Já osobně mám seznam jídel, které se dají připravit do 30 minut, pak seznam levných jídel, co nám chutnají, a když už se vydám do restaurace, tak očekávám ,že pokud za porci dam 400, tak bude připravená poctivě. Tak pokud se v restauracích bude dělat z polotovaru, tak si tuto položku v rodinném rozpočtu oželím.
Tak že asi další jidlo balené pod ochranou atmosferou?
Odkaz
Odkaz
No a když si vemete že je to vše v " igelitu " tak 🤮?
Zdravím, tak to přestávám chodit do restaurace. Pokud budou restaurace vařit jenom z loupaných brambor, cibule, česneku a ostatní zeleniny tak to musí být v nějaké saragvajdě naložené, aby jim to nezčernalo. Většina kritizuje UHO, které tu bylo před rokem 1989, ale co myslíte, že dnes dostáváte v restauraci?
Dobře se člověk nají v restauraci, kde majitel i vaří (vlastní zkušenost). Kdo má restauraci jenom na to, aby jednou za měsíc přijel a zkasíroval tržbu, může klidně zkrachovat.
A na polotovary chodit určitě nebudu.
Ono to není tak horké, pracuji ve státním gastru, tabulkový plat, nic moc ale jistota. Při Covidu doma a 100% platu. Jinak hospody se nemají tak špatně, ve městech dvě zavřou ale další tři vzniknou. Tedy hlavně tady v Praze. Na vesnicích to je ale jiné, tam se neuživí většinou.
Restaurace která nakupuje v Makru by měla skončit ze dne na den. To co mě jednou (a naposledy) dovezl domů Košík, je parodie na čerstvé potraviny. Pokud tohle dostávají kuchaři, mno... hodně štěstí
Jestli s tím košík projel celé město, pak se nesmíte divit. Já tam nakupuji a s čerstvostí problém tam není.
Tak hospody začnou vařit z polotovarů a můžou rovnou zavřít to už tam.nebude chodit nikdo na kvalitě se to.pozná
Tak to je blbost,hospoda která začne vařit s polotovarů,je odsouzena k záhubě. Tak šťastnou cestu do pekla ...
Vymýšlí blbosti, které ve finále vytváří stále větší centralizaci trhu. Ta má ve finále vliv na zhoršenou konkurenci zvýšení cen a zhoršení kvality. Problémem je že od vstupu Andreje do politiky všechny tyhle praktiky náš antimonopolní úřad vůbec nezajímají. A co je problém, že ODS tomuto ještě fandí. Děsím se příští vlády kdy se očividně Andrej s ODS spojí. Ostatně Kuba již na tom dávno pracuje.
Jé, makro objevilo "novinku", kterou gastra praktikují už minimálně 15 let. A jestli se tady někdo pohoršuje, že by to nejedl, věřte, že se tím v jídelnách a restauracích už roky cpete, jen jste to dosud nevěděli. Zaměstnávat lidi na to, aby čistili zeleninu už se dávno nevyplatí.