Tak tento “Michal” radil Burešovi, že tři roky po sobě je normalni mít schodek hospodaření státu 400 miliard. A teď řve, že ČNB a minula vláda za inflaci nemůže. 😀 To je fakt směšné, stejně jako argumenty hlupáků, že Babiš si sice půjcoval, ale muže za to opozice, protože chtěla víc kompenzaci za covid. Babišova vláda chaosu a diletantismu,která se dokázala zadlužovat i v dobách celosvětového ekonomického růstu, byla největším neštěstím pro tento stát od jeho vzniku. O to vetší obdiv vládě Petra Fialy, že i v této složité době se pustila do ozdravovani veřejných financí. 👍
Všichni využívají ekonomické negramotnosti většiny lidí a proto si s nimi můžou hrát jak chtějí, podle toho jak se jim to hodí. Většina tomu stejně nerozumí. Lež, překrucování pravdy a krátká paměť je dnes standard politiky.
Kolik asi berou poradci všech ministrů a vládních představitelů nyní? To raději nezveřejní,to by se nám asi zatočila hlava.
To zverejni az pristi vlada. Tedy, pokud bude ANO, pokud bude opet 5K, 8K nebo 15K (podle nutnosti), tak to samozrejme nezverejni pristi vlada, ale az ta prespristi.
No nemají nic na práci?než vytahovat starý věci...to můžu taky říkat o Rakušanovy jeden výlet do Afriky na banány 800 000kc Pekarova výlet do Thajska jen servis v letadle 250 000kc..speciál letadlo dvě cesty na pohřeb královny a letecký taxi pro Ukrajinského prezidenta do Bulharska neoprávněný dávky špatně vyplaceny a odpověď byla že to jsou jen drobné to nejsou vyhozený penize
Aha, ANO poskoci nikam nelétali.
ANO. Hloupější část národa hubou nesnáší kmotry, korupčníky a vyžírky a pak to hodí ANO populisty, privatizátora za hubičku, požírače dotací od nás všech, podvodníka a lháře, udavače STB Bureše a jeho poskoků. A ti jim nakecají, co chtějí slyšet. A samozřejmě dostanou držhubný. Pár drobků
Zřejmě to pan Michl dělal dobře. Mně za vlády Andreje Babiše, s vyjímkou několika nesystémových chyb v závěru jeho vlády, nic nechybělo. Proto jsem připraven v následujících volbách zvolit tentokráte opět jeho.
Tak to je smutný příběh ...
Je to částka za 22 měsíců. To bebá tase taková hrůza. Kdyby si od něj nechal radit Fiala, tak nemusí okrádat důchodce a občany a vyšlo by nás to levněji.
Vloudila se Vám tam chybička. Ta částka, kterou tady uvádějí je za dva roky a deset měsíců. Rok má 12 měsíců + dalších deset.
Fiala 11 poradců asi zadarmo. máOdkaz a tady jenom ministerstvo vnitra. A to teda zadarmo není. Čapí hnízdo nevyšlo tak honem něco vyhrabat. Jenom jsem zvědavý až tahle pětidemolice skončí tak se budou někteří divit.
Pokud takto reagujete na každou zmínku o ANO, tak Vaše kritika současné vlády je antifiala, účelovka, kampaň....
Velice by mě zajímalo, proč pořád media rozhlašují věci jako kolik brali poradci vlády AB, kolik utratila Alča za fotky, kolik AB dostal dotací atd. Nikde jsem nečetl kolik dotací dostává Jurečka, kolik stáli fotky Rakušana v Africe, kolik zaplati PP za PR team, kolik nás stál Mudr. lampas v Korei atd.
Myslíte toho lampasa, co sahal zdravotnici na zadeček? Asi si to doma dovolit nemůže, tak posilněn alkoholem si myslel, jak je neodolatelný.
Michl bral, Babiš bral, já důchodce jsem bral, všichni "brali" a to byla inflace do 5 %. Dnes "bere" stát a naši politikáři.
Ostatní si zase utahují opasky a to inflace byla ještě "včera" cca 17 % a trubky se radují jak jsme to tomu Babišovi nandali. Stačí porovnávat s nejbližším okolím třeba Polskem. Kdo nevidí je slepý, nebo retardovaný, ale hlavně že Babiš..........
Právě proto,že jste všichni brali,tak jsme tam kde jsme..Babišova vláda tu řádila 8 let..