1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Já osobně mám seznam jídel, které se dají připravit do 30 minut, pak seznam levných jídel, co nám chutnají, a když už se vydám do restaurace, tak očekávám ,že pokud za porci dam 400, tak bude připravená poctivě. Tak pokud se v restauracích bude dělat z polotovaru, tak si tuto položku v rodinném rozpočtu oželím.

8
Před 2 roky

Tak že asi další jidlo balené pod ochranou atmosferou?

Odkaz

Odkaz

No a když si vemete že je to vše v " igelitu " tak 🤮?

4
Před 2 roky

Zdravím, tak to přestávám chodit do restaurace. Pokud budou restaurace vařit jenom z loupaných brambor, cibule, česneku a ostatní zeleniny tak to musí být v nějaké saragvajdě naložené, aby jim to nezčernalo. Většina kritizuje UHO, které tu bylo před rokem 1989, ale co myslíte, že dnes dostáváte v restauraci?

9
Před 2 roky

Dobře se člověk nají v restauraci, kde majitel i vaří (vlastní zkušenost). Kdo má restauraci jenom na to, aby jednou za měsíc přijel a zkasíroval tržbu, může klidně zkrachovat.

A na polotovary chodit určitě nebudu.

15

Ono to není tak horké, pracuji ve státním gastru, tabulkový plat, nic moc ale jistota. Při Covidu doma a 100% platu. Jinak hospody se nemají tak špatně, ve městech dvě zavřou ale další tři vzniknou. Tedy hlavně tady v Praze. Na vesnicích to je ale jiné, tam se neuživí většinou.

1
Před 2 roky

Restaurace která nakupuje v Makru by měla skončit ze dne na den. To co mě jednou (a naposledy) dovezl domů Košík, je parodie na čerstvé potraviny. Pokud tohle dostávají kuchaři, mno... hodně štěstí

13
Před 2 roky
Bohumil Kopečný

Jestli s tím košík projel celé město, pak se nesmíte divit. Já tam nakupuji a s čerstvostí problém tam není.

5
Zobrazit dalších 11 reakcí

Tak hospody začnou vařit z polotovarů a můžou rovnou zavřít to už tam.nebude chodit nikdo na kvalitě se to.pozná

3
Před 2 roky

Tak to je blbost,hospoda která začne vařit s polotovarů,je odsouzena k záhubě. Tak šťastnou cestu do pekla ...

25
Před 2 roky

Vymýšlí blbosti, které ve finále vytváří stále větší centralizaci trhu. Ta má ve finále vliv na zhoršenou konkurenci zvýšení cen a zhoršení kvality. Problémem je že od vstupu Andreje do politiky všechny tyhle praktiky náš antimonopolní úřad vůbec nezajímají. A co je problém, že ODS tomuto ještě fandí. Děsím se příští vlády kdy se očividně Andrej s ODS spojí. Ostatně Kuba již na tom dávno pracuje.

2
Před 2 roky

Jé, makro objevilo "novinku", kterou gastra praktikují už minimálně 15 let. A jestli se tady někdo pohoršuje, že by to nejedl, věřte, že se tím v jídelnách a restauracích už roky cpete, jen jste to dosud nevěděli. Zaměstnávat lidi na to, aby čistili zeleninu už se dávno nevyplatí.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA