Dneska už to opravdu vypadá, že víc kuchařů je ve všech možných i nemožných televizních stanicích , než v hospodách a restauracích.
No jasně, chudaci majitelé restaurací, dobrý den, nam zrovna dneska nefunguje terminál na karty, tak pouze hotově a žádné daně.
Tak to chodí i jinde. Setkali jsme se s tím při placení noclehu v německé Kostnici. Při rezervaci uvedeno bezproblémové placení kartou, ale po snídani před odjezdem najednou na potvoru přestal fungovat terminál.
Ty loupané, předvařené brambory v igelitu jsou největší hnus co jsem kdy jedl, kdo to předkládá strávníkům, tomu bych nafackoval.
Šéf Makra. Tak to potom jo.
Hospody budou prázdný co taky tam za ty peníze. U nás pivo Plzeň za 70kc tak si myslím že je to dost velká dobytcarna ne?
Ondyno dostal jsem chut zajít do restaurace dát si jídlo.Pak jsem si šel domů uvařit, protože jsem měl hlad a stýskalo se mi po normálním jídlu...
A tak to tu funguje koupi mražený polotovar a pak Hezký smažák za tři kila a stripsíky za čtyři. ..hospodský hnus. .
Tyhle předloupaný zavakuovaný věci jsou největší hnus, všedchno šedivý, bez chuti a zápachu.
Ten zápach bych oželel
Nikdy jsem nevařil, ani po rozvodu. Dnes v důchodu, než drahé polotovary v hospodě nebo hotovky z marketu, už si vařím 😄.
Nejlepší je si uvařit doma sám a je pokoj. Voloupu si kolik potřebuji, uvařim kdy chci a nemusím do nějaký restaurace. A hlavně se ušetří .