to na přirozený přenos, mutaci viru, ze zvířete na člověka.

Vzpomínám si třeba na LOH 2008 v ČLR, kdy se tamější vláda snažilo přesvědčit obyvatele, že je lepší použít kapesník, než vytáhnout z hlasitým zvukovým projevem sopel až z paty a flusnout ho na zem.

Kolik, původně " zvířecích " chorob, které přešli ze zvířat na lidi se začalo šířit z ČLR?

10
Před 2 roky

Co těch šest, co po nakažení v jeskyni v roce 2016 zemřeli?

Před 2 roky
Michal Zedník

Jestli všichni zemřeli, tak to covid nemohl být.

Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

A kdo rozhodne, co je a co není dezinformací kolem covidu? Vrchní cenzor nebo naše strana a vláda?

91
Václav Sabáček

Odpovídám: Vlastní zkušenosti. Mám dobrou přirozenou imunitu, k tomu jsem se nechala třikrát naočkovat, a žádný covid jsem dosud neměla. Nicméně mojí známí covidem prošli. Jeden kamarád (postarší pan) ještě než byla vytvořena vakcína, a měl středně těžký průběh. Další kamarádce zemřel na covid bratr. A ostatní měli covid bud´ předtím, než byli podstoupili očkování, nebo až potom, kdy už měli očkování za sebou, a bylo to vesměs v lehčí formě. Tak co z toho vyplývá? Já nevím. Myslím, že je to individuální. Jako snad každá jiná nemoc - někdo je náchylnější, jiný odolnější, a průběh je podle toho, jaké předpoklady má ten či onen.

9
Před 2 roky

Tak nějak mi nejedí ještě jedna věc, když covid dorazil do USA, tak ve zprávách říkali, že černoši mají asi 2-3x větší smrtnost než bílá populace. Afrika je přelidněná a Čína skupuje v Africe co se dá.......... Ale ne to je zas nějaká blbá konspirační teorie. Mírumilovná Čína a nebo Rusko by přeci nic takového nevyvinulo. Ale že ten nedodělanej zmetek asi z čínské laborky utekl, to už zas tak nemožné není. Doma mě učili, že lež má krátké nohy, v tomto případě extra krátké nožičky, protože než z té daleké Číny docupitá, to bude ještě trvat.

7
Před 2 roky

"Virus byl upraven tak, aby snáze napadal lidské buňky. Cílem takového pokusu je zjistit, kolik virům „chybí“ k tomu, aby dokázaly přejít na člověka. A tedy, jak velké riziko takového vývoje hrozí. " Takovéto odůvodnění velmi nebezpečných pokusů se mi jeví jako vykonstruované a sloužící k zakrytí vojenského výzkumu na poli biologických zbraní. Opravdu není žádná mezinárodní smlouva, která by tohle zakazovala?

Před 2 roky

Záhadou pavědy virologie není zda vir vznikl u netopýra či v laboratoři a odtud mezi lidi. Ale nezodpovězená otázka. Zda vůbec, jak a také kolik těch "virů" skáče? A pěkně bez lhaní šašků z Meses . Ale s fyzickým prokázáním. Kolik těch virů létá na bájných kapénkových košťatech doopravdy. Jakou "virovou " nálož má pozitivně testovaný, A zejména ten bezpříznakový "pacient" co byl po pochybném testu zavíraný do karantény. Zkondenzovat a vysrážet kapénky z dechu na podchlazeném podložním sklíčku pro vědecký přezkum přece není problém. Pro vědu co nahlíží do dalekého vesmíru. Nebo nemá zobrazení? A snímání obráceně v nanometrech? Co ty vylhané snímky corona "ježků" z podvodů s tkáňovými kulturami. Ty pak nejsou v kapénkách vysrážených z dechu k nalezení? I s tou "náloží" ? Zjištěnou na ploše z dechového kapénkového kondenzátu. A přepočtenou na milimetry nebo centimetry či metry čtvereční? Do kdy nás budou ohlupovat šťouráním v nose, "analýzou" vyšťouraného rozkladu a konsenzem bez důkazů. S idiotskými matematickými modely že "vir" cirkuluje všude. Bez jakýchkoli fyzických důkazů jejich přenosu. Zástupné přenosové podvody na fretkách s inokulačním stresem a průvanem jsou jen spáchanou lumpárnou na respiračně citlivých zvířatech. Vedla ke genocidě milionů farmových norků. Víme že emoce dokážeme sdílet a mají vliv na naši respiraci. Zrovna tak organismus reaguje na teplotní a tlakové změny. Stresová hyperventilace ovlivnǔje kyslíkovou distribuci v tkáních. Mohou strádat a podléhat rozkladu na fragmenty .Nejsme o moc imunitně odolnější než ty fretky v rukou virologů .

5
Před 2 roky

Sumasumárum: práci vědce (Daszak), který má sám máslo na hlavě, uvedeme jako relevantní a ty, kteří na to upozorňují, budeme dále nálepkovat jako konspirátory ("Daszak se stal středem konspirací"). Protože to máslo na hlavě mají i média, která v prvních měsících nekriticky přejala právě hypotézu tohoto pána a lidí kolem něj o přírodním původu viru. Ti, kteří říkali něco jiného, byli v lepším případě ignorovaní a v horším zesměšňovaní.

Nakonec i tento článek, který se tváří jako nestranný, je stále zaujatý. Byť obě hypotézy o původu nelze vyloučit, nelze rozhodně říci, že fakta ukazují na 50:50 a že zkrátka nevíme. To je příliš snadné. Samozřejmě nevíme na 100%, ale indicie poměrně jasně ukazují na laboratorní původ: nejen to, že se nenašla stopa viru ve zvířecí populaci (v době, kdy byl mezi lidmi už masivně rozšířený), ale především sám fakt, že byl virus uzpůsobený právě pro šíření mezi lidmi. Je vysoce nepravděpodobné, aby se virus takových vlastností vyvinul u zvířat.

61
Před 2 roky
Václav Šubrt

V r. 2017 si Moderna patentovala postup, jak změnit normální zvířecí koronavirus tak, aby byl infekční i pro člověka. To je důkaz, že se nejednalo o přenos ze zvířete.

Podle Dr. Pekové jsou nové varianty koronaviru tak odlišné od původního viru, že je vyloučené, aby se jednalo o mutaci. Takže nové viry z jiných laboratoří. Kdepak asi byly?

58

informujte spíše lidi co je v těch vakcínách za svinstvo,Informujte je co obsahuje nový světový řád/digitalizace,covid pasy covid kredity atd./,kdo je Klaus Schvab,

Proč se veřejně o těchto věcech nemluví.K čemu vlastně platíme koncesionářské poplatky když se vlastně nic důležitého nedozvíme.

Odpovím.No to proto,že media už nevlastní nějaký suverenní stát ,ale korporace.Korporace globalistů,kterým fakt na vašem blahu záleží.Copak se lidi v tomhle absurdistánu už neprobudí.Asi už ne.Všem už je všechno jedno a Putin je pro ně ten největší zloduch,zatímco ti naši panáci nahoře a ti co je řídí jsou svatí.

117
Před 2 roky
Alice Vondrášková

Jako mluvčí Korporace Globalistů prohlašuji, že nic takového neexistuje. 😎

15
Před 2 roky

Jděte už s tou rýmičkou někam. Už je na čase přestat denně počítat a vykazovat nakažené.

35
Před 2 roky
Tomas Škopek

PS: už mi jen chybí věta "epidemie koronaviru klesá" když epidemii ještě nikdo za ty skoro 3 roky nevyhlásil.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt