1600/1600Zbývá 1600 znaků
Šéfreportér Seznam Zpráv
Před 1 rokem

Tenhle případ je neuvěřitelný od samého začátku, kdy jej kolega Jan Novák na jaře 2021 na Seznam Zprávách otevřel: český stát se nechal napálit, dal vydělat miliony pochybné firmě, pak se to dva a půl roku vyšetřovalo, aby státní úřady dospěly k tomu, že šlo o podvod a udělily pokutu - a teď zjistily, že se k jejímu zaplacení nikdo nehlásí.

105
Před 1 rokem
Jiří Kubík

V diskusi padla dobrá připomínka, že za ukradení rohlíku v době nouzového stavu (já vím, recidiva atd.) šel kdosi do vězení. Mně tak laicky připadá, že tento případ není jen na pokutu, ale mohl by i naplňovat znaky trestného činu podvod. Kdo jiného uvede v omyl, aby získal prospěch ... Navíc to je čin evidentně související s pandemií. Pak bychom se, tak přibližně za 5-7 let 🙁, mohli dozvědět, že někdo byl odsouzen nebo osvobozen a případně kdo stál v pozadí? Máte tušení, jestli tímto směrem někdo postupuje?

12
Před 1 rokem

"Slušní lide", banda pokryteckých fašounů, kteří okrádají a lžou spotřebitelům a schovávají se za nálepkou nějaké slušnosti. To je opravdu póvl, tahle banda....

71
Před 1 rokem
Pavel Šafařík

Dneska se může rozhodnout každý sám za sebe - buď bude krást nebo chodit do práce.

29
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Se nám to prapodivné sdružení Slušní lidé taky pěkně vybarvilo...

46
Před 1 rokem

Zajímalo by mne, kolik na téhle šmelině ať s respirátory, tak už s pochybmými testy profitoval Anofert.

52
Před 1 rokem
Marek Tůma

Ubohé a trapné, jistě Vám ten váš Anofert vydrží ještě dlouho, tak držím palce, ať jste se svým miláčkem šťastný.

56
Před 1 rokem

ANO, hlupáci ve vládě, hlupáci, kteří kupovali testy, hlupáci, kteří se nechali testovat a platili za to a hlupáci, kteří kupovali a nosili roušky. Tihle hlupáci by stejně svoje peníze vyhodili jinak, takže žádná škoda..

23
Před 1 rokem
Jiri Nohejl

Existovala povinnost nosit rousky a testovat se, vzpominate? Nejvic se to dotklo skol a deti v nich.

7
Před 1 rokem

Je už nepochopitelné, co je toto za stát!!!! Stále dokola se ukazuje neschopnost policie, justice, soudců, kontrolních úřadů atd. potírat tyto do nebe volající zlodějiny, které jsou svou jednoduchostí průhledné . Český šlendrián v přímém přenosu. Stačí využít paniku a je ,, vyděláno “.! A hlupáci - plaťte !!!!

43
Před 1 rokem
Vladimír Manker

Bylo to za vlády vašeho guru Babiše.

16
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tenhle byznys jsem ani jednou ze své kapsy nepodpořil.

12
Před 1 rokem
Karel Novotný

Ale podpořil, pokud tedy platíte zdravotní pojištění.

22
Před 1 rokem

Odpovědnost padá na Vojtěcha, který si za svoji loajalitu vysloužil post velvyslance ve Finsku. Koho kryl by napověddělo zjištění skutečného majitele této pochybné firmy a těch kostlivců na MZ bude víc. Jestli existuje nějaká spravedlnost, tak odvolat z Finska a nechat ho, aťt se uživí sám, bez svých kamarádíčků v politice.

42
Před 1 rokem
Míla Pokorná

Nebuďte na něho tak zlá, umřel by hlady.

12
Před 1 rokem

už když jsem si přečetl "Jednatel, člen brněnského hnutí Slušní lidé ..." tak už to by bylo pro mne podezřelé. Je to takové prvoplánové, podbízivé, populistické ...opravdový slušný člověk nemá potřebu se takhle profilovat.

22
Před 1 rokem

Takže Babišova vláda zaplatila 5 milionů Kč 24letému boxerovi, za údajně české testy, aniž si zjistila, kdo to vůbec je?

32
Před 1 rokem
Simona Zaluska

Ale to by se přece Babišovi a milence páva stát nemohlo - vždy se oba chlubí jak jsou prozíraví a jak mají vše "ošetřené"…

Inu "dobří" soukromí podnikatelé (příživníci na těle státu)!

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt