1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

..Léky na hubnutí mohou vyvolat obrovskou chuť k jídlu…. 😀🤣😀

3
Před 1 rokem
Ervín Žák

To jsem poznala hned od začátku.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Ne. Lék na obezitu nevyvolává obrovskou chuť k jídlu. VYSAZENÍ léku na chronickou chorobu jménem obezita vede logicky k hladu, neboť zmizí i efekt daného léku a tělo se pomocí svých vlastních kompenzačních mechanismů vrací na hmotnost, kterou považuje (chybně) za optimální.

Představte si “šokující”nadpis:

Lék na tlak může vyvolat obrovský krevní tlak!

(Když ho přestanete brát.)

Lék na cukrovku vede k návratu cukrovky!

Lék na cholesterol působí vysoké hladiny cholesterolu!

Léky na obezitu se mají brát už napořád. Ze studií plyne, že kdo je bere 5 let, má nízkou hmotnost 5 let, není tam žádná tendence nabírat. Naopak kdo kdykoli vysadí, většinou se začne vracet do svého normálu před terapií. Je to logické - lék na bázi tělu vlastních hormonů sytosti pomyslně dlouhodobě táhne za lano na straně “už jsi plný, už nemáš hlad” a jiné hormony našeho těla působí zase opačně. Vysadíme lék - rovnice se změní zpátky, jak byla před léčbou - naše nevědomé kalorické potřeby se taky vrací do normálu - a vracíme se hmotnostně zpátky. Tak jako by se to stalo např. na nějaké drsné dietě z reklamy. Díky léku daný pacient vůbec v první řadě mohl uspět s hubnutím tak moc, že po vysazení léku se objevil hlad, jaký dosud nepoznal - logicky, dosud se nikdy z tak nízké hmotnosti nahoru nevracel.

10
Před 1 rokem

Ty léky jen tlumí chut k jídlu. Dodržovat dietu a pohyb se musí i u nich.

2
Před 1 rokem

Měla jsem výpadek 14 dní a žádný obrovský hlad jsem necítila. Oni by to v tom případě asi těžko mohli dávat diabetikům.

Před 1 rokem

nezdravě se vyzrat a pak chtit zazracne leky na hubnuti.. jak klasicke reseni cechu 😉 .. nastesti se to dost meni. mladi lidi uz nechlastaji prvni ligu, ji zdraveji a snazi se o sebe starat.. samozrejme, ze ne vsichni ale stale je to mnohonasobne vic nez stari lidi.. ale tak za to muze hlavne bezplatna zdravotni pece.. kazdy problem hodi na hlavu nemocnicim ..

6
Před 1 rokem
Petr Kadlec

Bohužel znám spoustu maminek, které svojí postavou strčí dceru do kapsy.

2
Před 1 rokem

Lék na hubnutí je úžasný byznys. On ten lék je "chytrý" a ví, že má spalovat tuky třeba v okolí břicha a na zadku. Nebo třeba na bolest hlavy je jeden lék a na bolest zad zase jiný - ony ty léky to ví, co po nich chceme, a podle toho v těle působí. Asi se o nich lidi dozvěděli z PC nebo TV, kde dřepěli místo toho, aby se hnuli 🙂

4
Před 1 rokem
Luděk Měřínský

Nejlepsi je koupit si klenbuterol a jit cvicit 😂

2
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Ve mě chuť k jídlu vyvolává i pohled na ledničku 🙂 Jediná fungující dieta je velký bič a malý dvůr. V minulosti, když jsem chtěl hubnout, tak jsem denně cvičil a běhal a docela rychle hubnul i s jídelníčkem typu vepřo knedlo a pět plzní. Je to jen o poměru příjmu a výdeje kalorií. Nějaké rádoby účinné preparáty může baštit jen moula. Jde samozřejmě hubnout i bez pohybu. Když mi trápili zdravotní potíže a několik týdnů v podstatě jen ležel a krmil se pouze zeleninou a chlebem, tak jsem shodil za necelý měsíc 12 kilo. Pak jsem měl ale dva víkendy po sobě pečenou kachnu s knedlíkem a deseti plzněmi a měl jsem to zpátky 😄

7
Před 1 rokem

problém je, že všechny tyhle věci cílí na příjem.

jenže jsou lidi, kterým při nízkém energetickém příjmu prostě chybí živiny, a to jak makro, tak i mikro.

Jsou unavení, vypadají jim vlasy a hubnutí se poměrně rychle zastaví i při tom upraveném příjmu. viděla jsem takhle několik lidí po bariatrické operaci. vlasy šly první.

7
Před 1 rokem

Se mi vybavil díl comebacku. Po těchhle pilulkach na hubnutí se můžou objevit závratě,ale na to spolehlivě zabírají tyhle prášky,po těch se tedy může objevit nepříjemná vyrážka,ale na tu spolehlivě zabírá tahle pleťová maska atd atd 😂

8
Před 1 rokem
Stanislav Málek

„Měl začít hubnout a ne fetovat!“ 😄

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Dobrý den,celý život jsem byla štíhlá,normální holka. Je mi 46 a před dvěma lety jsem najednou přibrala 15 kg. Jim min,než např.pred 10ti lety,moc mi toho nechutná. Nejím nic vareneho,vlastně jim 3 mističky lupínky že spaldovy mouky zalité plnotucnym mlékem. A denne ovoce,hlavně citrusy,melouny, poslední rok spíš sezónní. Málo piju a kdyz tak ice tea slazené stevii. Sladké mi nechutná,ryby každé léto u moře. Ale nemám pohyb,protože mám nemocné nohy,které mi hned otecou,mam na to vše i invalidní důchod. Tak co se stalo,že jsem tak přibrala,kdyz jim málo,ale pocit hladu nemám?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt