1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Stejně vlády od revoluce tady rozkradly pardon vyvedly si do svých kapes biliony a tady se řeší pár milionů jste za to asi dobře placení za odvádění pozornosti.

2

Seznam zprávy, doufám, že se dočtu kolik berou poradci Stanjury dnes. Podle toho jak vypadá jeho vedení, tak to dělají asi zadarmo.

5
Před 3 roky

A jak jim jistě radí teď s prověrkou na přísně tajné 😄

2
Před 3 roky

To je borec kudy chodil tudy trousil moudra a stát mu vesle z vybraných daní platil. Je pravda že makroekonomika je už vysoký level a hra s vysokými čísly.

Před 3 roky

A taky bylo líp...🙂 nesmíš poučovat Fialku a vládu to ťi pak hyeny pújdou po krku..

2
Před 3 roky

Já se vsadila, že se dnes o Babišovi nic nedočtu. Seznam nezklamal, prohrála jsem.

9
Před 3 roky
Marsel Lišková

Je to směšné pořád jen Babiš Babiš

1
Před 3 roky

To, co tu Andrej Babiš (aka Agent Bureš) za deset let nadrobil, to si budeme vylízávat nejméně dalších deset let. :-(

5
Před 3 roky
Lad Osvald

Po Babišovi budeme vylízávat , po Fialovi zbyde spálena země

1
Před 3 roky

Politika postupného uvolňování určitého druhu zpráv stále funguje. Podle mě, už mají na to v redakci určitě automatický dávkovač...

3
Před 3 roky

Koutníku, zjisti kolik financí vyplácí tato neodborná vláda svým poradcům, to bude darda.

11
Před 3 roky
Robert Mamula

Tak to je mně celkem jedno. Jde spíš o to, že nikdo ze současných poradců se asi netlačí, nýbrž nebude dotlačen do pozice jakou má současně Michl. A, že svými postoji pěkně kreje záda Babišovi a jeho firmám je více než zřejmé.

1
Před 3 roky

A já myslel že slovenskej Stbák rozumí všemu,tak nepotřebuje poradce .

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA