BURAN ZŮSTANE BURANEM A BAČA BAČOU ...
A tele teletem....
Typickej estbak.
Na hradě máme komunistu, špióna a stbáka a nikomu to nevadí.
To, že si dokážeme volit stbáckého mafiána vypovídá o nás. V hlavách jeho voličů je stesk po normalizační šedi, vládě průměrných kariéristů a bezpáteřních slouhů.
Sprostý stbák byl naším premiérem a myslel si, že by se mohl stát i prezidentem.
Tak jsme si na hrad zvolili jiného komanče, a plno lidí ho tady oslavuje. 🙂
Novináři mají právo se ptát. A kdokoliv (včetně politiků) má právo si je zablokovat a klidně jim i soukromě napsat, co si o nich myslí - to se snad ještě smí, ne?
Obecně - To, že se někomu nemusí líbit novinářské otázky je jeho problém. A to, že někdy novinář na tyto otázky nedostane odpovědi, ale místo nich obdrží blokaci svého čísla je zase problém dotyčného novináře.....
BTW - Vím že se o něčem psát musí, ale výše uvedené mi přijde tak samozřejmé, že článek o tom "Jak zlý politik zablokoval na svém telefonu číslo, ze kterého mu volal hodný novinář" mi přijde jako zprávy ze ZŠ, kde se Máňa (představte si to!) nebaví s Milunou...
Pokud se novinář ptá, tak má politik odpovídat, klidně i "bez odpovědi". To, že politik na novináře útočí ve stylu Babiš, patří jinam než do demokracie. To právo zablokovat volajícího nikomu neupírám, jen pak musí nést následky tohoto činu.
Andrej Babiš je lhář a psychopat. Pro ČR ale nepředstavuje problém. Problémem jsou ti lidé, kteří jsou toto ochotní volit a obhajovat.
Zato teď máme super signalizatora, který je uhlazený a přitom nedodrží nic ze svých uhlazených slov. Slibuji co jsem slíbil ,odvolávám,co jsem slíbil!!! Bravo. Bez Babiše by nebyli schopní žít.
Tak protivný novináři k demokracii patří. Kdyby byly politikům příjemný něco by bylo špatně. A to že Babiš používá stále stejné mantry, já jsem chudáček, nikdo mě nemá rád, všichni mě kritizují a dávají mi nepříjemné otázky. To všichni víme za dva roky bude Babišovi 70 jsem zvědavý ,jestli i tohle bude vládě vyčítano.
Kedroň, už by jsi se měl začít starat o něco podstatnýho, než o Babiše. (Istanbulskou smlouvu, povinnou solidaritu, ČT, ČR, nekompetentní vládu, a jejího servilního prezidenta, podvod5spolek kočičí pracky, destrukční dopady výjezdů dvou matesu z Parlamentu a Senátu, objektivní informace o válce na Ukrajině- atd.)
Ty seš dobrá kobliha. Takovej malej, ubohej, zpovykanej hlupáček, viď?
Andrej Babiš se nemění. Křivdy, osobní útoky a složky jsou stále jeho svět
----------------
Jen minulý týden zde bylo o Babišovi téměř dvacet článků od nejméně pěti různých novinářů. Všechny články byly nějakým způsobem dehonestující. Je jasné, že tuto "novinařinu" zablokovat nelze.
V čem konkrétně byly ty články dehonestující? Alespoň jeden příklad?
Ti co vás za to platí, musí mít z Babiše opravdu velký strach. Tento článek je jako vždy, naprostá mediální žumpa, zajímalo by mne, proč to vlastně píšete, koho ty vaše konstrukce, manipulace a polopravdy asi tak zajímají?, proč zde tedy neuvedete, jediný právoplatný rozsudek, kde byl za to co píšete Babiš, odsouzen? vidíte, nevíte a žvaníte, hlavně že vás za to platí. Ale, no karma je zdarma
Odkaz
Odkaz
A co si takhle vzít na mušku agenta Pávka? Toho ne, co, páni novináři!!! Jeho adorujete jako modlu a nejsvatějšího muže, ze všech svatých!!! A to vám hanba není!!! Styďte se!!! Hrad ovládá, kdysi vysoce postavený komouš!!! A jeho ovládají ti šmejdi, co ho s vaší pomocí na ten hrad dostali!!! Jeho tiskové konference jsou opravdový "zážitek", člověk u nich přímo trpí!!!
Jsem hrdý šmejd, že jsem přispěl k tomu, aby se tam nedostal ten váš prolhaný bolševický udavač. Ten totiž patří do tepláků a na úplně jiný hrad. Na ten u Mohelnice.