Tak uživili by se takové ty velkojidelny jak za KSČ... Jídla jako rajská, guláš, zelí, za pár korun a ve větším množství..
to jo..ale to byly státní podniky..neplatil se nájem,zaměstnanci,odvody..
Ale je to škoda..
Všechno se kvapem mění. Makro do dvou let končí. Lidi přestávají co se potravin týče býti prasaty.
Co nabízíte k Makru jako alternativu? Zatím je pro mě nenahraditelné.
Tyto brambory pouzivame v práci nejhorší je to že nerozlišují varný typ je jim to jedno a jak sou uvařené tak i po umytí sou cítit škrobem. Dělat kaši je záhada osobně je nenávidím.
přece, jen to směřuje k tomu, že část občanů, kteří nebudou mít tu svou záhumenku, a nebudou politicky aktivní, budou nakonec rádi, kdy o víkendu pěšky vyrazí za město, nachytat pár kobylek na další týden
Vy si z toho děláte srandu. Kdyby jste to myslela vážně tak místo kobylek napíšete hlemýždě.🙂
No tak to jsem zvědavej, kde budou brát kuchaře za dvacet let.
Trápit mě to už určitě nebude, ale otázka je to zajímavá, když si teď přestanou vychovávat nový z kuchtíků.
Už nebudou potřeba, přijdete do restaurace, vyberete z chlaďáku jídlo a ochřejete si ho v mikrovlnné troubě.
Konečně někdo přišel na to, že je nám třeba dalších 200 obchodů, protože není kde nakupovat🤨...a zisky zase šup do ciziny...
Metro AG, matku sítě Makro, vlastní ze 40% Křetínský. Křetínský není cizinec 😉
Nevim byl jsem v Rakousku a tam měl stal řízek + brambory a tak že jsem to nesnědl, upozrnuji minulí rok 98 kč v přepočtu a jak jsme přejely hranice tak jídlo o min 20 až 40 % nahoru hm tak nevím
V rakousku rizek s bramborem necely 4€??😁😁tak to vam fakt nezeru 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nic noveho nevymyslel 😄 v uk normalni minimalne 10let. Loupane brambory, nakrajena cibule, varena a oloupana vejce v nalevu 🤷🏻 pan se to snazi prodat jako nejake novum 😄😄
Tady se to v makru prodava taky vic jak 10 let.....
Makro by mohlo začít i vařit a z restaurací by byly jen bufety. Nová doba..🙂 )
Prestaňme na pár měsíců chodit na ten předražený humáč do hospod a uvidíme jak půjde cena o 40% dolů a kvalita o 100% nahoru.
Chapete, ze to jidlo musi nekdo uvarit? A aby byl ochotnej to uvarit, musi byt zaplacenej. A aby byl zaplacenej, musi byt jidlo za takovou cenu, aby se na nem dalo neco vydelat.. vsichni chcete ceny jak v devadesatkach, ale neuvedomujete si, ze ceny vseho jsou minimalne na petinasobku. A na petinasobku jsou i vyplaty. Proc by tedy gulas se sesti mel byt stale za sedm petek?