1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Dneska už to opravdu vypadá, že víc kuchařů je ve všech možných i nemožných televizních stanicích , než v hospodách a restauracích.

13
Před 2 roky

No jasně, chudaci majitelé restaurací, dobrý den, nam zrovna dneska nefunguje terminál na karty, tak pouze hotově a žádné daně.

9
Před 2 roky
Martin Marhan

Tak to chodí i jinde. Setkali jsme se s tím při placení noclehu v německé Kostnici. Při rezervaci uvedeno bezproblémové placení kartou, ale po snídani před odjezdem najednou na potvoru přestal fungovat terminál.

Před 2 roky

Ty loupané, předvařené brambory v igelitu jsou největší hnus co jsem kdy jedl, kdo to předkládá strávníkům, tomu bych nafackoval.

15
Před 2 roky

Šéf Makra. Tak to potom jo.

16
Před 2 roky

Hospody budou prázdný co taky tam za ty peníze. U nás pivo Plzeň za 70kc tak si myslím že je to dost velká dobytcarna ne?

12
Před 2 roky

Ondyno dostal jsem chut zajít do restaurace dát si jídlo.Pak jsem si šel domů uvařit, protože jsem měl hlad a stýskalo se mi po normálním jídlu...

7
Před 2 roky

A tak to tu funguje koupi mražený polotovar a pak Hezký smažák za tři kila a stripsíky za čtyři. ..hospodský hnus. .

9
Před 2 roky

Tyhle předloupaný zavakuovaný věci jsou největší hnus, všedchno šedivý, bez chuti a zápachu.

21
Před 2 roky
Milan Smrž

Ten zápach bych oželel

Před 2 rokyUpraveno

Nikdy jsem nevařil, ani po rozvodu. Dnes v důchodu, než drahé polotovary v hospodě nebo hotovky z marketu, už si vařím 😄.

9
Před 2 roky

Nejlepší je si uvařit doma sám a je pokoj. Voloupu si kolik potřebuji, uvařim kdy chci a nemusím do nějaký restaurace. A hlavně se ušetří .

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA