1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Hamty hamty jen pro sebe,sebral co se dalo a ty dotace Aprospaný dny v parlamentu.je to smutný každý jednou tam musí,ale to co se dělo kolem něho bylo moc čert vem dětka nikdy jsem ho neměl rád.A to jeho čechýčtví k smíchu ani pořádně neuměl dědek mluvit .

Před 1 rokem

Nebyl mi nesympaticky /jen jsem mu nerozuměla/, ale tolik humbuku kolem pohřbu, i když slavného, jak píše historik, jsem ještě nezažila

24
Před 1 rokem
Iva Křistková

O žádném humbuku nevím. Byla to jen novinářsky přitažlivá událost, v rádiu jsem si nevšiml, že by celý den hrály smuteční kusy, jako když umřel Brežněv. A jiných zpráv bylo dost a dost, kdo chtěl, mohl ty o K. Schw. klidně vynechávat. Ale by zas si musel hledat něco jiné, na co si stěžovat, že ...

18
Před 1 rokem

Na co si to tady hrajeme ? Proč takový humbuk ,to byl tento člověk tak vyjímečný ?

41
Před 1 rokem
Jan Lískovec

Ano, byl.

26
Před 1 rokem

No a? Koho to má pořád dokola zajímat? Něco nového o Babišovi? 🤣

13
Před 1 rokem

Vážně, nedokáže nikdo docenit jeho přínos pro Českou republiku? Vážně budeme řešit nesmysly? Zemřel člověk který dokázal víc než kdokoliv z nás.

6
Před 1 rokem
Mikulec Mart

Například ?

1
Před 1 rokem

Tak hlavně,že podle autora článku všechno sedí.Data výstavby hrobky jsou ale trošku mimo.Osobně,než něco pošlu,tak to po sobě alespoň přečtu.

1
Před 1 rokem

Můj otec měl taky pohřeb na své narozeniny, a nebylo to na seznamu. 😉😎

24
Před 1 rokem

No a co ma byt jako? Fakt je tu nekdo, koho to zajima?

5
Před 1 rokem

Dobrá komedie.

62
Před 1 rokem
Josef Hucek

Pro vás je pohřeb komedií?

48
Před 1 rokem

ten kdo tento článek psal asi prohodil data postavení hrobky.......

2
Před 1 rokem
Alena Kouřilová

Pan nebo paní, by neměli novinařinu dostudovat. Počty jsou základ.😂😂😂

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt