Většinou jen samé pohádky, které v dnešní době děti moc nezajímají. A pak hlavně rok co rok opakování vánočních filmů na všech kanálech stále dokola. Tak bude zase televize na vánoce jen inventářem v bytě. Lepší nepouštět...
Lepší tv ani nemít. Já mám, ale jen starou nefunkční která mi vyplňuje obývací stěnu 🤣. Na té zpustím jen staré atari 🤣. Určitě lepší než čt.
Já se těším na to, jak budu během Vánoc sledovat své úžasné, krásně rostoucí děti. Kdy si každý den hrajeme, tvoříme, poznáváme a hlavně jsme spolu. Celá televize se může jít zahrabat.
Ano. Největším štěstím na vánoce jsou děti a vnoučata
To tv jde celý den jako kulisa. Oni jsou ten nejlepší vánoční program.
Tak už vím, že o Vánocích televizi vůbec nepustím. Kromě jedné pohádky samé staré věci.
Možná jsem konzervativní člověk ale já bych na Štědrý den v podvečer i večer čekal koledy. Určitě je příjemnější poverecet za zvuku Rybovy mše než při moderní pohádce nedej bože při filmu typu sám doma .
No co se dá dělat. ČT za moje poplatky mě to nenabídne a tak jako každý rok si tu pohodu udělám sám a ještě ušetříme proud.
Koledy... A já jako kluk byl vždycky z toho hudlání v bedně nekonečně zpruzenej a vyhlížel jsem, kdy už tam konečně půjde něco přijatelnějšího.
Nechápu to brblání na vysílaný program, že nedávají to, či ono. V době, kdy neexistovalo ani video se to dalo pochopit, co nebylo v programu, to prostě nebylo. Ale jaký je dneska problém si prostě pustit to, na co mám náladu, co chci vidět?
Ani to sem nemusíte dávat. Jen s mini rozdíly stejné jako už mnoho let.
a pustíte taky tu pohádku o Čapím hnízdě...?
A to je přání, žádost, nebo příkaz, abychom "toto" sledovali?! Naštěstí máme i jiné možnosti
Nabídka, Vy v tom vidíte něco jiného?
Stačilo napsat, že otrocky a do detailů okopírovali program z loňska, předloňska, roku 2020, roku 2010, roku 2003 atd. atd. 😛 Tj. bude Popelka, Pelíšky, Láska nebeská a Sám doma, a k tomu jako bonus "nová" Janákovina, což je sice nově natočená pohádka, ale podle stále stejného mustru nepříliš talentovaného režiséra Janáka, který má v ČT bůhvíproč na vánoční pohádky zřejmě doživotní monopol.
Programoví ředitelé jsou asi negramotní. Každý rok stejné, už trapné reklamy, filmy, pohádky, seriály na všech kanálech.
Za co vlastně platíme zvyšující poplatky ?
Ani opakovaný vtip už není vtipem.
Vám se zvyšují poplatky?