Po obrovské valorizaci důchodů jsem se přestal zajímat o restaurace a proto je mi tato cesta do pekel v podobě gastronomie v této podobě lhostejná.
Nevím jestli chtějí restaurace šetřit na lidech.jsou restaurace,které umí uvařit chutné a levné apak je většina restauraci,které chtějí zákazníky jen okrast
Už sem si odviknul chodit do hospody na oběd, několikrát sem se nechal znechutit jidlem, pak zdražili a to už byl poslední hřebíček. To si raději dám polívku ze sáčku a chleba se škvarkama.
A je to tady, makro začíná obhajovat své polotovary, mezi řádky řečeno, běžná praxe v gastru....cesta do řítí....
Personál je drahý a neschopný...
Takže zaplacena reklama....
Ono to není jenom o loupání. Loupané brambory z Makra beru a jsou pěkné. Když koupíte na jaře brambory, tak z nich 1/4 vyhodíte.
Otázka je od koho ty brambory jsou a kde byly skladovány? Normálně uskladněné brambory vydrží min. do června.
Moc nevěřím programu beze slev, protože vidím jak se vracejí majitelé večírek a restaurací do Kauflandu a spol. a nakupují ve slevách.
Vyplatí se kupovat loupané. Včerejší oběd, ze 4 brambor jsem jednu vyhodila, protože uvnitř shnilá, dtto cibule. Ani prase by to nežralo, ani do kompostu bych to nedala...
Takže poselství z pořadu Ano, šéfe, tj. vařit z čerstvých surovin, je už zase pasé a bude se opět vařit z prefabriikatu?
Amarouny😆
když chci jít do restaurace, nechci tam jíst pytlík ani mražák.
to si můžu 10x levněji udělat doma, když se mi nebude chtít vařit.
Nakonec to skončí tak , že bude výměnný obchod....Sejdou se sousedi v garáži a bude to.......
To je tak vzdycky kdyz se to prehani s danema... Co je hospoda jineho nez sklep, kde se historicky slezli kamaradi z vesnice