Babiš: „Pan Michl mi radil na MF minimálně."
Se divím, že za 48 000 měsíčně vůbec vytahoval ruce z kapes. 🙂
Některé takové případy (neoprávněné vyplácení ) tuším řešila policie, no tento případ to každopádně nebyl...
Zbytečně utracene peníze to byly určitě, i když třeba jejich výše by byla adekvátní za služby poradce. Problém je v tom, že od žádného takového poradce si Babiš radit nenechal. Jemu stačily rady Máry prchala.
Kolik nás stála loni vláda 5K. Platy, odměny, poradci celkem. To by bylo zajímavé čtení. Asi by se nám všem zatočla hlava i bez kolotoča. A zveřejňovat každoročně. 😎
Kdopak asi si objednal takovýto článek??? 🙂
Mimochodem, dnes budou vládní ďoubalové excelovat v parlamentu se svým "balíčkem"...
Ubohost v nečinnosti dalšího státního milionáře a proč v Německu mají hypotéku jen za 4 % a u nás přes 6 % ? ! Prostě Češi jsou bohatí ? !
Proto ho Babiš se Zemanem dosadili na post guvernéra ČNB, aby mohl dál pomáhat Babišovi v jeho zájmech.
Myslím, že by bylo fér, aby platy poradcům šly z platu ministra, když už radí jemu. To se pak nemůžeme divit, že poslanci stíhají plnit několik funkci a berou pak několik platů dohromady.
zajímal by mně plat člověka jehož funkce se jmenuje VLÁDNÍ ZMOCNĚNEC PRO OBNOVU UKRAJINY
Máme zákon o svobodném přístupu k informacím. Vneste dotaz na správné místo, ne na Novinky a jsou povinni Vám odpovědět. Pokud ne, můžete informaci vyžadovat přes právníky. Jelikož jsou povinni, tak by jste to určitě vyhrál. Za jak dlouho, to si netroufám odhadovat.
Kolik je takto standardně placených poradců celkem? V minulé i této vládě? Co takhle je platit hodinovkou nebo úkolem?
Ten Michlův kukuč mi někoho připomíná.... Jo! Mladýho Babiše! 😉
Nějak jsem nepochopil smysl tohoto článku. Co je na 48 tis. nebo 55 tis. Kč hrubého tak závratného? Vůbec nic.... Já myslel, že bral alespoň tak 200 tis.