Kolik z nich asi křičelo na Václaváku, že Rusko je ochranou demokracie a civilizace a vládo, dej nám peníze?
Někdy tam zajděte abyste věděl co tam lidi křičí. Ani jedno z toho co píšete.
Řecko, Španělsko včetně Kanárské ostrovy Itálie------ co je to za blábol ? Anonisté a Spédaci přece celou dobu tvrdí. že celý národ umíra hlady a bída kde se podívaš :-)
Kam poletíte Vy? Já jako důchodce na to např.na to nemám.Žádal jsem machra traktoristu jurečku aby mi na dovolenou přidal a on mi odepsal že to je nemožné že přidává pouze těm kterým je z nich již na padnutí a ty že on padnout nenechá a že by nebylo ani na neziskovky,na solární barony,pánbíčkáře,nemakačenky na různé podpory atd.a hlavně také na UA.Takže mám smůlu, dřepím doma a šetřím na to jídlo.Ještě chci napsat o pomoc panu Babišovi který dával celý svůj plat na solidaritu což žádný ze zákonodárců nedělal,zdali by mi na tu dovolenou přidal. A nyní do mě hrdinové. Jsem pro ANO i SPD a vy si ty vaše chvalozpěvy těchto dnešních asociálů nechte na Mikuláše na koledu.
my pojedeme pěkně na sever, žádné koupání a pláže, to nás nebaví a jsem rád, že jsou obě děti po mě. Finsko a Švédsko
Pane Bočku, jak kdo chce, každému co je mu blízké. Dneska si může vybrat každý podle libosti.
Přeji hezký den.😎
Narovinu? Dnes jsem si sečetl náklady na osobu na 17 denní dovolenou v Dominikánské Republice v druhé polovině května... Organizace na vlastní pěst, jazyková výbava - Španělsky ani slovo, anglicky trošku... Výsledek? 56 000.- Kč na osobu za 17 dní, z čehož 20 500.- Kč byla letenka (KIWI.COM) a 6 500.- Kč auto na celý pobyt... A ejhle... Cena je stejná, jako minule za 8 denní pobyt přes cestovku... 15 let jsem nebyl na tak dlouhé dovolené ... A tak úžasné dovolené... Ubytování řešené na místě přes Booking nebo Airbnb... Dá se sehnat velmi kvalitní ubytování za velmi rozumné "české" ceny... A novinky.cz se mohou jít s blábolem o nízké ceně zahrabat... Na vlastní triko to bude VŽDY levnější, neboť sám cestovatel přemýšlí jinak než cestovka...
Cestovala jsem také na vlastní pěst
Ubytování vždy přes booking. Ten totiž nabízí ubytování které ck vůbec nemají. Letadlo podle mého výběru, délka pobytu taky. A co je nejlepší...nikdy jsem neplatila příplatek za 1luzkovy pokoj!!
Shrnutí....s cestovkou nikdy.
Poslední roky jezdíme do Itálie a Švýcarska, to mi bohatě stačí, východní Evropa mne neláká
Ano, pokud budu od výletu očekávat běžný "celozeměkoulový" standard, který "zažiji" v kterékoliv západnější zemi, také mi bude stačit Itálie a Švýcarsko. Jezdím ale za jinými zážitky, v tom je třeba celý Balkán, Moldavsko, Gruzie, Arménie a mnoho dalších zemí (ty třeba z JV Asie nebo střední/jižní Ameriky ani nezniňuji) daleko zajímavější ... 🙂
Že by tolik Čechů jelo na zahraniční dovolenou? Já myslel, že je Fialova drahota a že drtivá většina Čechů horko těžko zaplatí bydlení,plyn a elektřinu.
To je tím že si lidé chtějí dopřát oddych od toho Fialového hnusu. Na dovču si rádi našetří. Do kempu autem do Chorvatska to rodinu majlant nestojí
Ve většině příspěvků je cítit čistokrevná závist.Jedna věc se 5K daří velmi dobře.Štvát lidi mezi sebou a proti sobě.Proč by lidé nemohli jet na dovolenou a zároveň kritizovat špatné kroky vlády?Když utratím své vydělané peníze teď u moře,nesežere mi je inflace.Za rok a půl je pryč 25 - 30% úspor aniž bych na ně sáhl.To že jedu za své peníze k moři ještě neznamená,že se tu máme kdovíjak a že vláda dělá všechno správně.
Jestli máte za rok a půl 30 % úspor pryč, někdo vám je nejspíše ukradl.
Každopádně by si měl člověk dovolenou dopřát jedno kde,každý podle svých možností, lidé mají nasetreno z covidu,když se nemohlo nikam,tak nesedte doma,peníze jsou na to ,aby si člověk užil a něco zažil, stejně vám je užírá inflace😉
Správně, tak někam, kde mi to zneprijemnujou (pokuty, zakazy, zlodejiny) nepojedu.
Je to na každém, jakou dovolenou si zvolí. Inu, jeden jede jede k moři a druhý zase třeba k rybníku, někdo do lázní. Hlavně...... lidi krásnou dovolenou všem.
Někdo nejede nikam a je taky spokojený.
Lidé si uspořili během corony, když nebyla šance někam vycestovat. Všem ze srdce přeji, aby si dovolenou užili a vrátili se domů s vnitřní silou znovu čelit nesmyslným rozhodnutím vlády, která by je stejně o našetřené peníze nějakým způsobem připravila.
Dobře investováno, každá rodina takový oraz potřebuje.
Zdravím teď jsme v Chorvatsku,už asi po 20...ceny diky Euru vyleteli na horu pizza od 14 €,atd.Ceny ubytka také...vyletěl...a za poslední 3 dny 2x bouřka...🙁
Teplota moře 18'c:-(
Arogance Chorvatu,tragedie:-(
Za vše chtějí platit a i za parking,kdekoliv:-(
Novinka toalety jsou placené na dálnicích,kde platíte myto:-(