1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je zajimave, ze zadna arabska zeme nechce prijimat emmigranty. Cpou je vsechny do Evropy. Je to ocividne planovana zahuba a zniceni naseho zrizeni. A nasi politici povoluji dal mesity a lezou jim do .......

12
Před 2 roky

CDU teče v Německu pořádně do bot, blíží se volby a moc dobře ví že půjdou od válu, tak dělají vše pro aby jakýmkoliv způsobem odstranili konkurenci.

7
Před 2 roky

Opět se zde sešla česká skupina pseudonacistů, kteří netuší, že další na řadě budou oni. Zaslepenci nebozí...

Nebo máte tajný plán, jak případně zastavit tu budoucí germánskou lavinu na jejich nový životní prostor?

2
Před 2 roky

Já tam byl taky, dostal jsem pozvánku a platil mně to ten, no Deichmann. Super prostředí, naopak obsluha vázla. Němci furt něco mleli, ale já jim nerozuměl ani slovo. Tak jsem si šel dát alespoň selfíčko s majitelem a jaké bylo překvapení, že to je ten Nosáč, co tankuje Super. Určitě víte, že právě na základě toho, o tom tankování udělal Super vtip Izer. No tak se selfíčko povedlo, Tomáš mně na něm ukazuje jak vysoko skákal Buriana pes. Z čeho jsem byl ale na té konferenci úplně vyndaný, tak z muziky. Třeba takový song Erika, jak hezká chytlavá melodie, taková pochodová. 🙋🏼‍♂️

Před 2 roky

Někdo chtěl konečně místo věčného žvanění o tom, že se s migrací musí něco dělat, opravdu něco dělat.

Sami Němci se však ve jménu lidských práv, hlavně cizinců, dotlačí do pekla islamizace.

16
Před 2 roky

Po pozvánce Merkelové migrantům, je současná situace v SRN vážná tak, že si to mnoho Němců jasně uvědomuje.

První snahy o řešení - záchranu situace, hodnocena jako extrémní, nic nemění na tom, že nějaká řešení Němci budou muset přijmout !!!

10
Před 1 rokem

Až na to, že celý tento článek je úplně vyblábolený. Nic takového se nestalo, i když to čtete na seznamu (nebo právě pro to, že to čtete na seznamu). Lež.

Odkaz

Před 2 roky

ten nápad s tím městem je genialní jen nechápu,proč by si ho memohli postavit sami a trochu jiným způsobem odebrat diktátorům jejich území o území lidí co museli prchnout.místo věčných válek měl svět ve svém zájmu udělat nové uspořádání a hlavně prosté zbraní.není možné aby z jedné starany lidé opouštěli svou půdu a domy a my jim to zde strkali z našich zdrojů.za tohle by asi nikdo v minulosti neválčil ani neosvobozoval tuhle zem

3
Před 2 roky

Všem obhájcům masové ilegální migrace tady nechám toto video, pozorně si to podívejte prosím

Odkaz

8
Před 18 dny

Remigrace nekompaktibilních je jediné účinné řešení pokud nemá být Evropa zničena jinými kulturami a náboženstvími. Války v Sýrii, Afghanistánu, Íraku skončily. Ostatní asiaté či afričané přišli z/přes bezpečné země. Není důvod, aby dále setrvávali v EU. Co chceme? Chránit naše spoluobčany a kulturu nebo chránit jiné i za cenu našeho zničení? Poskytování azilu se zvrhlo v podporu invaze. Přes 670.000 Evropanů již podepsalo výzvu k remigraci. Odkaz

www.save-europe-act.com
Save Europe Act – Podepište iniciativu
Save Europe Act je první vlastenecká evropská občanská iniciativa. Podepište ji nyní, abyste zastavili migrační nahrazování obyvatelstva, zabezpečili naše hranice a chránili etnokulturní identitu...
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA