1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Mě už ti “umělci” přestávají bavit. Oni si asi myslí, že se musí veřejně vyjadřovat naprosto ke všemu… Že bez jejich rozumování to tady nezvládneme.

907
Před 1 rokem
Tomáš Zámečník

Možná je čas podívat se jak jsou ti milovníci teroristů financováni

442
Před 1 rokemUpraveno

Takže o propuštění izraelských rukojmích je v celém dopisu jen jedna věta.

A navíc jsou tato rukojmí spojena s nesmyslným pojmem "palestinská rukojmí". To má být jako co!? Věznění palestiští teroristé ve věznicích? A ti mají být všichni propuštěni?

Dokud nebudou propuštěna všechna izraelská rukojmí, jsou podobné dopisy zbytečné. Nebo by měly být primárně adresovány Hamásu. Stejně jako dopisy o míru na Ukrajině by měly být adresovány Putinovi.

284
Před 1 rokem
Tomáš Tomek

Izrael zabil přes 25 tisíc žen a dětí, řekl americký ministr obrany.

Odkaz

www.seznamzpravy.cz
Izrael zabil přes 25 tisíc žen a dětí, řekl americký ministr obrany - Seznam Zprávy
Americký ministr obrany Lloyd Austin to dnes řekl ve Sněmovně reprezentantů. Později dodal, že by měl Izrael více dbát na ochranu civilistů.
63
Před 1 rokem

Ale jsi s takovou výzvou byl v říjnu, když umíraly děti Kluse? To ti utrpení nevadilo, že jsi mlčel a mlčíš doteď?

100
Před 1 rokem
Luděk Richter

Když umíraly děti Kluse? Jako jeho děti? Čtěte to po sobě , lidi.

41
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

339 🤡

8
Před 1 rokemUpraveno

Bouří se ve mně dvě roviny. Duchovní, neboť vím, že násilím spravedlnosti a pravdy nelze trvale dosáhnout, a ta osobní, kdy mám zkušenost, že nepotrestané zlo se stane ještě větším zlem. A mám od Vyšší síly dar si nyní zvolit. No, to mě p"!

208
Před 1 rokem
Martin Domáň

Cože??? Vyvolání umělého hladomoru že je trestání zla???

Pamatuju ještě hladomor v Biafře během občanské války v Nigérii v letech 1967-70 způsobený záměrně nigerijskou vládou, aby donutila ke kapitulaci tuto odštěpeneckou provincii. Po zveřejnění tehdy ještě černobílých fotek z Biafry se vzedmula vlna solidarity s trpícím obyvatelstvem, nikdo neřešil politické konsekvence. Kvůli podpoře Velké Británie v postupu nigerijské vlády např. John Lennon vrátil královně vyznamenaní. Tento hladomor byl důvodem vzniku Lékařů bez hranic ( 1971).

173
Před 1 rokem

"Vyzvěte Hamás k propuštění všech rukojmí", píše umělcům Ondrej Kovačič...

528
Před 1 rokem
Ondrej Kovačič

A pod to se podepíšu taky.

22
Před 1 rokem

Proč je nezajímá osud těch izraelských rukojmí?! Proč nepožadují jejich bezpodmínečné propuštění?! A jednostranně prezentují Hamastince jako ubližované chudinky!? Nemám pro tyto komunisticky smýšlející paumělce slušného slova!

521
Před 1 rokem
Jarka Marečková

maj tam Kluse, to vysvětluje vše....

321
Před 1 rokem

Chcimíři 2.0

201
Před 1 rokem
Tauber Jan

Není chcimír jako chcimír, někteří jsou chcimířovatější, alespoň si to myslí

31
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Už jich mám plný zuby!

NA tohle já musím platit daně?! Vážně na tohle?

A že fakt nekecám, tak zde se podívejte.

Samotné Ministerstvo kultury žádní peníze nevytváří, aby je mohlo někomu dát. Takže je dostává z daní lidí, kteří platí daně státu - ten je přerozdělí, jako třeba zde "potřebným" umělcům.

Odkaz

Už dost SAKRA!

11
Před 1 rokem

…píše vládě 339 umělců. „

Nevěřím, že v této zemi je 338 umělců.

282
Před 1 rokem
Josef Hoblík

Věřte. Já jsem na ZDŠ recitovala a zpívala ve školním sboru, tudíž jsem taky umělec

83
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt