Tenhle případ je neuvěřitelný od samého začátku, kdy jej kolega Jan Novák na jaře 2021 na Seznam Zprávách otevřel: český stát se nechal napálit, dal vydělat miliony pochybné firmě, pak se to dva a půl roku vyšetřovalo, aby státní úřady dospěly k tomu, že šlo o podvod a udělily pokutu - a teď zjistily, že se k jejímu zaplacení nikdo nehlásí.
V diskusi padla dobrá připomínka, že za ukradení rohlíku v době nouzového stavu (já vím, recidiva atd.) šel kdosi do vězení. Mně tak laicky připadá, že tento případ není jen na pokutu, ale mohl by i naplňovat znaky trestného činu podvod. Kdo jiného uvede v omyl, aby získal prospěch ... Navíc to je čin evidentně související s pandemií. Pak bychom se, tak přibližně za 5-7 let 🙁, mohli dozvědět, že někdo byl odsouzen nebo osvobozen a případně kdo stál v pozadí? Máte tušení, jestli tímto směrem někdo postupuje?
"Slušní lide", banda pokryteckých fašounů, kteří okrádají a lžou spotřebitelům a schovávají se za nálepkou nějaké slušnosti. To je opravdu póvl, tahle banda....
Dneska se může rozhodnout každý sám za sebe - buď bude krást nebo chodit do práce.
Se nám to prapodivné sdružení Slušní lidé taky pěkně vybarvilo...
Zajímalo by mne, kolik na téhle šmelině ať s respirátory, tak už s pochybmými testy profitoval Anofert.
Ubohé a trapné, jistě Vám ten váš Anofert vydrží ještě dlouho, tak držím palce, ať jste se svým miláčkem šťastný.
ANO, hlupáci ve vládě, hlupáci, kteří kupovali testy, hlupáci, kteří se nechali testovat a platili za to a hlupáci, kteří kupovali a nosili roušky. Tihle hlupáci by stejně svoje peníze vyhodili jinak, takže žádná škoda..
Existovala povinnost nosit rousky a testovat se, vzpominate? Nejvic se to dotklo skol a deti v nich.
Je už nepochopitelné, co je toto za stát!!!! Stále dokola se ukazuje neschopnost policie, justice, soudců, kontrolních úřadů atd. potírat tyto do nebe volající zlodějiny, které jsou svou jednoduchostí průhledné . Český šlendrián v přímém přenosu. Stačí využít paniku a je ,, vyděláno “.! A hlupáci - plaťte !!!!
Bylo to za vlády vašeho guru Babiše.
Tenhle byznys jsem ani jednou ze své kapsy nepodpořil.
Ale podpořil, pokud tedy platíte zdravotní pojištění.
Odpovědnost padá na Vojtěcha, který si za svoji loajalitu vysloužil post velvyslance ve Finsku. Koho kryl by napověddělo zjištění skutečného majitele této pochybné firmy a těch kostlivců na MZ bude víc. Jestli existuje nějaká spravedlnost, tak odvolat z Finska a nechat ho, aťt se uživí sám, bez svých kamarádíčků v politice.
Nebuďte na něho tak zlá, umřel by hlady.
už když jsem si přečetl "Jednatel, člen brněnského hnutí Slušní lidé ..." tak už to by bylo pro mne podezřelé. Je to takové prvoplánové, podbízivé, populistické ...opravdový slušný člověk nemá potřebu se takhle profilovat.
Takže Babišova vláda zaplatila 5 milionů Kč 24letému boxerovi, za údajně české testy, aniž si zjistila, kdo to vůbec je?
Ale to by se přece Babišovi a milence páva stát nemohlo - vždy se oba chlubí jak jsou prozíraví a jak mají vše "ošetřené"…
Inu "dobří" soukromí podnikatelé (příživníci na těle státu)!