Hamty hamty jen pro sebe,sebral co se dalo a ty dotace Aprospaný dny v parlamentu.je to smutný každý jednou tam musí,ale to co se dělo kolem něho bylo moc čert vem dětka nikdy jsem ho neměl rád.A to jeho čechýčtví k smíchu ani pořádně neuměl dědek mluvit .
Nebyl mi nesympaticky /jen jsem mu nerozuměla/, ale tolik humbuku kolem pohřbu, i když slavného, jak píše historik, jsem ještě nezažila
O žádném humbuku nevím. Byla to jen novinářsky přitažlivá událost, v rádiu jsem si nevšiml, že by celý den hrály smuteční kusy, jako když umřel Brežněv. A jiných zpráv bylo dost a dost, kdo chtěl, mohl ty o K. Schw. klidně vynechávat. Ale by zas si musel hledat něco jiné, na co si stěžovat, že ...
Na co si to tady hrajeme ? Proč takový humbuk ,to byl tento člověk tak vyjímečný ?
Ano, byl.
No a? Koho to má pořád dokola zajímat? Něco nového o Babišovi? 🤣
Vážně, nedokáže nikdo docenit jeho přínos pro Českou republiku? Vážně budeme řešit nesmysly? Zemřel člověk který dokázal víc než kdokoliv z nás.
Například ?
Tak hlavně,že podle autora článku všechno sedí.Data výstavby hrobky jsou ale trošku mimo.Osobně,než něco pošlu,tak to po sobě alespoň přečtu.
Můj otec měl taky pohřeb na své narozeniny, a nebylo to na seznamu. 😉😎
No a co ma byt jako? Fakt je tu nekdo, koho to zajima?
Dobrá komedie.
Pro vás je pohřeb komedií?
ten kdo tento článek psal asi prohodil data postavení hrobky.......
Pan nebo paní, by neměli novinařinu dostudovat. Počty jsou základ.😂😂😂