Babiše nechce celé Slovensko a většina produktivních a lidí s budoucností v ČR.
Mám řešení.
Nechť se přestěhuje do Francie a stane se jejich občanem.
Tam je i daleko větší trh pro možné vyšší zisky než tady, přece!
Snad s tím ,,jeho přítel,, Macron z celého srdce bude souhlasit.
Nejlepší řešení je aby jste se odstěhoval Vy, chytraku.
Hrad, inaugurace, balkon. Nemyslím si, že bychom z nového prezidenta dělali krále. Ale po té letité hrůze jsme si prostě chtěli připomenout naší historii, tradici a užít si trochu té důstojnosti a vznešenosti.
Jinak - s Ficem má paní Vašáryová pravdu. Slovákům přeji, aby mu neskočili na špek a na podzim ho poslali do propadliště dějin.
Co si chcete připomínat? Jak paní Vašáryovou nemusím tak má pravdu.Oslavovat něco jako je Stébácký prezident může jen ten,který je nezažil. a jásají ti co byli s ním v jednom spolku - 33 let trvalo než se dostal kovaný komanč na trůn.30 let a více byl na to veden stranou a rodinou to mu nikdo nikdy neodpáře.Takže jásat jako by jsme vítali krále ani omylem.
Tak ona dnešní vládní garnitura si zakládá hlavně na propracovaném pí-ár. Aby to vypadalo jak nejlépe může. To dělá vláda, okolí kolem Vystrčila, vedení parlamentu, no a teď nový prezident. Oni totiž nic neumí, tak to musí maskovat. A vojáci v maskování vynikají. Takže bych je nechal. Zatím jsou na úrovni besídky mateřské školky. I když očekávat, že dospějí - tak to se nerýsuje, protože rozumově není na čem stavět...
Za to vy musíte být jednička, jen co je proto!
Zdá se mi, že bývalá paní diplomatka trochu ztrácí nadled ! 🙁
Zanedlouho ve vé zemi pozná o čem to je !
Tato volba prezidenta je, a zůstane nadčasová, a historikové o ní budou mluvit jako o osudovém zlomu, a tečkou za třiatřicetiletou divokou historií po listopadu 1989 !
Naše česká evoluce se tímto dovršila, zatímco na Slovensku tomu tak není ještě ani daleko na dohled !
Volba prezidenta byla osudovým vývojovým uzlem dalšího vývoje naší země, a dopadlo to naštěstí dobře 🙂
Musím pochválit 3.400.000 voličů, kteří si tu osudovost uvědomovali jako já. I účast v těchto volbách zatím nemá žádnou obdobu, i to je důkazem toho, že se zde se hrálo o ty nejvyšší "sázky" !
A paní diplomatka ráčí sama na podzim pochopit tu skutečnou "hloubku" oné královské volby, jak to sama nazývá !
Vyjadřování paní Vašáriové na mě působí až závistívým dojmem. Cítíte to také tak?
Čím je starší, tím je prechytralejsi. Měla by se starat o ten politický chlív pod Tatrami.
Nemám jí ráda,ale tentokrát má pravdu.
Samozvaný král naštěstí odešel do pyžámkového důchodu!
Btw: Na SK už je vše v cajku, že ta paní má potřebu komentovat naši politickou scénu?
Samozvaný nebyl a paní Vašáryové se ptali proto odpovídala.To se tak dělá.
Lépe bych to neřekl. Nechápu, proč bych se z té zelené plastelíny měl zbláznit.
teď už je to v klidu...po arogantní sebestředné jedovaté ruské ostudné kreatuře Zemanovi je prezident Pavel návrat důstojnosti hlavy státu ...
...hezky to u nás popsala, trefně - díky, Vašáryová...
ale pořád platí..,že to byla nejlepší volba prezidenta
✌️😆
Má pravdu, Češi jsou takoví. Čech je cyklista, který se nahoře hrbí a dole šlape.
To je tak když se nějaká slepice ze Slovenska montuje do politiky v ČR. Vášáryová si asi dlouho nevrzla 🙂 Babiše by si taky mohli už konečně vzít zpět. Kdykoliv dojedu na SLovensko, tak jsem v šoku kolik lidí by se vrátilo rádo pod rusáckou chamraď.
Nemáte toho Babiše vyraženého na čele ? A jak kouknete do zrcadla , tak se rozjedete ... nekoukejte do zrcadel a mysl se vám zklidní a šok vás opustí , když na to Slovensko nebudete jezdit .