Pro případ, že by marketérům hnutí ANO docházela invence, zde je tip na vyvrcholení mírové kampaně. Starší ročníky u toho mohou zavzpomínat na dětství.
Odkaz
Nic na Pavla nemají, melou z posledního.
To je hnus. Takže v roce 2013 to byly Sudety. Před 5 lety migranti a teď válka. Doufám, že máme dost inteligentní lidi na to, abychom neopakovali stejné chyby pořád do kola.
Pavel by byl konečně po 20 letech důstojný prezident.
Vyzařuje z něj zkušenost, klid. Je to mezinárodně uznávaný člověk schopen konečně výborně reprezentovat naši krásnou zem. Navíc je schopen oslovit voliče z obou nesvářených táborů.
Ještě důležitější je, aby nevyhrál Babiš. Slovenskej lhář a obchodník se strachem umí ze všeho nejvíc rozdělovat naši společnost. Lidi běžte k volbám!!!! Stačí se podívat na tiskovky. Rozdíl je do očí bijící.
AB nechce rozdělovat společnost, chce aby ho všichni volili a aby mu nekoukali pod prsty jestli se zas nepřilepila nějaká dotace.
Babiš neumí vést důstojnou debatu a odpovídat na otázky. Jeho poskoci měli zvolit diametrálně jinou strategii. Měl klidně odpovídat, klást lstivé otázky na svého protivníka a žádat, aby se ho moderátoři ptali víc. Vylhaných odpovědí má tři kýble a jsem si jistý, že by mu na to skočilo rozhodně víc nerozhodnutých voličů, jako na takovou průhlednou frašku, kde si odkopává své já křiváka plného estábáckých praktik. Jenže on je tak sebestředný a arogantní, že mu i hra na férového slušňáka připadá jako moc zbytečně košer.
Pojďme si představit, jak by nás reprezentovali oba v roli prezidenta:
Summit o řešení ruské agrese na Ukrajině.
Prezident Pavel: Nesmíme se bát udělat pro Ukrajinu víc – nabídnout například vojáky NATO a leteckou podporu, aby zabezpečili evakuační koridory a ochranu civilistů v nich. Naše síla a odhodlání ji použít je jediná možnost, jak zastavit humanitární katastrofu.
Prezident Babiš: Pokud nic neuděláme, tak samozřejmě ten je tady velké riziko, že ten počet mrtvých bude stoupat. Ano. Ale já nic nereletizivuju, já len říkám, že, ehm, samozřejmě, ehm, umíraj lidi, je to špatně, my děláme maximum pro to, každý život je cenný a já tam nevidim žádný rozpor. Já jenom vysvětluju, že ano, stoupá nám to, vy říkáte tisíc mrtvých, je to strašné, že zemřelo tisíc mrtvých, ale já to nechci relativizovat, ale v tomhle směru děláme všechno pro to, aby tady nebyly desítky tisíc mrtvých.
no tvl !!! :-)
Zase trápenec.
Voliči Babiše, opravdu vám ještě tohle přijde přijatelné? Děsit Čechy válkou pro vlastní prospěch a vlastní obohacení?
takový bilboard je prostě trestuhodá levárna,kladu siotázku...kde jsou tvé hranice Bureši,kam až jsi ochoten zajít,vím neodpovíš,odpovím ti sám,až na samé dno morálky ...
No jasně, nemůže napsat o sobě nic pozitivního, tak plivne na soupeře. V debatě se mu nepostavi, ale za rohem štěká se svými gorilami za zády. Opravdu hrdina.
Možná ani doma.
Cim vetsi zbohatlik, tim vetsi magor
Já bych řekl: Čím větší estébák, tím větší zločinec a magor.
Včera jsem se s chutí v televizi znovu podíval na mimořádné úspěšnou veselohru Světáci. Skvělý herec Vladimír Brodský tam říká jednu geniální větu, cituji:
"Jestliže je v kolektivu jeden inteligentní člověk, tak nesmí, zdůrazňují, nesmí dojít k hlasování."
A to je ten problém naší doby. Slovenského estébáka Babiše volí lidé s malým koeficientem inteligence. Samozřejmě, že budu mít za toto prohlášení mnoho mračounu, je to ale realita. U voleb má jak chytry člověk, tak hlupák jeden hlas a ve světě se tomuto systému říká demokracie.
Také přidám citát: "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik."
Stačí si z toho spočítat procenta. To je panečku materiál 😄
Už brzy se naplní podmínky pro rčení z Vyššího principu. Babiš je opravdu zlo.
Babiš někoho týrá?
je vidět že zoufalství v týmu je čím dál hloubější když se uchylují k trapnějším a trapnějším útočným sloganům které jsou navíc otevřeně lživé
Je vidět jaký klid a MIR " rozpoutal StBabis v Čechách...... hlavně v rodinách a mezi generacemi.....všichni se hádají jako koné....