„95 procent našich dodávek na Ukrajinu probíhá pod standardními byznysovými kontrakty, není to o tom, že by český daňový poplatník platil dodávky zbraní na Ukrajinu. Kontrakty mají financování z Ukrajiny nebo z jiných aliančních států NATO tak, aby se využily lokální výrobní kapacity,“ říká Strejček.
---
Ale "Vyplesklí" deZoláti mají ten SVŮJ VLASTNÍ NEOFICIÁLNÍ NÁZOR, který si tady musejí sobě navzájem za každou cenu srdíčkovat...
...protože ve světě nikoho vůbec nezajímaj...
🤣🤣🤣
Bylo mi 11, když sem vtrhli.
Stříleli, vraždili a kradli.
Pak dalších 21 let absolutního pohrdání tou svoločí.
Přispívám rád...
A že to byli v 90% úkáčka, to vám asi nevadí? 🙈🙈🙈😡😡
Rusko má v ozbrojeném střetu jediné dvě výhody - lidskou přesilu v kombinaci s nulovou hodnotou lidského života a velké zásoby starých zbraní a munice. Ani jedno ale není nevyčerpatelné.
Ještě jste zapomněl na ty lopatky z 19.století. A ještě nějakou pohádku tam máte?
Zdá se mi neuvěřitelné, že tolik lidí zblblo mainstreamovou propagandou a fandí válce na Ukrajině a podporují ji, vždyť tam umírají lidé. Připadá mi, že by rádi viděli válku i u nás. Je mi z nich úzko.
Tohle může říct jen moskevská veš. Pokud by se Ukrajinci nebránili, udělají z nich Rusové trestné prapory při útoku na nás (resp. Moldavsko, Pobaltí). K tomu stejně jednou dojde, ale je fest lepší mít Ukrajince na své straně.
RuSSák má největší území na světě, nejvíce přírodního bohatství,
ale místo aby byli ekonomickou jedničkou ve světě,
dokáží jen vraždit a krást.
A ekonomika na úrovni Belgie. RuSSáci jsou všem už jen k smíchu.
Rusové umí jen ničit a krást. Vytvořit nic nedokáži.
100 let slibují ekonomický zázrak - a nic.
Mají největší zemi na světě (rozlohou), nejvíce přírodních zdrojů - a přitom je jejich ekonomika výkonem z celosvětového pohledu zcela zanedbatelná. I ekonomika samotné Itálie je výkonem větší.
I s průměrným leaderem by přitom museli být dávno ekonomickou velmocí.
Ale oni tam mají dalšího sebestřednýho tupouna s kulatou hlavou co cpe prachy do zbraní místo aby lidem postavil silnice, infrastrukturu a začlenil se do civilizovaného světa.
Takže jediné co umí je vyvážet suroviny - a ty ještě bez západních investic nedokáží ani dostat ze země - a když ceny komodit poklesnou o 5%, postihne je hladomor.
Teď je dokonce zahnal do války a připravil je na desítky let o šanci na slušný život. Budou od zbytku světa totálně izolováni.
Jednou budou rádi, když je před bankrotem zachrání rozprodej většiny majetku a území Číňanům, to je nakonec čeká, to po Putinovi zůstane.
Celkem bych souhlasil, jen nechápu, v čem se od nich Ukrajinci liší... HDP na obyvatele mají ještě nižší, města a vesnice jsou tam zhruba stejně ohavné a korupce minimálně stejná, ne-li horší... Tak kde je ten rozdíl?
Copak rusum, ale oni ani nefunguji cluny u reckeho pobrezi, tam by se soudruzi z EU meli zamerit, aby ilegalni migrace byla bezpecna. Doufam ze nase ukrajinska vlada Ceske republiky pomuze a bude se podilet na odskodneni techto nestastnych lidi.Slava Ukarajine.
Hybridní rusácký teroristo, vetkněte si vaše ubohosti za ušanku. Do tří let bude v rusácku třetina obyvatel muslimská. Inu nový světový řád v putinistánu!
Rusácku zmar!
Takže tu máme 160000 ubozaku.To se mi ani nechce věřit.Ze si do toho tanku nesednete a nejedete na tu Ukrajinu s nim.Je vidět že propaganda dělá s lidmi divy jak za Hitlera.
Bičíku, jediný ubožák jsi tady ty a grupa tobě podobných přispěvatelů. Nestarej se , kdo komu na co přispívá. Nám také nevadí, že se skládáte (vy dezoláti) na Vrábela. Ani mi nemusíš odepisovat, beztak ti to dělá problémy.
Cco kdybychom se složili na kulturní památku “Česká pošta v Jinndřišské”NÁROD SOBĚ”.Nechceme podporovat válku!!!´.
Nemyslím si, že bych chtěl s vámi vlastnit nějakou nemovitost. Kupte si ji raději sama. Jakékoli spoluvlastnictví přináší jen problémy.
Hlupáci se skládají na tanky, chytří na pomoc civilistům. Půl miliardy k ničemu spláchnutý do záchoda, gratuluji. akorát jste pomokli k zisku nějaký zbrojovce, toť vše a k mrtvým.
Jenže tanky chrání také ty civilisty. Léky, jídlo a oblečení jsou sice důležité, ale před ruskou raketou/dronem je neochrání.