Mě už ti “umělci” přestávají bavit. Oni si asi myslí, že se musí veřejně vyjadřovat naprosto ke všemu… Že bez jejich rozumování to tady nezvládneme.
Možná je čas podívat se jak jsou ti milovníci teroristů financováni
Takže o propuštění izraelských rukojmích je v celém dopisu jen jedna věta.
A navíc jsou tato rukojmí spojena s nesmyslným pojmem "palestinská rukojmí". To má být jako co!? Věznění palestiští teroristé ve věznicích? A ti mají být všichni propuštěni?
Dokud nebudou propuštěna všechna izraelská rukojmí, jsou podobné dopisy zbytečné. Nebo by měly být primárně adresovány Hamásu. Stejně jako dopisy o míru na Ukrajině by měly být adresovány Putinovi.
Izrael zabil přes 25 tisíc žen a dětí, řekl americký ministr obrany.
Odkaz
Ale jsi s takovou výzvou byl v říjnu, když umíraly děti Kluse? To ti utrpení nevadilo, že jsi mlčel a mlčíš doteď?
Když umíraly děti Kluse? Jako jeho děti? Čtěte to po sobě , lidi.
339 🤡
Bouří se ve mně dvě roviny. Duchovní, neboť vím, že násilím spravedlnosti a pravdy nelze trvale dosáhnout, a ta osobní, kdy mám zkušenost, že nepotrestané zlo se stane ještě větším zlem. A mám od Vyšší síly dar si nyní zvolit. No, to mě p"!
Cože??? Vyvolání umělého hladomoru že je trestání zla???
Pamatuju ještě hladomor v Biafře během občanské války v Nigérii v letech 1967-70 způsobený záměrně nigerijskou vládou, aby donutila ke kapitulaci tuto odštěpeneckou provincii. Po zveřejnění tehdy ještě černobílých fotek z Biafry se vzedmula vlna solidarity s trpícím obyvatelstvem, nikdo neřešil politické konsekvence. Kvůli podpoře Velké Británie v postupu nigerijské vlády např. John Lennon vrátil královně vyznamenaní. Tento hladomor byl důvodem vzniku Lékařů bez hranic ( 1971).
"Vyzvěte Hamás k propuštění všech rukojmí", píše umělcům Ondrej Kovačič...
A pod to se podepíšu taky.
Proč je nezajímá osud těch izraelských rukojmí?! Proč nepožadují jejich bezpodmínečné propuštění?! A jednostranně prezentují Hamastince jako ubližované chudinky!? Nemám pro tyto komunisticky smýšlející paumělce slušného slova!
maj tam Kluse, to vysvětluje vše....
Chcimíři 2.0
Není chcimír jako chcimír, někteří jsou chcimířovatější, alespoň si to myslí
Už jich mám plný zuby!
NA tohle já musím platit daně?! Vážně na tohle?
A že fakt nekecám, tak zde se podívejte.
Samotné Ministerstvo kultury žádní peníze nevytváří, aby je mohlo někomu dát. Takže je dostává z daní lidí, kteří platí daně státu - ten je přerozdělí, jako třeba zde "potřebným" umělcům.
Odkaz
Už dost SAKRA!
…píše vládě 339 umělců. „
Nevěřím, že v této zemi je 338 umělců.
Věřte. Já jsem na ZDŠ recitovala a zpívala ve školním sboru, tudíž jsem taky umělec