Michl je jen ubohý prolhaný šmejd. Ukázkové roztočení inflace Babišovou vládou popíral a na Fialovu vladu, která se alespoň snaží s tím něco dělat, hází kompletní vinu za inflaci, se kterou on v bankovní radě záměrně nic nedělá.
Souhlasím s Vaším názorem - ale myslím že to vše bude mít ještě hlubší rozměr - viděl bych za tím Putina 😎
Sám Babiš poradcovskou etapu na ministerstvu bagatelizuje. „Pan Michl mi radil na MF minimálně.
Já to vlastně ani nepotřeboval, protože jsem nejchytřejší a pan Michl si potřeboval přivydělat, tak moje samaritánská povaha mu to umožnila.🙂
Nic jiného , než účelový článek a možná ne zcela pravdivý. Paradox je, že se zřídila nová ministerstva pro Piráty, kteří vymysleli za 56 miliard zrušení rodných čísel a to nikomu nevadí. Doporučuji myslet hlavou a někdy to stačí...
Pokud se zruší rodná čísla, tak to bude v republice ještě větší bordel než je. To je jedna z mála dobrých věcí, co ještě fungují. Neumím si to představit,ani kolik na to stát vynaloží zbytečných peněz.
Michl je stále v žoldu Babiše. Tady deAgrofertizace selhává. Tenhle Babišem protlačený a Zemanem dosazený gauner udržuje úroky záměrně nízké, vzhledem k miliardovým Babišovým dluhům. Každá desetina procenta úroků, která by narostla a pomohla tak proti inflaci, by Babiše na splátkách stála stovky milionů navíc.
Tak, jako každého jiného dlužníka. Například stát.
Tento stát si zkrachovat v podstatě zaslouží, když nás vedou takoví matláci, kteří rozhazují peníze a dělají dluhy. Ekonomicky ani morálně to není v pořádku. Ale to jim je vlastně docela jedno.
Babiše na dovolené v Řecku nechte ho na pokoji starejte se o to aby to teď šlapadlo! Do Česka přijede kdekdo somrovat -všechno se mu dá ! Pořád se ohlížet na Babiše to už je trapné ,protože vy živite tolik poradců okolo vaší vlády, že to nemá tady obdoby a ještě si berete na to rozhazování pro cizí -půjčku z Evropské unie!
Jak na dovolené?
Teď bude důležité hodit vysokou inflaci na někoho jiného než na 5D (pětidemolici)... přitom je způsobena vysokým zastropováním energií, které se jako náklad propisují všude... z jádra Fiala vyrábí za 0,5 Kč/kW a lidem to prodává za 6 Kč/kW... kam se ztrácí rozdíl???
Fiala vyrábí 😂😂🤣 Kdo řval jak pominutý a tlačil vládu k zastropování cen energií po vzoru Maďarska? Nebyla to náhodou opozice?
Bral jako poradce 48 000? Tak aby to bylo možné porovnat jestli to bylo málo nebo moc by to chtělo zveřejnit kolik berou poradci současných ministrů. Když "A" tak to chce i "B".
Tuto zprávu měl vytáhnout Seznam před dvěma roky.
Dnes by měl vytáhnou kolik mají ministři, soudruh generál a další poradců a za kolik. Myslím, že by jich byla celá armáda, ale výsledky ??
Dnes asi poradcům tato vláda neplatí, proto to tak vypadá! A nebo poradcům platí a přesto to tady tak vypadá!?
P. S. : Stanjuro, Vy jste měl jít makat na poštu a ne některé rušit! Kolik ještě bude těch balíčků, prosím? 🙈
Tento článek není žádná senzace.Pokud peníze danil,tak skoro průměrný plat.Daňové poplatníky by však zajímalo, kolik berou současní poradci premiéra Fialy ODS -a že jich má, snad kolem 50. Kolik berou noví zaměstnanci úřadu vlády, těch přibylo asi 100 a političtí náměstci na ministerstvech - 5 stran a 18 postů ministrů, tak to je 90 politických náměstků. Za rok to musí řádově ve stovkách milionů, a to zaplatí daňový poplatník. Ať mi někdo odpoví, jak ČNB má usměrňovat inflaci, když ODS zvedá daně občanům ČR, které před volbama popírala. Fialovi inflace vyhovuje, protože na DPH vybere stovky miliard, které ihned někam přesune, a nikdo neví kde. Z ČR odchází investoři, což bylo odvysíláno v několika zprávách. Situlace v ČR je nejhorší ze všech zemí EU.
Asi tak, všichni si vylévají zlost na Michlovi, jako by za tu inflaci mohl snad on sám😄 Ten článek je odpad. Přitom vláda rozdává od roku 2020 jako neřízená. Každý v diskuzi je ekonom. Já být Michl, tak všem splním jejich přání a poženu sazbu "na truc Babišovi" nahoru tak dlouho, dokud nebude nezaměstnanost 10% 😄