Stejně vlády od revoluce tady rozkradly pardon vyvedly si do svých kapes biliony a tady se řeší pár milionů jste za to asi dobře placení za odvádění pozornosti.
Seznam zprávy, doufám, že se dočtu kolik berou poradci Stanjury dnes. Podle toho jak vypadá jeho vedení, tak to dělají asi zadarmo.
A jak jim jistě radí teď s prověrkou na přísně tajné 😄
To je borec kudy chodil tudy trousil moudra a stát mu vesle z vybraných daní platil. Je pravda že makroekonomika je už vysoký level a hra s vysokými čísly.
A taky bylo líp...🙂 nesmíš poučovat Fialku a vládu to ťi pak hyeny pújdou po krku..
Já se vsadila, že se dnes o Babišovi nic nedočtu. Seznam nezklamal, prohrála jsem.
Je to směšné pořád jen Babiš Babiš
To, co tu Andrej Babiš (aka Agent Bureš) za deset let nadrobil, to si budeme vylízávat nejméně dalších deset let. :-(
Po Babišovi budeme vylízávat , po Fialovi zbyde spálena země
Politika postupného uvolňování určitého druhu zpráv stále funguje. Podle mě, už mají na to v redakci určitě automatický dávkovač...
Koutníku, zjisti kolik financí vyplácí tato neodborná vláda svým poradcům, to bude darda.
Tak to je mně celkem jedno. Jde spíš o to, že nikdo ze současných poradců se asi netlačí, nýbrž nebude dotlačen do pozice jakou má současně Michl. A, že svými postoji pěkně kreje záda Babišovi a jeho firmám je více než zřejmé.
A já myslel že slovenskej Stbák rozumí všemu,tak nepotřebuje poradce .