1600/1600Zbývá 1600 znaků
Šéfreportér Seznam Zpráv
Před 1 rokem

Ač v těžké životní situaci, Cyril Höschl neztrácí veselou mysl a optimismus. Všichni škarohlídové by se měli chytit za nos. Klobouk dolů před Vámi, pane profesore! 🙏🍀 Vážím si toho, že jste byl hostem v naší Galerii osobností.

„Opravdu se objektivně pořád ještě, přes to všechno, tady v tomto okrsku světa máme skutečně dobře a možná je to jedno z mála míst na zemi, kde se máme vůbec nejlíp."

640
Před 1 rokem
Jiří Kubík

Moc si vážím pana profesora Höschla, ráda jsem ho poslouchala v pořadu Jak to vidí se Zitou Senkovou. Přeji mu hodně síly v boji s těžkou nemocí.Obdivuji jeho osobní statečnost a schopnost i nadále kolem sebe šířit optimismus. 👍

Děkuji panu Kubíkovi za rozhovor.

166
Před 1 rokem

„Opravdu se objektivně pořád ještě, přes to všechno, tady v tomto okrsku světa máme skutečně dobře a možná je to jedno z mála míst na zemi, kde se máme vůbec nejlíp. A žehrat na to je do určité míry rouhání, protože může být ještě mnohem hůř. Jednak individuálně, což vidím teď na sobě a pořád se tím nenechám deptat, a jednak i mezinárodně v politickém kontextu.“

Pod tuto moudrost se osobně podepisuji všemi prsty ...

218
Před 1 rokem
Václav Novák

Tak ve srovnání s různými částmi světa se máme dobře,ale ne všichni. Prof.Hoschl patří k úspěšným a tedy i dobře finančně zajištěným lidem. Bydlím na kraji velkého města a když se večer vracivam z procházky nebo z obchodu vidivam lidí - mladé i staré - jak vyzbrojeni tyčemi prohrabavaji popelnice a hledají něco co by se ještě dalo nějak použít. Před ale už delším časem jsem viděl i člověka který jedl jídlo které v popelnici našel. Takových lidí není sice mnoho ale jsou. Je to teda ostuda v zemi naší úrovně.

103
Před 1 rokem

Pana Höschla jsem si vážil a vždy vážit budu. Ve svém oboru byl, je a bude špičkou

277
Před 1 rokem

Vážený pane profesore Höschle,

děkuji Vám za všechny články a rozhovory, které byly zveřejněny. Velmi ráda jsem Vaše práce četla.

Přeji Vám samé krásné a šťastné dny, pane profesore.

34
Před 1 rokem

Držím palce ať zdraví vydrží co nejdéle v rozumném stavu. Vždy tyto lidi obdivuji. Nevím jak bych reagoval kdyby se mi něco podobného přihodilo. Nevím, jestli bych měl takovou sílu se tomu vzepřít. No, doufám, že to nikdy nebudu muset zjišťovat.

310
Před 1 rokem
Lukáš Kohout

Když nevíš,tak jsi ještě nic vážného neprodělal.Člověk nemá nic zadarmo ani to zdraví.Prakticky si svůj osud neseš sebou celý svůj život.Otázkou je co pro to seš ochoten udělat.Napřed tě něco musí praštit přes prsty,aby jsi začál.A třeba ji vážná nemoc.A tak se ukáže zda na to máš či nemáš.Nesouhlasím s tím,že někdo rakovinu porazil.Ty to máš v sobě už během života a s trochou štěstí že budeš tady žít.Že na tu nemoc přijdeš v pravý čas a snadná bude i léčba.Já to prožil a vím o čem píši a velice děkuji, že mě to postihlo.Teť pro zdraví dělám co nejvíce.

Nachvalte pana Hoschla,asi nad svým zdravím sakra málo přemýšlel a teť to má na oplátku.

79

„Opravdu se objektivně pořád ještě, přes to všechno, tady v tomto okrsku světa máme skutečně dobře a možná je to jedno z mála míst na zemi, kde se máme vůbec nejlíp. A žehrat na to je do určité míry rouhání, protože může být ještě mnohem hůř" říká psychiatr Cyril Höschl.

xxx

Dodám: "Nežehrej nad malými starostmi, aby je Bůh nenahradil většími".

To si říkám denně a nejdůležitější je pro každého zdraví jeho a dětí a mír .

xxx

Kéž by byl na celém světě, kéž by jinde neumíraly děti hladem, žízní a pod bombami.

Nerouhejte se tím neustálým stěžováním a fňukáním.

303
Před 1 rokemUpraveno
Naděžda Petříčková

Hlavně nestraste lidí nějakým rouhanim - to je mlhavý pojem který si každé náboženství vykládá jinak. V tomto státě se děje spousta příkoří a nespravedlnosti a někomu nezbývá než si zanarikat neboť třeba nemá peníze na právníky kteří by hájili jeho zájmy. Místo frází které používáte raději víc sledujte kauzy v televizi a na internetu a když to půjde zastante se člověka který byl třeba okraden,podveden,poškozen ať už státní nebo soukromou institucí. Když se na toto dáte budete mít práce nad hlavu.

57
Před 1 rokem

Udělal dobře že nevstoupil do politiky, vyhnul se špíně největšího kalibru.

Já si myslím že žádný dobrý doktor do politiky ještě nikdy nevstoupil, jen ti průměrný a horší bez uspěchu v medicině.

145
Před 1 rokem
Jaromír Kokeš

A co doktor Svoboda primátor Prahy?

16
Před 1 rokem

Dekuji Vam.

138
Před 1 rokem

Je to klišé, ale přeji zdraví!!!

22
Před 1 rokem

Moc si ho vážím. Je mi to líto, jeho články mě vždy povzbudí. A ano, já si taky myslím, ze semáme velmi dobře. A to nejen majetkem a tak, ale zatím perfektním a téměř bezplatným zdravotnictvím, školstvím, at.atd. Jsou ty to vysmívané " sociální jistoty", ale ty dělají kvalitu života mnohem víc, než jen výše platů. Panu Höschlovi přeju i s nemocí pohodu.

233
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt