1600/1600Zbývá 1600 znaků
Editorka SZ
Před 2 roky

Volby jsou daleko, nejbližší navíc do europarlamentu a ty Čechy tradičně spíš nezajímají. Bude Andreje Babiše bavit dělat kontaktní kampaň tak dlouho nebo se mu nakonec zalíbí ve žvanírně, jak říká poslanecké sněmovně? Výborná Ivana Svobodová z Respektu stojí za poslech celého podcastu a nejen přečtení článku.

212
Před 2 roky
Barbora Sochorová

Nebo ho zatkne francouzská prokuratura třeba. Potíže tam má obrovské.

170
Před 2 roky

Ke smůle sekty ÁNO, slovenského podvodníka Bureše , pokračují v jeho populismu,buranském chování, vyhrožování, strašení obyvatel! Vondrák jim naznačil cestu kterou by se sekta mohla ubírat... marně! Tento spolek zoufalých kariéristů, které jiné strany nevzaly, nebo dokonce vyhodily není schopen se začít chovat jako civilizovaná strana západního stylu! I když jejich " slunce z východu" utrpělo 3. famózní ne vítězství 🤣👎!

472
Před 2 roky
Vladimír Vaněk

Pane Vaňku, rétorika vašich příspěvků je na trestní oznámení, či civilní žalobu.

Ovládejte se prosím

261
Před 2 roky

Těším se na Schillerovou, až mám zase vysvětlí, že k prosperitě vede prožrat peníze (tedy: spotřeba), nebo že se díky spotřebě vybere na dani že spotřeby víc, než se rozdá. Nebál bych se tento převratný způsob nazvat per petuum alena.

...a ani Havlíček dvakrát si neví rady, pán si přál platit zvlášť, nebo dohromady?

128
Před 2 roky
Miroslav Šilhavý

A nebo šetřit jak nejvíc, že. Odkaz

www.irozhlas.cz
Inventura mimořádných odměn na ministerstvech: 726 tisíc u Jurečky, velké škrty na spravedlnosti
Ačkoliv nejlépe ohodnocený ředitel pracoval na ministerstvu vnitra, nejvýše ohodnocení náměstci a ředitelé odborů působili v loňském roce pod Martinem Kupkou.
3
Před 2 roky

Na tiskovce byl Babiš divný, prvně se chválil, pak se litoval a pak nenáviděl všechny ostatní - to dělá vždycky. Spíš mě zarazilo jak působil bezradně, (politicky) vyhořel a teď zoufalý hledá co dál a neví.

Evidentně pochopil že sice má sektu, která ho miluje, ale odpůrců je podstatně víc.

210
Před 2 roky
Daniel František

On je jen obycejny kocovnik. Jediny miliardar, ktery kocuje po republice, poznava jeji krasy a prateli se s domorodci slabsiho ducha.

93

Tak ANO se vydalo ve stopách Polska,

tedy finty, kdy kontroverzní osoba odejde jakoby do ústraní

a místo sebe nastrčí sympatické neotřelé tváře!

No a to je ten problém, to co šlo v Polsku, to u ANO nejde,

všechny sympatické neotřelé tváře,

s ANO nechtějí nic mít společného!

Dokud bude mít Babiš v ANO jakýkoliv vliv,

je koaliční potenciál ANO nula!

44
Před 2 roky
Marie Krementáková

Polsko je ale teď miláček pražské kavárny.

28
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Češi a lidí obecně mají toho cirkusu ANO plné zuby. A tím že zbabělý udavač Babiš zůstal dále předsedou, se to jen znásobilo. Navíc úplně každý teď může vidět jak vypadá schopná, fungující, pracovitá, akční vláda která nekecá a maká. Vláda která nekrade občanům jejich daně. Tedy vláda Petra Fialy. Cirkus ANO i jeho hlavní klaun na naší politické mapě končí. Konečně bude líp

168
Před 2 roky
Jan Blaha

Zažil jsem již hodně.

Kromě několika let komunismu třeba vládu Klasovu, které utratila peníze s velké privatizace, které měly být pro penzijní reformu, Kalouska, který se krizí proškrtal tak, že u nás byla krize delší o 3 roky než ve zbytku Evropy, Babiše, který vše rozdal a nyní Fialu, od kterého slyšíme " budeme se zamýšlet, analyzovat ....". Takže za mě je výsledek ten, že na nás občany vždy všichni kašlali a kašlou, všichni si honí svá politická ega, jen někdo se tváří jako větší či menší "taťka" občanů.

Vždy jsem volil pravici a vždy se zklamal. A tato vláda?

Proč platíme nejdražší elektřinu v Evropě? Proč nezvládají úřady vyplácení dávek těm co to potřebují? Proč budeme platit vyšší daně z nemovitostí, které jsme pořídili z již jednou zdaněných peněz? A takových proč bych našel více.

Takže jsem se opět v pravici zklamal, jako pokaždé. Škoda.

53

Já bych se nebál říct, že populistické hnutí ANO se mění v extrémistické hnutí ANO. Podkuřovat lidem, kteří jsou na okraji společnosti, to je fantastický nápad. Doufal jsem, že se pomalu znemožní, ale oni se chtějí znemožnit rychle. To je fajn zjištění.

54
Před 2 roky
Tomáš Zámečník

Zatím se znemožňuje ten slepenec a z pětikolky bude brzy šestikolka a to teprve se budou dít věci!!

35
Před 2 roky

Babiš se nezmění, řekl jen kdo jsou jeho nejbližší sluhové, tetu Schillerova a generátory náhodných slov Havlíčk. To jsme ale věděli.

Díval jsem se včera na CNN Prima News 360 Pavlíny Wolfové, kde hlavním hostem moderatorky byl hejtman Vondrák a říkám, že jeho příběh je učebnicovým příběhem oportunisty. Oportunismus z latiny opportunus a z angličtiny opportunity znamená příležitost, to je způsob jednání a rozhodování, které se neřídí vlastními zásadami, nýbrž se přizpůsobuje vnějším okolnostem, příležitostem a výhodám. A to přesně pan Vondrák, do včerejška místopředseda sekty ANO dělal. Měl kdysi skvělou práci, byl rektorem university a přesto, že již před 10 lety věděl, co je slovenský estébák Babiš zač, tak chopil za pačesy danou příležitost jít rychlejší cestou za úspěchem. Není nejmenších pochyb, že pan Vondrák od začátku věděl, že ANO = Babiš, že s ním v mnoha věcech vnitřně nesouhlasí, ale šel do toho. Včera na co se ho moderátorka Wolfová zeptala, tak odpovídal bojácné, opatrně na otázku kdo řídil volební prezidentskou kampaň Andreje Babiše řekl že neví, že na to se musí ona zeptat právě Andreje Babiše i když z jeho předcházejících odpovědi jasné vyplývalo, že jediným, kdo v ANO rozhoduje je pouze a jenom Andrej Babiš. V dané chvíli pane Vondráku je vaše opatrnost již zbytečná. Příští rok se na krajskou kandidátku ANO na 100% nedostanete, to už je dnes rozhodnuto, takže vaší jedinou šancí vidím v tom strhnout moc v ANO na svoji stranu. Historie ale říká, že oportunistovi se to nikdy v minulosti nepovedlo, u moci vždy zůstali jejich šéfové autoritáři a dogmatici.

27
Před 2 roky
Miroslav Vala

Hlavně, že se inteligent Vodrák dostatečně zviditelnil. Přece příští rok jsou volby !!! Češi, to jsou lidé s čistým ryzím charakterem. Jsem na světě už docela dlouho, abych si mohla udělat jasno a hlavně bohužel platí : za peníze vše i ztráta lásky ke své vlasti ? Nikdy,nikdy, nikdy ta láska u vás nebyla. Stejně se jednou proletíte z oken jako v VI. století. To se bude d o m a /jestli víte, co to je/ lépe dýchat, ale vy se udusíte vaší kolaborací na UK, USA, atd. Je to můj názor a běda porušení ˇUstavy pro svobodu slova !!

5
Před 2 roky

Jen ať vymetají kouty. Zároveň přijdou o voliče, kteří by je dříve snad i volili. Prezidentské volby ukázaly, že Babiš přišel oslovením SPD a dezolátů o spoust voličů z 1. kola.

A tam, kde v 1. kole s přehledem vyhrál, najednou po Babišově nenávistné kampani vyhrál Pavel.

Spoustu Babišových voličů vyděsilo, co ten "diplomat" Babiš předvádí.

52
Před 2 roky
Pavel Sladovník

Neustálou nenávistnou kampaň vedete Vy.Pokud byste uměl počítat,tak po 1.kole bylo jasné,že vyhraje Pavel,protože přesunem hlasů od Nerudové,Fišera a Hilšera k Pavlovi neměl už Babiš šanci.Nebo jste snad počítal,že voliči těchto tří budou volit Babiše? Jakákoli kampaň po druhém kole na tom nemohla nic změnit,tak nespekulujte o nesmyslech.

31
Před 2 roky

Bláboliš bude opět obrážet republiku se svou karavanou, což hlavně ocení jeho kočovní kamarádíčci indického původu a pojede tu svou pomlouvačnou kampáň, jak to všichni ostatní dělají blbě a jak on by to udělal nejlépe. Žádné vize, konkrétní nápady, nic. Jeho elektorátu pouhá negace stačí a těm co chce ulovit, zřejmě také.

92
Před 2 roky
Jan Frydrych

Ono mluvit jak to součanà garnitura dělá špatně není nic složitého. U toho se nemusí ani lhàt

79
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt