Sice sparťan, ale fakt borec 👍
Bylo jich těch sicesparťanů ale borců ve Spartě hodně! Popořádku, ty které pamatuju ještě ze Štvanice až do dnes. Roziňák, Tikal, Gut, Bukač, Vohl, Holeček, Brdička, Šíma, Horešovský, Výborný, Kochta, Havel, a 150 dalších. Trochu uznání pane redaktore. Za koho jiného asi tak kluk z Boleslavi mohl hrát?
Legenda! Vynikající hokejista a hlavně člověk s jasně nastaveným morálním kompasem❤️🇨🇿.
Odkaz
Kecá až si věří, začíná mi připomínat Dominika Haška
Frustrace některých lidí je neskutecná. Obzvláště Haškovi nesaháte ani po kotníky
Jako kluk si pamatuju, že byl párkrát za Jirkem Otoupalíkem v Žebětíně, získali spolu zlato ve dvacítkách, v roce 1976, měl pěkně natuněnou Škodovku, stovku, na elektronech... V NHL udělal kariéru, Džegrovi hodně pomohl, když byla teď v Pitsburgu ta sláva, stál tam skromě vzadu, jeho postoje a názory sdílím, má charakter, vážím si ho.
Jirku, pardon pro diskutující, pana hokejistu Hrdinu si pamatuji již z mládežnického hokeje až do dorostu v MB osobně. Pamatuji si jej jako velmi šikovného hokejistu a chytrého kluka co nezhloupl. Kluka co měl touhu být dobrým na ledě. Znám jej ze staďáku i z kabiny (pro hráče - pro méně znalé). Ale nikdy jsem si nemyslel že by byl povrchním a jednoduchým, jak někteří "naznačují". Naopak. A myslím si, že svou "lajnu" neopustil, což je jen dobře. A že má své názory ? To plně chápu, navíc se mi líbí že je má stále stejné léta na rozdíl od jiných. I proto se musím smát některým příspěvkům lidí co píší co si myslí a přitom "střelí od boku" i bez znalosti.
Hrdina byl můj hrdina s číslem 24 … n teď jako maják morálky…. Nemám rad tyto mnohdy prázdné floskule, takže kdyby se držel toho čemu rozumí bylo by to lepší ….
Ano taky vzpomínám Když se poprali v Kopřivnici na dvacítka Tenkrát když přijel s toho to zápasu tak spal unás Hodně se kamarádil z mo jim bratrem Vím že jsem upekl veliký kulatý chleba A hodně mu chutnal Jirka je umě za prvé pan hokejista a člověk Taky já rád vzpomínám na jeho otce Byl to neskutečný borec a frajer v dobrým smyslu Potkával jsem se sním na 6 bráně ve Škoda Dělal v hutích v kanceláři A žil pro hokej jako já Jirkovi jsem fandil Hokeji dal všechno A byl to takovej můj vzor Když napsal nádhernou knížku o třech legendách pan Bukač Tak si i Jirka vzpomenul v tý knížce na mého bratra a hlavně na celou tu partu V tu dobu chodil z Helénskou Froňkovou ale byli to další kamoši jaku jeden z nejlepších Boleslavských kuchařů Libor Buda Fanca Marek a další A ještě mám jednu vzpomínku Kdy koliv byl venku ať to bylo Mistrstvi světa a nebo Olympiáda a nebo Kanada s USA Tak vždy nám poslal poslal pozdrav a pohledy A to je vidět jaký to je člověk a Hrdina A nikdy si na nic nehrál
To Byl Player Frajer chlap
Jirko, v hlavě máš stejnej guláš jako Hašek. Jarda Jágr je jiná kapacita..
Naopak, Jirka je frajer na rozdíl od ostatních ohnutých olizovačů ruských kulek, včetně tebe😘
Ale pokud se já pamatují Tak Parpl nebo Fuksa jak se mu říkalo Tak svůj první gól dal v Moskvě na poháru Izvěstí v prosinci A porazily bratry Rusy dva ku jedny A Jirka tam byl vyhlášeny jako jeden z nejlepších