1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Podle těch front u stánků a plného náměstí,se máme nejlíp za 1000 let..To jenom místní rudovodňanská sebranka bude frflat jak mají hlad a je jim zima!!🙂Tak co Kozelková,Taubere,Milano,Stáňo..?U vašeho stánku s ruskýma vlajkama a Rajchlovýma plackama není ani noha,co??Musíte se holt místo demonstrování naučit vařit!!🙂

266
Před 1 rokem
Robert Ryška

Podivej, ja pred Vanocema chodim do podniku jako Cervenej Jelen, Beefbar, Pepr a Sul, Na Kopci, Kastrol a presto muzu pri pohledu na ceny s cistym svedomim a nepopiratelne rict, ze za Babise bylo lip.

78
Před 1 rokem

Rád bych připomněl, že v nedávném článku byl Langoš za 160 Kč z Budapešti nazván , jako "horror na vánočních trzích" a "neskutečně vysoká cena"

61
Před 1 rokem
Radek Brož

To nebylo 160, ale 250, hýkale

38
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Plzeň dnes: langoš se sýrem a kečupem 99kč, svařené víno 0,3 za 90kč, bramborák 100gr - 20kč, sýrový oštiepok s brusinkami 30kč vše vyzkoušeno O.K. starobylý kolotoč 60kč, ruské kolo os100kč nebo rodina 2+2 za 300kč. Děkujeme Plzni.

57
Před 1 rokem
Jaromír Kokeš

Za co děkujete že dáte za 3 deci svařáku z krabice 100 za trochu těsta s kečupem také 100 korun ? To snad nemůžete myslet vážně ne ?

124
Před 1 rokem

🤷A co když je to tak, že to není drahé, ale jenom vy máte málo peněz? Aha? Je to možné?

161
Před 1 rokem
Mojmir Stumpf

Všechny prachy poslali Rajchlům,Vrábelům,Čermákům,arabským princům.......🙂

91
Před 1 rokem

Odkaz

www.youtube.com
Frantisek Ringo Cech - Prazakum tem je tu hej
Frantisek Ringo Cech - Prazakum tem je tu hej
Před 1 rokem

Jo, taky jsme tam dnes vyrazili a nejen u každého stánku s jídlem, ale i u každé restaurace na Václaváku fronta až ven. Trdelník venku za 80 Kč, burger ve Výtopně za 385, nic, co by se nedalo přežít, navíc vám ho přiveze vláček 😁. A ne, cizinců vevnitř moc nebylo, hlavně tuzemští "chudáci bez peněz". Fakt Afriku nebo ruský venkov na některé kafraly.

55
Před 1 rokem
Jan Rožmitálský

Joo to je Praha ,,tam jsou jiny platya proto se může jinak utrácet ,,sám jsem tam pracoval až do důchodu ,,takový penize za průměrně odvedenou práci bych jinde neměl.

54
Před 1 rokem

Tak když si to lidi koupí, tak kde je problém. Já bych tedy za blbej langoš 130-150 korun nikdy nedal. Bramborák jsem viděl za podobné ceny a třeba guláš s chlebem za 300. Ale lidi to kupují, takže ceny takové zůstanou, až to kupovat přestanou, tak potom je šance že ceny budou nižší.

162
Před 1 rokem
Tomáš Kadečka

Ale u každého stánku s jídlem a pitím fronta, sice fialova drahota, ale lidi kupují jako kdyby to bylo levné. Asi je pojem drahota velmi relativní.

21
Před 1 rokem

Bramborová spirála za 150kč? 😅 Na Temu jsem si objednal tel spirálovač za 69kč. Z jedné brambory máte dvě spirály a ve friťáku osmahnete. Takže když si spočítám výrobu.... Brambora plus energie....cca za pět korun mám doma dvě ty špejle. Na trhu za to zaplatit 300kč? Takový hejl nejsem😅

182
Před 1 rokem
Tomáš Mutl

Tak si je dělejte doma, no 😅

67
Před 1 rokem

opravdu brutální ceny tak určitě si tam pujdu dát punč za 90kč a langoše za 120 kč tak to bych nenačerpal žádnou vánoční atmosferu spíš vztek

20
Před 1 rokem
Miroslav Rambousek

Dal jsem si punč 3 x a to cestou od radnice pro Prahu na Staromák a potom při cestě zpět , ale jen proto, že to bylo nadepsané, jako nemocnice ( U milosrdných sester ? ? ) a obsluha byla v oblečení zdravotních sestřiček a stálo jen 60,- kč 2 dcl. Tak jsem se zpropitným utratil 2 x 200,- Kč a byli jsme všichni spokojeni. Další plánovaná procházka přes Karlův most se nekonala, takové množství lidí, že jsme raději odjeli a procházku si necháme po svátcích, až bude mnohem méně lidí a klidně bez Vánočních trhů, jsme Pražáci . . . !

11
Před 1 rokem

Předevčírem jsem byl na náměstí Míru v Praze. Normální drahota, ale i jsem se pobavil. Nabízeli tam grog s inzegrovaným množstvím rumu 0,5 cl...

Asi grog pro řidiče! 🤣😂

2
Před 1 rokem
Vladimír Mařan

.... inzerovaným...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt