1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Mě pořád fascinuje kolik lidí si tady myslí,že lidi kteří podnikají nebo pracuj ve službách, to dělají proto aby jste se dobře najedli nebo chodili pěkně ostříhaní.

To je naprostá blbost,dělají to primárně pro to,aby vydělali peníze,stejně jako ti co makají ve fabrice,nebo sedí na úřadě.

4
Před 2 roky

Nevarim protoze jsem sám a chci ušetřit čas a mít aspoň klasicky vařenej guláš třeba aby chutnal aspoň trochu a teď je Hit koupit oloupane brambory a plesknout tam konzervu .. no to už si teda rovnou mužů koupit hotovku za 85kc v Lidlu a vyjde me to 2x levněji za stejnou kejdu

13
Před 2 roky

loupání brambor?Pán z Makra je asi také bývalý zelinář nebo automechanik co vlastnil restauraci a teď skončil v Makru a má návod už jen na krmné oloupané brambory.To že kuchaři a celkově pracovníci v gastronomii mají na výplatních páskách minimilní mzdu, dovolená neexistuje pokud se nedomluvíte s kolegou na vrácení směn tak máte smůlu.Šedá ekonomika?Hledejte jí hlavně v gastronomii.Provozovatelů pseudorestaurací a bývalých veksláků se zeleninou.Tohle je pohostinství v ČR.

8
Před 2 roky

V Makru nejsou u hodně položek schopni nabídnout konkurenceschopnou cenu, tak vymýšlí p... V roce 2001 měli obrat 32 mld, volili na 35, který si rok se dostali nad 40 a byli největší obchodník v ČR, překonal by je jen Kaufland+Lidl, kdyby se sečetli. Od té doby jsme měli inflaci o tak 100% a tržby Makra spadly na 26mld a propadli se až za Globus. Od letošního roku zase zpřísnili ty stabilně "výhodné" ceny, takže vás nutí všechno kupovat na sklad. Pak se diví, že to firmy kupují na sklad v akcích nebo přes internet. Pan by místo ptakovin mohl zapracovat na tom, aby byli opět velkoobchodem.

4
Před 2 roky

Makro díky své dřívější nabubřelé politice přišlo o mnoho zákazníků, proto hodlá vstoupit do maloobchodu, aby se udrželo. Na to,že jde o velkoobchod, má velmi nízký obrat,který bude ještě klesat, obzvláště když jejich největší zákazníci z řad Vietnamců makro opustili a rozjeli svůj vlastní velkoobchod a zásobují z něj své prodejný a restaurace. Navíc mají výrazně nižší ceny. Jde k řetězec TAMDA.

2
Před 2 roky
Juraj Seman

Presne...makro je jeden z nejdrazsich obchodu ikdyz vemu v potaz cenu bez dph

2
Před 2 roky

Tak jsem to zběžně prolítnul, vidím fotku pana generálního a říkám si, že dědek už by mohl jít do důchodu a nechat to někomu mladšímu, pak se podívám znovu a říkám si že je ta fotka nějaká vyretušovaná, no a podle justice pánovi ještě nebylo 50, tak to je peklo! Asi tam má těžkou robotu že je tak strhanej, nasušíno určitě něco má, tak by asi přecejen do toho důchodu měl nastoupit...😅

2
Před 2 roky

ano, léta jsem tak cca 1x týdně chodila do restaurace u nás na sídlišti, na vepřové ledvinky, svíčkovou atd. A opravdu jsem si pochutnala. Mnohdy v době oběda si nebylo pomalu kam sednout. Restaurace byla vyhlášena svou kuchyní. Teď už cca 1/2 roku nechodím a počet lidí v restauraci značně poklesl. Ve školní jídelně kam chodí vnučka vaří chutnější jídla než v dané restauraci. A teď už je mně i jasné proč.

2
Před 2 roky
Dagmar Vomelová

By jste možná koukala kolik školních jídelen vaří právě z polotovarů protože by to ani jinak nestihli a neuměli uvařit .

2
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Je to tím, že se stále zvyšují mzdové tarify, povinnosti pro zaměstnavatele a podobně a není to jen u hospod, je to všude stejný. Mladý co nic neumí má mzdový tarif a hotovo. Žádné ukaž co umíš a pak ti zaplatím. Je základní plat a ten není zanedbatelný a přes to vlak nejede. I když tam budeš měsíc cumet aby si něco pochytil už bereš předepsaný tarif a hotovo.

1
Před 2 roky
Jarmila Roudna

Takže dělej měsíc zadarmo a pak uvidím a ještě schválit výpověď bez udání důvodu vemu dalšího.

Před 2 roky

Samej manažer, strategie a kvalita jídla půjde zase o něco dolů, neb jídlo stojící prvoplatně na zisku a mamutí kvantitě stojí vždy za..........

8
Před 2 roky
Jiří Jedlička

žádné že "kvalita jídla půjde zase o něco dolů," tenhle trend předpřipravených potravin jede dobrých 20 let.

Před 2 roky

Můj poznatek omlouvám se ne zrovna k tomuto článku. Kladu si otázku, proč na seznamu jsou k určitým článkům otevřené diskuse a naopak k určitým ne. Co je špatného na to se v demokratickém, svobodném státu vyjádřit?????

11
Před 2 roky
Iveta Almasiova

Toto je komerční reklamní web, často využívá pro vyšší "sledovanost" podněcovaní emocí, ale občas, kdy lze předpokládat nekorektní komentáře až za hranou zákona, tak diskusi neotevřou či ji brzo utnou.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA