1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Já si myslím, že Šídlo si o tu šéfovskou židli v ČT přímo říká. Nemyslíte ?

64
Před 1 rokem
Vladimír Pilát

Lépe ČT zničit než aby jí dál vedla aktivistická buňka v čele s Dvořákem! 🙂

85
Před 1 rokem

Ti, co radi sleduji vymeny manzelek, obskurni serialy a zboznuji bulvar, a druhorade americke filmy, tak ti budou asi spokojeni.

Ti, co se radi podivaji na hodnotny film, ci dokument, radi si poslechnou vaznou hudbu apod., tak ti spokojeni nebudou.

93
Před 1 rokem
Dalibor Hudecek

V době moderních služeb a streamovacích platforem je silně provládní ČT zbytečností.

191
Před 1 rokem

Ct je prezita jako ceska posta, a kdyz se rusi posta muze i tv.

To jsou zase jen plky,

Do soucasneho stavu ji dovedl dvorak tim ze ct nasmeroval jednim smerem udelal z ni zavisle medium.

Ct nema ve spolecnosti ani 50% podporu

To se to reditelovi mlaska za vypalne…

At zrusi poplatky a veati reklamy a ukaze se jak je reditel schopny vest tv bez vypalneho

72
Před 1 rokem
Vojta Melák

Heslo z r. 89 - Televize lže, jako když Rudé Právo tiskne.

Vtip z doby bolševismu. Televize vysílá 3 druhy programu.

Pravdu, pololži , lži. Pravda je přesný čas. Pololži jsou předpovědi počasí. A lži jsou všechno ostatní.

52
Před 1 rokem

Kdybych já volil nového generálního ředitele ČT, tak bych znovu zvolil Petra Dvořáka. Pokusme se od sebe oddělit platy manažerů ČT, které jsou vysoké, ale menší než třeba v konkurenčních televizích Nová a Prima. Z mého pohledu zprávy, pořady a filmy, které točí ČT jsou kvalitní a chtěl bych, aby to tak zůstalo.

Za zmínku stojí třeba dva seriály, jejichž závěrečné díly jsme mohli vidět na ČT včera, to je v předvečer prvního máje. O tom, co jsme my Češi za národ nám kritický vypověděl jakoby z venku český režisér bulharského původu Biser Architev v seriálu Volha právě o České televizi do roku 1989 a dvoudílném tv filmu Anatomie zrady z období Heydrichiády. Oba dva hrdinové jak řidič Pekárek, tak válečný ministr školství Emanuel Moravec mají mnoho rozdílných vlastnosti, jednu ale tu podstatnou mají stejnou a to je udělat naprosto cokoliv pro svůj prospěch. Ty dvě postavy vypovídají velmi mnoho o tom, co jsme my Češi zač.

183
Před 1 rokem
Miroslav Vala

Moravec prý řekl že když má s vlky žít, musí s nimi výt.Mužík s pseudonymem marx narozen v německu živený Engelsem žil v Londýně. Uljanova-lenin,herec Trocký s vlaky revolucionářů ze západního exilu kvůli úlevě od východní fronty za 1světové v poslaní do Ruska.Mafie nás prostě odevzdala hiedlerovcům a když fašisti prchali ponechali nás stalinovi - Dzugasvili(kněz).Vždy je otázka kdo je kdo a Čech,jestli třeba i majitel Vrbětic s bulharskými doklady nebo mužíci s pseudonymem,tak jako hitler-jméno matky Hiedler(otec se jmenoval Schickelgrubr)železní, alcaponi,luckyluciani..Mužík s pseudonymem rotschild1763:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání.Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům..až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...euro,kryplomēny,digipeníze,konec hotovosti.Mnoho filmů promítat ve třídách-Dny zrady,Noc rozhodnut(z r 93),Schindlerův seznam,Smrt krásných srnců,Musíme si pomáhat,Wintonovy děti,Rozrušená země, Toman,Ucho,Vážení přátelé ano,Bony a klid,Báječná léta pod psa, Pupendo,Kolja,Akumulátor1,2,seriál Devadesátky včetně dokumentu,Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té mafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám prostřednictvím bílých koňů,loutek,komediantů,válečných trpaslíků,kudlanek,trubců neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele Země kde žijí,i u nás.Penizeviz Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou

8
Před 1 rokem

Vyhrát musí pan Konrád,je to jediná šance,aby se z té ČT sekty stala alespoň částečně normální televize a ne jen trapná reklamní agentura této vlády

29
Před 1 rokem

Dvořák bude dobrá volba.

23
Před 1 rokem

Koncesionářské poplatky by se měly zrušit, ať se ČT protlouká, jak může. Pokud ČT přestane vysílat, já to ani nepoznám. Proč mám platit za něco, co nepoužívám?

160
Před 1 rokem
Michal Berndt

Těch troubů co tvrdili, že se na ČT nedívají jsem zažil hodně, ale pak člověk zjistí, že čučí na MS v hokeji, OH a podobné věci.

51
Zobrazit dalších 23 reakcí
Před 1 rokem

Zrušit poplatky. Je to státní TV, ať si ji platí stát. Proč mám platit reklamu. Nevím, proč se mám dívat na nekonečné seriály. Pokud je státní, zveřejněte platy zaměstnanců, i ředitele.

239
Před 1 rokem
Zdenek Ambroz

Pane Ambrož, můžete být konkrétní k těm nekonečným seriálům na Čt?

Pod nekonečným seriálem si představuji : ulice a podobný odpad.

44
Před 1 rokem

...dříve jsem ČT + ČT24 považoval za jistotu správných informací

především ze světa...

...teď vidím, že to jsou samé PŘEKROUCENÉ LŽI !!

...raději přepínám na zprávy ze Slovenska, někdy PRIMA CNN !!

...nejhorší je servilní lživý moderátor - ŘEZNÍČEK !!

111
Před 1 rokem
Alexandr Řehořek

I za komoušů byly objektivnější zprávy ! Dnes diskuze zvané "přesilovky " 3 na jednoho s jiným názorem a podobné hnoje. O dění ve světě nic, jen co se hodí. Podprahové působení na diváka je běžný program k degradaci diváka.

29
Před 1 rokem

Bůhdá, že se to stane. Česká televize je prolhaný, neobjektivní, manipulativní, cenzurovaný a soukromí podnik ředitele P. Dvořáka, vlády P. Fialy, kde jsou vybírány hosté dle toho správného myšlení, které je plně v souladu s názory Slepence. Pane Dvořáku, vás to trápit nemusí, vy jste již dostal na platech, odměnách a dalších, možná i skrytých příjmů desítky milionů korun. Nakonec, máte kromě úspor i několik nemovitostí na více místech Česka. Na pracák určitě nebudete jít pro podporu. Ovšem, mohl by jste odkrýt desítky a desítky smluv, které jste nechal začernit, aby nikdo neviděl kolik a kdo dostal zaplaceno. Šeptá se toho docela mnoho o korupci v ČT pod vaším vedením.

27
Před 1 rokem
Daniel Zajíc

správný názor děkuji

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt