Během dneška má Xixoio vydat k věci tiskovou zprávu, je však otázka, jestli do té doby budou zadržení představitelé firmy propuštění.
Mám ale pocit, že je nás, kteří nevíme, co jsou v oboru financí tokeny (oproti jiným oborům, kde má slovo svůj odlišný význam) a fintechy víc, takže by menší vysvětlení neškodilo.
Česká varianta FTX?. Drazí držitelé kryptoměn - máte se na co těšit. Snaha vyvádět peníze ze špatně chráněného systému je totiž stará jako lidstvo samo.
No, FTX nějaou dobu solidně fungoval a rozhodně bylo možné získávat peníze i zisky zpět, XIX nefungoval nikdy je to čistý podraz od samého počátku.
"Vychází z nepochopení našeho byznys modelu a tokenizace jako takové."
Tak ten byl dobrej. 😉
Úžasný nápad, naprogramovat prázdnou peněženku, nazvat ji "token" a nechat si ji naplnit od investorů 🙂 Vklady nevracíme 🙂
Token, krypto, investice, zhodnocení vysoké, anglicky znějící názvy, mladí co nechtějí dělat a chtějí jezdit v drahých autech a nechat si to zaplatit od holoty 🙂
Warren Buffet: Neinvestuji do ničeho čemu nerozumím.
Správně - neinvestuj, nerozumíš, ale O D R E G O V A T se můžeš zadarmo.
„Ze strany vyšetřujících orgánů dále dochází k masivnímu nepochopení našeho byznys modelu a tokenizace jako takové" vyjádřila se firma: Přijímat prostředky od lidí bez jejich faktického nároku, na byť jen dílčí návratnost investice a tudíž bez jakékoliv protiplnění, považují v oné firmě za nepochopení jejich byznysu. Řekl bych spíše, že v okamžiku, kdy začaly přijaté peníze přesouvat z firemního účtu na účty soukromé, již každý musel pochopit, že ten "byznys" má honosný název "podvod". Po přečtení jejich produktových podmínek mi akorát hlava nebere, že někdo do toho "byznysu" mohl nějaké prostředky vůbec vložit.
Tohle je podvod století 🙂
Nikdo ti nemůže dát tolik, kolik já ti mohu slíbit.
Dokud se takoví šmejdi nebudou zavírat na "stovky" let a dokud budou lidé tak hloupí, že těmto nesmyslům o obrovských výnosech naletí, tak bude pro takové zlodějské aktivity místa nejenom u nás, ale i ve světě pořád dost ...
On také Andrej Babiš/Bureš, agent StB č. 25085, je obchodníkem s lidskou blbostí. Nutno dodat, že destinaci si vybral přímo výbornou, blbů je zde opravdu hodně.
Po přečtení výnatku z Obchodních podmínek společnosti přeji všem drobným investorům hodně štěstí v jejich dalsím způsobu investování 🙂