1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

„95 procent našich dodávek na Ukrajinu probíhá pod standardními byznysovými kontrakty, není to o tom, že by český daňový poplatník platil dodávky zbraní na Ukrajinu. Kontrakty mají financování z Ukrajiny nebo z jiných aliančních států NATO tak, aby se využily lokální výrobní kapacity,“ říká Strejček.

---

Ale "Vyplesklí" deZoláti mají ten SVŮJ VLASTNÍ NEOFICIÁLNÍ NÁZOR, který si tady musejí sobě navzájem za každou cenu srdíčkovat...

...protože ve světě nikoho vůbec nezajímaj...

🤣🤣🤣

48
Před 2 roky

Bylo mi 11, když sem vtrhli.

Stříleli, vraždili a kradli.

Pak dalších 21 let absolutního pohrdání tou svoločí.

Přispívám rád...

58
Před 2 roky
Břetislav Hampl

A že to byli v 90% úkáčka, to vám asi nevadí? 🙈🙈🙈😡😡

58
Před 2 roky

Rusko má v ozbrojeném střetu jediné dvě výhody - lidskou přesilu v kombinaci s nulovou hodnotou lidského života a velké zásoby starých zbraní a munice. Ani jedno ale není nevyčerpatelné.

106
Před 2 roky
Matěj Balatka

Ještě jste zapomněl na ty lopatky z 19.století. A ještě nějakou pohádku tam máte?

19
Před 2 roky

Zdá se mi neuvěřitelné, že tolik lidí zblblo mainstreamovou propagandou a fandí válce na Ukrajině a podporují ji, vždyť tam umírají lidé. Připadá mi, že by rádi viděli válku i u nás. Je mi z nich úzko.

410
Před 2 roky
Libor Kirsch

Tohle může říct jen moskevská veš. Pokud by se Ukrajinci nebránili, udělají z nich Rusové trestné prapory při útoku na nás (resp. Moldavsko, Pobaltí). K tomu stejně jednou dojde, ale je fest lepší mít Ukrajince na své straně.

50
Před 2 roky

RuSSák má největší území na světě, nejvíce přírodního bohatství,

ale místo aby byli ekonomickou jedničkou ve světě,

dokáží jen vraždit a krást.

69
Před 2 roky
Barbora Havlikova

A ekonomika na úrovni Belgie. RuSSáci jsou všem už jen k smíchu.

39
Před 2 roky

Rusové umí jen ničit a krást. Vytvořit nic nedokáži.

100 let slibují ekonomický zázrak - a nic.

Mají největší zemi na světě (rozlohou), nejvíce přírodních zdrojů - a přitom je jejich ekonomika výkonem z celosvětového pohledu zcela zanedbatelná. I ekonomika samotné Itálie je výkonem větší.

I s průměrným leaderem by přitom museli být dávno ekonomickou velmocí.

Ale oni tam mají dalšího sebestřednýho tupouna s kulatou hlavou co cpe prachy do zbraní místo aby lidem postavil silnice, infrastrukturu a začlenil se do civilizovaného světa.

Takže jediné co umí je vyvážet suroviny - a ty ještě bez západních investic nedokáží ani dostat ze země - a když ceny komodit poklesnou o 5%, postihne je hladomor.

Teď je dokonce zahnal do války a připravil je na desítky let o šanci na slušný život. Budou od zbytku světa totálně izolováni.

Jednou budou rádi, když je před bankrotem zachrání rozprodej většiny majetku a území Číňanům, to je nakonec čeká, to po Putinovi zůstane.

219
Před 2 roky
Tom Broz

Celkem bych souhlasil, jen nechápu, v čem se od nich Ukrajinci liší... HDP na obyvatele mají ještě nižší, města a vesnice jsou tam zhruba stejně ohavné a korupce minimálně stejná, ne-li horší... Tak kde je ten rozdíl?

115
Před 2 roky

Copak rusum, ale oni ani nefunguji cluny u reckeho pobrezi, tam by se soudruzi z EU meli zamerit, aby ilegalni migrace byla bezpecna. Doufam ze nase ukrajinska vlada Ceske republiky pomuze a bude se podilet na odskodneni techto nestastnych lidi.Slava Ukarajine.

34
Před 2 roky
Oldrich Klima

Hybridní rusácký teroristo, vetkněte si vaše ubohosti za ušanku. Do tří let bude v rusácku třetina obyvatel muslimská. Inu nový světový řád v putinistánu!

Rusácku zmar!

13
Před 2 roky

Takže tu máme 160000 ubozaku.To se mi ani nechce věřit.Ze si do toho tanku nesednete a nejedete na tu Ukrajinu s nim.Je vidět že propaganda dělá s lidmi divy jak za Hitlera.

226
Před 2 roky
David Bičík

Bičíku, jediný ubožák jsi tady ty a grupa tobě podobných přispěvatelů. Nestarej se , kdo komu na co přispívá. Nám také nevadí, že se skládáte (vy dezoláti) na Vrábela. Ani mi nemusíš odepisovat, beztak ti to dělá problémy.

127
Před 2 roky

Cco kdybychom se složili na kulturní památku “Česká pošta v Jinndřišské”NÁROD SOBĚ”.Nechceme podporovat válku!!!´.

193
Před 2 roky
Dana Pešková

Nemyslím si, že bych chtěl s vámi vlastnit nějakou nemovitost. Kupte si ji raději sama. Jakékoli spoluvlastnictví přináší jen problémy.

23
Před 2 roky

Hlupáci se skládají na tanky, chytří na pomoc civilistům. Půl miliardy k ničemu spláchnutý do záchoda, gratuluji. akorát jste pomokli k zisku nějaký zbrojovce, toť vše a k mrtvým.

228
Před 2 roky
Denis Makolli

Jenže tanky chrání také ty civilisty. Léky, jídlo a oblečení jsou sice důležité, ale před ruskou raketou/dronem je neochrání.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt