1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

loupana, chemicky osetrena zelenina je shit

27
Před 2 roky
Vláďa Kubik

A navíc se tím generují kvanta plastového odpadu.

21
Před 2 roky

kdyby zaplatili personál, tak by majitel mohl jet jen na 4 dovolené za rok místo na 5... a to přece nevoní

5
Před 2 roky

Kteri kuchtici,co se na videjich chlubi,jak umi udelat nejlepsi bramborovy knedlik?a potom sprasi i normalni gulas?

7
Před 2 roky
Vladimir Vychytil

Normální guláš se snad ani sprasit nedá. Guláš dokážu i já a prý je vynikající říká moje žena a když to říká moje drahá, která je kuchařka excelentní, tak to asi bude fakt.

Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

O důvod méně, proč navštěvovat restauraci. Z loupaných brambor z Makra vaří naše závodní jídelna a je to hnus.

6
Před 2 roky

Á, nový hit - UHO!? To znám z dob minulého režimu. Že by se nám vracel i do hospod?

5
Před 2 roky
Josef Pajer

UHO z umělitiny

Před 2 roky

Ohřátou omáčku si koupim radši v Lidlu než v restauraci za 250.

17
Před 2 roky
Martin Novák

Ohřátou si v Lidlu nekoupíš, nelži.

6
Před 2 roky

Stačilo aby majitele provozovatele nenakumavali v Makcru a tim se da ušetřit hodně!!!

3
Před 2 roky
Jan Hubschman

Pokud nechtějí každý den objíždět akce v supermarketech, tak budou na stejných cenách.

Před 2 roky

Pokud je nejlacinější síla v kuchynu drahá tak to se na to vykašlete😁

11
Před 2 roky

Takže cena ve "slevě"není evidentně pod nákupní cenou. Je to korektní cena s přiměřeným ziskem obchodníka.

6
Před 2 roky

Jednou jsme loupany brambory vyzkoušely a nedaly se žrát a o ceně se ani nebavím.

6
Před 2 roky
Dan Privratsky

Jasně že nejdou jíst, jsou chemicky ošetřené aby nečernaly a to je jen o chuti, že jde do háje i vitamín C a degradují další složky , ani nemusím dodávat.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA