Tady se tedy zase sešla parta vzdělanců.Kdyby cenzoři měli mazat všechny příspěvky,které jsou plné urážek a nadávek,zůstalo by zde jen torzo skupiny vládních příznivců,vyznačujících se pro ně běžným stylem-nemám sice argument,o to více mám urážek.Je to přesně obráceně,ne Babiše,ale naopak Fialu evidentně volí méně vzdělaní anti-intelektuálové
Ještě větší ubožáci jsou často odpůrci současné vlády. Z těch by tu nezůstal téměř nikdo. O jejich "ne"argumentaci není třeba hovořit.
Podpisy komančů. Poslední den jejich působení ve sněmovně. Před ohlášením prezidentských voleb.
To mluví za všechno.
Za co ?
Poslední, co této republice chybí je odpadlík z SPD, který kandiduje díky dalším odpadlíkům. Jako jediný předpoklad do CV může napsat, že má osobní zkušenosti s exekucemi a podporu komunistů. A jako třešnička na dortu je neutuchající obdiv k Dianě. Už chybí jen na hlavu diadém, na klopu vlaječku ČR na prvním místě.
Ano, Rohanová je prázdný, dutý kravský zvonec! A stoupenec proputinských názorů! :-)
Docela nepřekvapí názory "antisystémové" kandidátky, která hlasy na svou one-woman-dezolát show posbírala zcela proti dosavadním ústavním zvyklostem 😊
Ještě by mohla mít nějaké exekuce nebo dotovanou politickou neziskovku a bude zcela dokonalou reprezentantkou "politického proudu", který v současnosti zabírá široké spektrum novodobých "spasitelů" od parazitů typu Vrabel až po politické katastrofy naší republiky typu Klaus.
Ona má exekuci cituji z článku:Ona sama exekuci má a tvrdí, že ji splácí. „Poslední dva roky mě naučily, že dneska už lidem můžete těžko pomoct zespodu,“ vysvětlila svou účast v boji o Hrad.
Tak tohle je ta pravá kandidátka pro všechny české dezoláty a lůzu, která nevidí ani na špičku vlastního nosu, natož aby byla schopná alespoň trochu používat zdravý rozum.
Strašné.
Samozřejmě že generál který během pár let totálně změnil strany, bývalý STBák a Ekonomka co neví nic o skutečném životě jsou lepší kandidáti. A všichni tři jsou samozřejmě velmi věrohodní. Přeji hezký den.
A ještě je třeba doplnit, že kandidátka na prezidentku (vrchní velitelku ozbrojených sil) neví kdo je Karel Řehka...
A proč by to měla vědět. Se všemi činovníky je prezident seznámen, jakmile se etabluje v úřadě.
Soudě podle úrovně prezidentských kandidátů jsem došel k závažnému poznatku.
V Česku může do nejvyšší funkce kandidovat i plyšák, bude - li mít možnost získat podpisy papalášů. 🙂
To co rika jsou vseobecne veci, co znaji vsichni co tu ziji, ale, ze by to bylo neco extra to se rict neda.
Je atraktivni to ano, ale vzhled jeste neni a nebyl to spravne doporuceni pro tento urad. Rozvedena zena taky neni nic dobreho. Budou se na hrade stridat amanti ?
Pošahaná komuniSStka 😂 ani náhodou 👎
Souhlas ,pryč s " Komančema " ,takže pryč s Pavlem. O jeho zarputilosti pro stranu a SSSR vychází najevo tolik. A u něj pouze... " bez komentáře". Člověk co nepřizná svoji minulost nemá charakter.
Tak jsem si dřív říkal, že nikdo horší než Zeman nemůže být. A ejhle, tahle paní určitě. Naštěstí nemá žádnou šanci na zvolení.
No je to asi tak, píchni nebo řízni.Vše stejné.Koho volit když nikdo nezaujal?Co je menší zlo,co očekávat?V dnešní době asi nic pěkného k očekávání není.Jsme nuceni spokojit se s málem co se nabízí.Ti co jsou v čele tak mají podporu K5 a STAN!Tak to vypadá,že ta podpora se jim bude muset vyplatit!To seskupení K5 je pro mě nepřijatelné!!!
Proč musí rozumné postoje vždycky zastávat nějaký vyvrhel...
Co je rozumného na jejích názorech?