Soběstačnost = nezávislost, skutečná svoboda. Nelze docílit 100% soběstačnosti, ale lze o ni usilovat. Ano, ve spoustě věcí musíme spoléhat na jiné, ale teprve po tom, co jsme prozkoumali možnosti té nejbližší pomocné ruky, která je na konci naší paže.
A není to nedůstojné, až kolonialistické, zvát sem jiné lidi, aby na nás makali?
Cestou k nejvyšší prosperitě je svěřit tuzemský majetek nadnárodním firmám a oddat se ekonomicky celku, který nás vezme pod svou ochranu. Odkaz
Takřka veškerý majetek už stejně těm nadnárodním firmám patří a ten zbytek patří nadnárodním bankám , takže pro nás vobyčejňáky z ulice se vlastně přijetím eura nezmění nic. Je jedno jak se jmenuje oběživo , protože samo o sobě už stejně nemá žádnou fyzickou hodnotu.
Pod takovým titulkem jsem očekával úplně jiný obsah článku. Musím říci, že jsem rád dříve narozený (klidně bych bral i narození o 10 -12 let dřív), protože mají-li současné mladší generace uváděné problémy a rochní se v nich, tak to naše společnost dost podstatně upadla.
Autor je bohuzel dost mimo. Hodnoti spiritualitu bez osobni zkusenosti. Je to podobne, jako by chtel popisovat chut kremicitoalkaloidove zmrzliny. Pojmijim fakt, ze tuto chut nezna nikdo, ale rozhdone ji nezna ani on, pritom se ale smele pousti do hluboke chutove analyzy. Mily pane, jste tak vedle, jak jen vedle lze byt ;)
..přesně tak....jenom jejich názor je správný.Teď jsme viděli přímo v praxi jak to vypadá díky za článek milá ovce
Autor si myslí, že sepsal rešerši "moderních trendů" a udělal z ní článek. V podstatě ale právě popírá léčivý efekt učení, které vzniklo před 80,000 lety a přesně tolik let i přetrvalo.... , navzdory opačným snahám všech možných náboženství a názorům lidí, jemu podobných... Proč asi...?
Před 80 000 lety? Lol, teda Vy máte dost.
To mělo cenu číst tak do třetí věty pak člověk zjisti že ani dál to není k tématu....život mám zlepší ti co na nás dělají živoří v rozvojových zemích.....
Autor se regulérně zabývá online trendy, jak vás to mohlo překvapit?
Nepochopení individualismu.
Musel jsem si to pustit dvakrat a s prestavkama, abych to vsechno pobral. Brnkalo mi nervy, jak autor popisoval to, co se mi honi hlavou. Uz jenom fakt, ze moje pocity a myslenky muze mit vice lidi je tak zvlastne deziluzni...
Je to přesně tak. Štastnými můžeme být tehdy sdílíme li naše bytí s jinými lidmi a ti nás "berou". Jinak si dláždíme osamělou cestu do pekel....