Docela by mě zajímalo, jaký lepší plán mají ostatní, protože velká část z těch, o kterých je řeč, se nechce integrovat za žádnou cenu. Naopak, chtějí právo šaríja....
A to je právě to, na co vám ti ostatní neodpoví, neboť žádný plán buďto nemají, anebo, a o to je to horší, mají a to se radši ani netroufám rozepisovat, ono se jim to po krůčkách vlastně daří 😉......
"AfD nejsou žádní neonacisté ani extremisté."
Mezitím: Špičky AfD plánují 8km od Wannsee, kde se plánovalo krom vyvraždění Židů i likvidace dalších včetně Slovanů, násilné přesídlení milionů lidí, společně s rakouskými neonácky.
JE OMYL si myslet, že jsou proti muslimum. Jsou zaměřeni proti jiným národum.
Online petici za to, aby o zákazu strany rozhodl ústavní soud, už podepsalo přes 680 tisíc lidí. No a zbylých 83 milionů ne. A remigrace, co je na tom špatného? Kdo přišel bez povolení, může být a měl by být odejit. Pořad lepší než repatriace.
Pořád to píšu, deportace musí být převzata normálním pravostředovem. Extrémní pravice jenom dělá medvědí službu dobré věci.
A jako fakt si vyberou místo u Wansee? Buď jsou úplně blbí a nebo je tu ještě horší varianta. Obě dvě možnosti jsou špatné.
Co na na tom kdo řeší ? Miliony lidí jsou v Nemecku neoprávněně, v jejich zemích není žádná válka a šli přes spoustu bezpečných zemí, kde meli požádat. Šli cílene vyžrat a obsadit Nemecko. A spousta z nich je z nepřátelského islámu, pro které jsou púvodní evropani ,,džauři,, určení k likvidaci či placení dane z hlavy.
Šli vyžrat Německo, a polovina se prohlašuje za mladistvé, nebo za Syřany, protože ví, že do Sýrie se nevrací, i když bude jejích žádost o asyl zamítnuta
Jedno je jisté, čím déle budou váhat s řešením které umožní odsunout problémové muslimy nenásilnou cestou, tím to bude těžší. Problém naroste do takové míry, že lidé zvolí takové strany které se toho bát nebudou.
Přesně tak zvolí nového Ádu demokratickou cestou jako v minulosti.. Lidstvo se ne a ne z té historie poučit.
To je jako když se někdo drze vetře do mého domova a já mu přesto dám najíst, napít, střechu nad hlavou a k tomu ještě kapesné z naší rodinné kasičky. On mě přesto nenávidí, nepomáhá s domácími pracemi, ničí naši domácnost, o obtěžování mé dcery ani nemluvě. Mám tedy svaté právo ho z našeho domu vykázat.
to je zase nový Hitler??Fuj
Článek jsem přečetl celý, ale nikde se nepíše co tak hrozného se v té vile dělo? Akorát se pořád dokolečla opakuje "nacistický" "xenofobní" "extrémistický" atd 😄 Paraziti, kteří přišli do Německa jak proto, aby tam seděli na dávkých a v době volba vraždili a znásilňovali, prostě v Německu začínají vadit. Člověk nemusí být nacista, aby mu vadilo, že i když je celé dny v práci, tak nakonec mu zbyde méně, než přivandrovalcům, kteří v Německu nikdy nepracovali a jen sedí doma a natahují ruce po "bürgergeld"
Kolik je v Německu míst kde se za Hitlera něco nedělo ,účelově napsaný článek.Autor by se měl podívat do Švédska jak dopadá ,,integrace".Co je na tom špatné že nechcete dotovat lidi co pomoc berou jako normál protože bezvěrci jim mají sloužit.Integrace nefunguje to je už dokázané a co dokáží náboženský fanatici jsme před nedávnem viděli doufám všichni.
Řešení situace stati tisíce muslimů a Afričanů v Německu je zcela legitimní téma stejně jako jejich návrat do původních domovů.
Když tomu brání Základní listina práv a svobod, tak ta je asi trochu překonaná a potřebuje úpravu.
Pisalek je zřejmě placeny prekupniky s nelegální migraci .
Tedy nelegální migrant díky neziskovkam dorazí nelegálně do Evropy kde nárokuje
Penize, bydlení a zdravotní péči .
Když ho chci vyhostit ze své země jsem Špatný Ja původní Evropan ?
Tady je něco špatně : ve státu EU
Tam se pravděpodobně považuje za problematické např. to, že chtějí deportovat ty, kteří již jsou německými občany.