1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak uživili by se takové ty velkojidelny jak za KSČ... Jídla jako rajská, guláš, zelí, za pár korun a ve větším množství..

3
Před 2 roky
Aleš Malina

to jo..ale to byly státní podniky..neplatil se nájem,zaměstnanci,odvody..

Ale je to škoda..

1
Před 2 roky

Všechno se kvapem mění. Makro do dvou let končí. Lidi přestávají co se potravin týče býti prasaty.

7
Před 2 roky
Jarda Novák

Co nabízíte k Makru jako alternativu? Zatím je pro mě nenahraditelné.

3
Před 2 roky

Tyto brambory pouzivame v práci nejhorší je to že nerozlišují varný typ je jim to jedno a jak sou uvařené tak i po umytí sou cítit škrobem. Dělat kaši je záhada osobně je nenávidím.

9
Před 2 roky

přece, jen to směřuje k tomu, že část občanů, kteří nebudou mít tu svou záhumenku, a nebudou politicky aktivní, budou nakonec rádi, kdy o víkendu pěšky vyrazí za město, nachytat pár kobylek na další týden

3
Před 2 roky
Božena Dlouhá

Vy si z toho děláte srandu. Kdyby jste to myslela vážně tak místo kobylek napíšete hlemýždě.🙂

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

No tak to jsem zvědavej, kde budou brát kuchaře za dvacet let.

Trápit mě to už určitě nebude, ale otázka je to zajímavá, když si teď přestanou vychovávat nový z kuchtíků.

8
Před 2 roky
Jiří Kejkrt

Už nebudou potřeba, přijdete do restaurace, vyberete z chlaďáku jídlo a ochřejete si ho v mikrovlnné troubě.

8
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Konečně někdo přišel na to, že je nám třeba dalších 200 obchodů, protože není kde nakupovat🤨...a zisky zase šup do ciziny...

9
Před 2 roky
Alenka Kanková

Metro AG, matku sítě Makro, vlastní ze 40% Křetínský. Křetínský není cizinec 😉

Před 2 roky

Nevim byl jsem v Rakousku a tam měl stal řízek + brambory a tak že jsem to nesnědl, upozrnuji minulí rok 98 kč v přepočtu a jak jsme přejely hranice tak jídlo o min 20 až 40 % nahoru hm tak nevím

5
Před 2 roky
Jan Navrátil

V rakousku rizek s bramborem necely 4€??😁😁tak to vam fakt nezeru 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Nic noveho nevymyslel 😄 v uk normalni minimalne 10let. Loupane brambory, nakrajena cibule, varena a oloupana vejce v nalevu 🤷🏻 pan se to snazi prodat jako nejake novum 😄😄

Před 2 roky
Michal Kazda

Tady se to v makru prodava taky vic jak 10 let.....

Před 2 roky

Makro by mohlo začít i vařit a z restaurací by byly jen bufety. Nová doba..🙂 )

11
Před 2 roky

Prestaňme na pár měsíců chodit na ten předražený humáč do hospod a uvidíme jak půjde cena o 40% dolů a kvalita o 100% nahoru.

11
Před 2 roky
Miroslav Smíšek

Chapete, ze to jidlo musi nekdo uvarit? A aby byl ochotnej to uvarit, musi byt zaplacenej. A aby byl zaplacenej, musi byt jidlo za takovou cenu, aby se na nem dalo neco vydelat.. vsichni chcete ceny jak v devadesatkach, ale neuvedomujete si, ze ceny vseho jsou minimalne na petinasobku. A na petinasobku jsou i vyplaty. Proc by tedy gulas se sesti mel byt stale za sedm petek?

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA