1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

I zadarmo jsou tací poradci drazí. Dobrá rada je nad zlato. Pak ale přijde poradce a dobrou radu zabije, že paní poslankyně Věro.

Před 3 roky

Hm tak tím se mnohé vysvětluje. Michl je důvod proč jsem obrátil ve věci EURa. Dříve jsme nechtěl a teď už ano. Dokázal totiž zazdít jednu z mála výhod vlastní měny a to tu, že si může Národní banka sama rozhodovat a upravovat kroky pro udržení inflace a stability měny. Jak je vidět, tak bude asi nakonec lepší nechat to dělat někoho jiného. Pro mě docela zklamání.

3
Před 3 roky

" Pravda, je to sympatickej kluk, ale on si za svou práci nechal platit a byly to, soudruzi, miliony..."

Až se to obrátí. místní novinářští Jakešové budou zase nasírat veřejnost vyplacenými miliony "poradců" těch dnešních vládních babráků.....

3
Před 3 roky

Blbý je, že má pravdu. Když inflace rostla, tedy za minulé vlády, byla to vlastně inflace dovezená, vzniklá mnoha faktory. To, že u nás v takové výši přetrvala v podstatě dodnes je ale už odpovědností vlády a to z největší části té současné.

10
Před 3 roky

Platí 2 fakta:

• podle Statistického úřadu i CNB, začala současná inflace růst v květnu 2021. (VIZ oficiální zdroje)
  • inflace vždy reaguje se zpožděním na podmínky pro jeji růst. (viz učebnice pro ekonomii)
3

No jasně jmenoval ho Zeman tak je potřeba ho zdiskreditovat,dehonestovat protože se naší současné vládě nehodí do krámu, je chytrý a tudíž pro ně nebezpečný, a naši mainstreamoví novináří nelení a už se do něj pouští...teď budou jen přitvrzovat a pořádat hon na dalšího člověka který se jim byl predhozen. Jak inkvizice za středověku.

2
Před 3 roky

Chtělo by zprávu vyvážit zveřejněním odměn Nerudové a Horské. Na veletiskovce byla vyzdvižena, za hrdé účasti obou dam, několika měsíční tvrdá práce na balíčku. Pět dní poté Nerudová prozřela a v rozhovoru oznámila, že v balíčku jsou zjevné chyby. Michl nad zlato.

5
Před 3 roky

To bude prča, až se dozvíme , kolik vyplácí nynější garnitura , svému ,nekonečnému zástupu, jakoby poradců .A že jim radí asi "dobře" , protože to , jak nám předvádějí , budeme brzo , jako stát v rettichu.!!

7
Před 3 roky

Za 5 let něco přes 2,5 mega, to není nic moc. Určitě nic, kvůli čemu by novináři měli účelově vyvolávat závist a závistiví prosťáčci tady hysterčit.

22
Před 3 roky
Tauber Jan

A jeho projekční dosazení, do čela ČNB, to je v pořádku?

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 3 roky

Nevím jak koho, ale mě to vůbec nezajímá, mě zajímají prebendy té současné vládní prolhané pakáže, v čele s největším lhářem v historii vy pisálkové zoufalí! A také pište o tom kolik nás denně stojí Ukrajina, to bude jistě zajímavější!

1
Před 3 roky
Marie Magdova

Myslíš ty prebendy v miliardách Kč, které šly do kasy Agrofertu?

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA