1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Babiš: „Pan Michl mi radil na MF minimálně."

Se divím, že za 48 000 měsíčně vůbec vytahoval ruce z kapes. 🙂

8
Před 3 roky
Ivan Langer

Některé takové případy (neoprávněné vyplácení ) tuším řešila policie, no tento případ to každopádně nebyl...

Před 3 roky

Zbytečně utracene peníze to byly určitě, i když třeba jejich výše by byla adekvátní za služby poradce. Problém je v tom, že od žádného takového poradce si Babiš radit nenechal. Jemu stačily rady Máry prchala.

2
Před 3 roky

Kolik nás stála loni vláda 5K. Platy, odměny, poradci celkem. To by bylo zajímavé čtení. Asi by se nám všem zatočla hlava i bez kolotoča. A zveřejňovat každoročně. 😎

7
Před 3 roky

Kdopak asi si objednal takovýto článek??? 🙂

Mimochodem, dnes budou vládní ďoubalové excelovat v parlamentu se svým "balíčkem"...

6
Před 3 roky

Ubohost v nečinnosti dalšího státního milionáře a proč v Německu mají hypotéku jen za 4 % a u nás přes 6 % ? ! Prostě Češi jsou bohatí ? !

1
Před 3 roky

Proto ho Babiš se Zemanem dosadili na post guvernéra ČNB, aby mohl dál pomáhat Babišovi v jeho zájmech.

13
Před 3 roky

Myslím, že by bylo fér, aby platy poradcům šly z platu ministra, když už radí jemu. To se pak nemůžeme divit, že poslanci stíhají plnit několik funkci a berou pak několik platů dohromady.

2
Před 3 roky

zajímal by mně plat člověka jehož funkce se jmenuje VLÁDNÍ ZMOCNĚNEC PRO OBNOVU UKRAJINY

15
Před 3 roky
Rostaon Ondrušek

Máme zákon o svobodném přístupu k informacím. Vneste dotaz na správné místo, ne na Novinky a jsou povinni Vám odpovědět. Pokud ne, můžete informaci vyžadovat přes právníky. Jelikož jsou povinni, tak by jste to určitě vyhrál. Za jak dlouho, to si netroufám odhadovat.

3
Před 3 roky

Kolik je takto standardně placených poradců celkem? V minulé i této vládě? Co takhle je platit hodinovkou nebo úkolem?

Ten Michlův kukuč mi někoho připomíná.... Jo! Mladýho Babiše! 😉

9
Před 3 roky

Nějak jsem nepochopil smysl tohoto článku. Co je na 48 tis. nebo 55 tis. Kč hrubého tak závratného? Vůbec nic.... Já myslel, že bral alespoň tak 200 tis.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA