1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je rozdíl mezi vyhoštěním recividistů, kteří v zemi dělali bordel a deportací lidí do koncentráků. Zelení a extrémní levice asi mezi tím nedokážou rozlišovat. Nevidím důvod, proč by někdo ze země vyhazoval migranta, který žije slušně a pracuje. To by byli Němci sami proti sobě. I tomu slušnému migrantovi se bude žít lépe když svoloč, co se fláká na nádražích a přemýšlí, koho by okradla, potáhne zpátky.

17
Před 2 roky

Autor článku vůbec nechápe, co se v Německu a Evropě děje ! Je to snaha likvidace křesťanského prostředí a konec naší civilizace. Kolik toho muslimové vyvinuli a vyrobili ? Skoro nic, protože se ani jejich náboženství nevyvíjí jako ostatní náboženství a zůstává tmářstvím. Reemigrace je slušné řešení.

19
Před 2 roky

Článek je tendenční s množstvím hodnotových nálepek. Ještě měl Harzer napsat, že rakouský neonacista je malíř pokojů. A každý pátek chodí v Mnichově do pivnice na pivo.

To měl školení na oddělení propagandy v Moskvě?

4
Před 2 roky
Petr Markgraf

Nekouří,nepije a je vegetarián 😃

Před 2 rokyUpraveno

AfD by se měla zrušit jako neonacisticka a členové s extremistickymi nazory musi byt pod trvalym dozorem německych tajnych služeb. To same u nas . Oni nejsou jen proti migrantum z Asie, ale take ČECHUM kterí tam zajedou na vylet a kavu. Měla jsem tak zataraseny auto starou trabantelou a Oplem na parkovišti, že se do nej musel muz nasoukat přes dvere kufru. Když jsme vyjizdeli, odjely i ty dve podivný indiv. najednou. Mladší ročníky měli klobouky a delší kabaty. Dostala jsem strach a oblibene vylety do pohraničí, konkretně SASKA si raději odpustím. PANE KLIMES, NÁRODNOST MÁM ČESKOU A RYSY SPÍŠ SEVERSKE NEZ SLOVANSKE .JEN jsem proti AfD a oni maji sve informatory.Dostavam opravdu ošklive sms i v češtině. Nevim kde vzali mé tel. čislo.

5
Před 2 roky
Ivana Ilievova

Němci už mají cizinců plné zuby. Tak se jim nedivte, že to dopadá i na Čechy. I když ve vašem případě, to příjmení rozhodně není z České kotliny:-)

3
Před 2 roky

Ano remigrace je opravdu paslovo. Správně je deportace. O té také hovoří Trump. A samozřejmě má obrovskou podporu, protože ilegální masové imigrace už mají Američani po krk.

16
Před 2 roky

No tak když jim dali občanství, tak to jsou v loji. Právně je to problematické. Těmhle Muhamadům by se mělo dávat něco jako podmíněné občanství, nebo nějak omezené, aby, když spáchají nějaký trestný čin, mohli být odejiti...

12
Před 2 roky
Vladimír Šnek

Pouze časově omezené povolení k pobytu. Tedy pokud je tam vůbec někdo potřebuje.

4
Před 2 roky

Ale to není žádný rasizmus, to je pokus o záchranu Německa, dokud jsou ještě Němci většinou.

A k těm demonstracím - za komunistů také lid vycházel do ulic a demonstroval, třeba na 1. máje...

18
Před 2 roky
Marcela Pszczolka

Jistě, nedemonstruje přece nikdo jiný než komunisté. Ale vystěhovávání nepohodlných do Afriky je mnohem specifičtější, to navrhovali jen jedni - ale ti pak zvolili Osvětim.

Před 2 roky

Hned pod touto zprávou: "Lotyšsko už deportuje Rusy." Ale to je známkou demokratismu. Deportovat islamisty je ale známkou nedemokratismu.

3
Před 2 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Podle Nostradáma k tomu stejně dojde,situace v mnoha státech je neúnosná.Pamětníci ze Švédska - nemuseli jsme zamykat dům ani auto,pak už to bylo možné jen na severu a už ani tam - jsou zhrozeni.Jeden zákazník mi vyprávěl,že byl 25let ve Švédech a v 80tých letech začal být jih prostopášný,ten výraz byl s smíchu,ale byl dobový.Mám švédsko a Norsko hrozně rád,jezdili jsme tam na motorkách od 98týho.Dělal jsem pro Perstorp Analitical a pak 27 let Husqvarnu,pokračuje synek a dobrý.

2
Před 2 roky

Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Pracovala pro Goldman Sachs v ČÍNĚ, hovoří vice mandarinštinou než němčinou. STALA SE členkou Alternativy pro Německo (AfD) v roce 2013. Neúspěšně kandidovala za tuto stranu v zemských volbách v Bádensku-Württembersku v roce 2016.

Volby do Spolkového sněmu 2017

Spolu s Alexandrem Gaulandem se stala vůdkyní úspěšné stranické kandidátky pro volby do spolkového sněmu v roce 2017. Pár hodin po tomto stranickém volebním úspěchu dala najevo, že by měla její stranická kolegyně a zároveň předsedkyně strany Frauke Petryová stranu AfD opustit, poté co již předem deklarovala, že nehodlá býti členkou poslanecké frakce.

Osobní život

Žije v homosexuálním svazku se svou švýcarskou partnerkou, Sarah Bossardovou, která je původem ze Srí Lanky a působí jako filmařka a filmová producentka. Společně vychovávají dva syny, což je v určitém kontrastu s tím, že Alternativa pro Německo klade ve svém programu velký důraz na tradiční rodinu. Tolik o AfD a jejich členech

2
Před 2 roky

Zobrazit dalších 7 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA