Pokud Rusové tak vehementně honí "čarodějnice" tak se opravdu bojí. I hloupý Rus si uvědomuje, že to bude bolet.
Boha, ty jsi ale případ, to snad ani není možný...
Slyšel jsem, že je dvojnásobná odměna za ukradnuti pračky a dokonce trojnásobná za ukradení záchodu.
Není to korupce ? Dalo by se to dát k soudu ? Takový Haaag nebo Štrrrasburk by to možná zajímalo.
A nezbude z té "odměny" zase je sada ručníků nebo 5kg ryb?
Tak... je pravděpodobné, že se jí nedožije...to se to slibuje
Tak tohle má konečně od Rusů nějaký racionální základ. Vzhledem k pověstné ukrajinské "poctivosti" bych čekal, že ty tanky budou vyhazovat do luftu už na podvale...
no ona ta ruská “poctivost” taky není nic moc😃
Vyplatí jím tu odměnou formou zkrácení daně ze mzdy, soc. a zdravotního pojištění a výstavby kanalizace v jejich bydlišti.
Jo a taky luxus vezenska reforma, lepší než amnestie.. A zbavit se menšin (tadžijové atd... Putin pořád sbírá body... Stejný jako my vyhlásit válku Slovákům a do přední linie poslat všechny cikány, 🤟
Tak ruský šrot moc hezky hoří...chtějí z nich demontovat věže, ulétávají jim..
Odkaz
Ty vado, že bych jel v kupovat ruské železo na ukrainu😉dobrej job
No mám pocit že se budou spíš těmhle tankům Rusáci vyhýbat proto taky tyhle odměny.
Je vidět, že rusové musí mít ze západních tanků hooooodně nahnáno, když vypisují takové odměny za jejích zničení a život vojáka tam má cenu mobilu.
Já si taky prostě myslím, že Rusáky se zde straší zcela neopodstatněně a účelově.
Už vidím ta ruská paka, jak se ženou s kulomety v ruce proti tankům.
A prečo si myslíš, že s guľometom v ruke ?
Zatiaľ je to presne opačne a tak to aj zostane.
Rusi idú na 10 % možností a NATO už má prázdne sklady.
Známe to. Od zítřka začnou ruští vojáci hlásit desítky zničených západnch tanků 🙂
a při tom tam ještě nebudou 😄