1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Odkaz

www.youtube.com
je to marný
10
Před 1 rokemUpraveno

Zrusit banky. Zavest komunizmus, kdy si kazdy muze brat zadarmo vse, dle svych potreb. To byste videli ty zastupy dezolatu pred obchodnimi retezci. Rajchl s Vrabelem by zustali na namestich opusteni a sami. 😀

34
Před 1 rokem
Dalibor Hudecek

Myslím si,že naopak nejvíc by brali ti co mají pořád málo a ty jejich pracovní schopnosti skoro nulové,ale potřeby co největší. Je takových stále nenažraných na světě dost a právě proto takový komunismus nemůže nikdy nikde fakticky existovat

18
Před 1 rokem

A co takhle zrušit možnost vystavení aktivačního klíče k internetovému bankovnictví v bankomatech? K čemu je vůbec taková bankovní skužba dobrá? Bankomat by snad měl sloužit jako přístroj na vydávání případně příjem bankovek a ne vystavování aktivačních klíčů?!

80
Před 1 rokem
Jiří Horák

Taková Raiffeissen bank kvůli podvodům úplně zrušila aktivaci bankovní aplikace přes intenet a jen kvůli přeinstalaci bankovní aplikace teď musíte na pobočku. Proto si teď dvakrát rozmyslím jestli resetuju telefon, protože bych musel hned do banky.

14
Před 1 rokem

Pokud nekdo tohle udela, tak si to okradeni snad i zaslouzi.

Stacilo by pouzivat zdravy rozum, aby cloveku doslo, ze banka sama muze ucet bloknout kdykoliv pri podezreni na zneuziti a nepotrebuje k tomu zadny AKTIVACNI kod.

98
Před 1 rokem
Petr Novák

Ti podvodnici se ale zameruji prave na ty, co ten zdravy rozum nemaji. A pak je to tezke. 🤔

7
Před 1 rokem

Proboha kdo na tohle může skočit? Primárně když by se mi něco náhodou nezdálo volám zpětně do banky nebo jdu na pobočku.

26
Před 1 rokem
Martin Hlavatyn

Ano,já prostě vše vyřizuji v bance a mám klid.

4
Před 1 rokem

Měl by být zákon, že za určitou trestnou činnost člověk ztrácí doživotně právo na jakékoliv státní příspěvky včetně důchodu.

14
Tomas Kuchta

Za jakou určitou trestnou činnost? Máme snad soudy a kriminál. Za takovýto podvod by vám vzali důchod a za vraždu 8 let ?

2
Před 1 rokem

Starším lidem, kteří se prostě neorientují v moderních technologiích doporučuji vždy buďto řešit cokoliv přímo na pobočce a nebo jakýkoliv hovor od bankéře, nebo jiných rádoby institucí položit. Pak lze ověřit tím, že správné číslo vytočíte sami. Těm mladším snad jen řeknu, že za chyby se platí, aneb diktovat aktivační kód komukoliv po telefonu, i kdyby to byl papež, je hovadina.

33
Před 1 rokem
Ondřej Málek

Pro všechna ověření si dojedu na pobočku,či centrálu...

8
Před 1 rokem

Tady nevím jak to je jinde, ale u ČSOB je potřeba každou práci s penězi, třeba i změna částky na trvalém příkazu ověřit na mobilu. Tím aktivační kódem se to potvrzování zruší?

Před 1 rokem

Furt mi ale nějak není jasné, k čemu je podvodníkovi přístup do mého bankovnictví, když každou transakci na neznámý účet musím schválit, potvrdit. Takhle se tak akorát může pokochat cifrou a tiše závidět...

9
Před 1 rokem
Pavel Mejtský

Záleží na tom, jestli si nastavíte ověřování každé transakce, nebo ne. Ale jinak mi to také není jasné.

3
Před 1 rokemUpraveno

Tož jakési "fligny nebo co? Možú to zkusit. O peníze sa mně stará moja robka a o dušu pan farář. A to co zbyde, rozdám vnúčatom. A když mě nekdo volá, tož ho pošlu do řiti a je pokoj. No a když aj neco, tož idu hen v Kyjově na pobočku a tam už sa s nima domluvím. A eště mě uvařijú kafé. Šak aj ve sravebninách a v OBI sa mosí neco nechat.

10
Před 1 rokem
Vlastimil Maňák

Tož tak.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt