I zadarmo jsou tací poradci drazí. Dobrá rada je nad zlato. Pak ale přijde poradce a dobrou radu zabije, že paní poslankyně Věro.
Hm tak tím se mnohé vysvětluje. Michl je důvod proč jsem obrátil ve věci EURa. Dříve jsme nechtěl a teď už ano. Dokázal totiž zazdít jednu z mála výhod vlastní měny a to tu, že si může Národní banka sama rozhodovat a upravovat kroky pro udržení inflace a stability měny. Jak je vidět, tak bude asi nakonec lepší nechat to dělat někoho jiného. Pro mě docela zklamání.
" Pravda, je to sympatickej kluk, ale on si za svou práci nechal platit a byly to, soudruzi, miliony..."
Až se to obrátí. místní novinářští Jakešové budou zase nasírat veřejnost vyplacenými miliony "poradců" těch dnešních vládních babráků.....
Blbý je, že má pravdu. Když inflace rostla, tedy za minulé vlády, byla to vlastně inflace dovezená, vzniklá mnoha faktory. To, že u nás v takové výši přetrvala v podstatě dodnes je ale už odpovědností vlády a to z největší části té současné.
Platí 2 fakta:
No jasně jmenoval ho Zeman tak je potřeba ho zdiskreditovat,dehonestovat protože se naší současné vládě nehodí do krámu, je chytrý a tudíž pro ně nebezpečný, a naši mainstreamoví novináří nelení a už se do něj pouští...teď budou jen přitvrzovat a pořádat hon na dalšího člověka který se jim byl predhozen. Jak inkvizice za středověku.
Chtělo by zprávu vyvážit zveřejněním odměn Nerudové a Horské. Na veletiskovce byla vyzdvižena, za hrdé účasti obou dam, několika měsíční tvrdá práce na balíčku. Pět dní poté Nerudová prozřela a v rozhovoru oznámila, že v balíčku jsou zjevné chyby. Michl nad zlato.
To bude prča, až se dozvíme , kolik vyplácí nynější garnitura , svému ,nekonečnému zástupu, jakoby poradců .A že jim radí asi "dobře" , protože to , jak nám předvádějí , budeme brzo , jako stát v rettichu.!!
Za 5 let něco přes 2,5 mega, to není nic moc. Určitě nic, kvůli čemu by novináři měli účelově vyvolávat závist a závistiví prosťáčci tady hysterčit.
A jeho projekční dosazení, do čela ČNB, to je v pořádku?
Nevím jak koho, ale mě to vůbec nezajímá, mě zajímají prebendy té současné vládní prolhané pakáže, v čele s největším lhářem v historii vy pisálkové zoufalí! A také pište o tom kolik nás denně stojí Ukrajina, to bude jistě zajímavější!
Myslíš ty prebendy v miliardách Kč, které šly do kasy Agrofertu?