loupana, chemicky osetrena zelenina je shit
A navíc se tím generují kvanta plastového odpadu.
kdyby zaplatili personál, tak by majitel mohl jet jen na 4 dovolené za rok místo na 5... a to přece nevoní
Kteri kuchtici,co se na videjich chlubi,jak umi udelat nejlepsi bramborovy knedlik?a potom sprasi i normalni gulas?
Normální guláš se snad ani sprasit nedá. Guláš dokážu i já a prý je vynikající říká moje žena a když to říká moje drahá, která je kuchařka excelentní, tak to asi bude fakt.
O důvod méně, proč navštěvovat restauraci. Z loupaných brambor z Makra vaří naše závodní jídelna a je to hnus.
Á, nový hit - UHO!? To znám z dob minulého režimu. Že by se nám vracel i do hospod?
UHO z umělitiny
Ohřátou omáčku si koupim radši v Lidlu než v restauraci za 250.
Ohřátou si v Lidlu nekoupíš, nelži.
Stačilo aby majitele provozovatele nenakumavali v Makcru a tim se da ušetřit hodně!!!
Pokud nechtějí každý den objíždět akce v supermarketech, tak budou na stejných cenách.
Pokud je nejlacinější síla v kuchynu drahá tak to se na to vykašlete😁
Takže cena ve "slevě"není evidentně pod nákupní cenou. Je to korektní cena s přiměřeným ziskem obchodníka.
Jednou jsme loupany brambory vyzkoušely a nedaly se žrát a o ceně se ani nebavím.
Jasně že nejdou jíst, jsou chemicky ošetřené aby nečernaly a to je jen o chuti, že jde do háje i vitamín C a degradují další složky , ani nemusím dodávat.