1600/1600Zbývá 1600 znaků

Když se spojí dvě bídy, před krachem je to neuchrání.

8
Před 3 roky

Myslím, že by to spojení smysl dávalo. Datart je z mého pohledu úspěšnější, dravější, Electro World má zase některé zajímavé lokality, kde zatím Datart přímo nepůsobí. Nejsem si ale jistý, jestli bude NAY, slovenský retailový řetězec, spokojený s výší nabídky. Precijen EW není nyní, ve srovnání s HPT či Datartem, tak ziskový. Jako bývalý letitý zaměstnanec Datartu mu samozřejmě přeji jen úspěch, a spojení by mohlo být oboustranně prospěšné.

2
Před 3 roky

Vzhledem k tomu, že Datart po převzetí HP Tronicem stojí za velký kulový (prodavači musí tlačit čínskou Etu i když to zákazník vyloženě odmítá, a podle prodejů Ety jsou placení), tak ze spojení s ElectroWorldem nelze čekat žádné zlepšení. Spíš naopak.

11
Před 3 roky
Karel Kos

😀Nestalo se mi, že bych koupil v Datartu třeba LG, a dodali mi Etu.

8
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Podle mě je dost možné, že Electro World bude v budoucnu ve ztrátě. Zisk klesá a lidé jsou nuceni šetřit. Tak velké prodejny je těžké uživit. Proto je taky minulý vlastník před pár lety prodal.

2
Před 2 roky
Michal Štěpánek

ono stačí mít na ploše prodavače, místo podavačů. Pak se peníze vydělávají lépe

1
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

A co tomu řekne antimonopolní úřad? Předpokládám, že to bude muset posvětit.😎

8
Před 3 roky
Josef Černý

Myslím si, že konkrétně tuto fúzi by měl antimonopolní úřad stopnout !

7
Před 3 roky

Datart a Electro World jen prosím Vás ne - co jsem u Elektro World reklamoval, tak mi nic neuznali, mám s nimi velmi špatné zkušenosti. Ale Datart velká spokojenost, ochota, pomůžou, moc šikovní.

5
Před 3 roky
Daniel Vítek

Tuším ,ze reklamaci prodejce neovlivní… Reklamace se posílají dodavatelům či výrobcům…

5
Před 3 roky

Pokud to autor klasicky nepopletl a nenapsal nesmyslná čísla, tak zisk 52 milionů při tržbách 3.8 miliardy je dost tragický obchodní výsledek.

4
Před 3 roky
Frantisek Janoš

a nebo hromada šikovných účetních operací s náklady

3
Před 3 roky

Hm, to zavání likvidací konkurence. Jaký jiný kamenný prodejce bude existovat kromě tohoto Datart-ElectroWord spojence? Alza a? Ještě něco konkurenceschopné?

1
Před 3 roky
JAN BARTŮNĚK

Okay, Planeo, Euronics, K+B elektro...

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Polibte si šos vy co nemáte rádi Ew. Reklamaci neuznává Ew ale servis a s tím už reklamační těžko něco udělá. Klasickej případ vysírek na reklamacích, že to rozbalili a bylo to rozbitý přitom si to udělali sami.

3
Před 3 roky

Konkurence zmizí a zůstane monopol, který si bude diktovat ceny. No dobře máme ještě e-shopy.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA