Je na tom pozitivní,že do České republiky přijde ještě větší počet Slováků, kteří chtějí žít v civilizované zemi EU! Kvalifikovaná pracovní síla je u nás vítaná, není zde jazyková bariéra..... Jen by se jeden Slovák který u nás uplatňuje mafiánské způsoby a metody ŠTB mohl vrátit do své domoviny 🫡👍
Asi tak se to dá vidět pozitivně. Jen musíme posílit obranu naší východní hranice neb současný soused případným russakum jen zasalutuje....
Tipuji vítězství Korčoka.
A tipuji, že proruská scéna bude vykřikovat, že jde o podvod. 🙂
Pokud ano, dopadne za čas jak Čaputová, které poradci nedoporučili se znovu ucházet o post presidentky! Tudíž se neodvážila na Slovensku ani znovu kandidovat a v tichosti a bez volebních skandálu, prý hrozně unavená, jako by dělala v kamenolomu, mizí ze země....
Nehezké řeči, které přirovnávaly Slovensko k anu světa, tu byly odnepaměti. Žel, nyní jim bratři Slováci úspěšně dávají nový rámec 🙂
Pokud Peter Pellegrini bude vítěz slovenských prezidentských voleb, tak gratuluji Slovákům k jejich dobré volbě. Budiž to důkaz, že naši východní bratři jsou zatím ještě stále normální. Korčok mi typově připomíná spíše Fialu, což bych Slovákům opravdu, ale opravdu nepřál! Snad i my budeme mít šťastnou ruku ve sněmovních volbách. Prezident Petr Pavel mi zatím nijak nevadí, s ním problém nemám.
Na jednu stranu jsem si přál, aby se stal hlavou státu SR Korčok. To proto, aby na Slovensku nenastala stejná situace: "Arogance moci v praxi" jako tu v ČR. Vadu na kráse jsem ve volbě Korčoka spatřoval v tom, že v jeho osobě bude na světě další marketingový produkt z "dílny" Sorose jako jsou Čaputová a Pávek. Ta horší varianta z mého úhlu pohledu je to, že prezidentem SR bude Pellegrini. Ten bude s Ficem všechno "válcovat", tak jak je tomu v současné době tady v ČR v "koprodukci" pětidemolice v čele s ruďochem Pávkem! Takže ne jen ČR, ale i SR ochraňuj Bůh!
Pro Slováky výborná zpráva. Budou mít prezidenta bez komunistické minulosti a snad nebude mít ke všemu výhrady. Gratuluji pane Pellegrini.
Teď jsem sledoval Korčoka - opravdu ubožák. Div, že se nerozplakal.
No, bratia, upřímnou soustrast, vůbec vám to nezávidím...
Tak napísať "bratia" a potom z ních urobiť mentálne neschopných, vraví samo o sebe, že sa z nás stali mladší a hlúpejší bratia. Ale to si myslí vatšina Čechov o Slovákoch. Viem, o čom vravím. Žiju 60 let na českém území původně s manželem Moravákem. Poznala jsem za ta léta a to i v kulturně vyšším prostředím, že i ten nejpitomější Čech si myslí, že je něco lepšího než jakýkoli Slovák.
Tak to vypadá, že si bratia zvolili dalšího Chamberlaina... Naštěstí se my Češi za naši politickou reprezentaci stydět nemusíme.
Pane Novotný , je to právě baopak než to Vaše tvrzení, totiž ti Slováci si plně a rozvážně zvolili prezidenta za něhož se nebudou muset stydět, Já se za toho našeho stydím denodenně. A teď je zase na nějaké bezvýznamné letecké turistice v Africe za naše peníze.Tak když něco napíšete dobře rozvažujte.
i
Ten popisovaný model má spoustu matematických děr.. Kdo trochu rozumí detekci systému, tak tuší, že 🐕 je zakopán v reakci na dynamické změny ve vysledcich a nečetl jsem, jak má resenu stabilitu....
No a teď si Slováci užijou dvakrát Fica najednou. My tady měli pomstychtivého Zemana alespoň víceméně bez jeho kamarádů. Oni to tam mají dvojnásobně a ještě spolu. Už teď je lituju. To bude snad horší než Mečiar.
Zas ale bude zajimave sledovat, na koho budou svalovat vinu, az tu zemi uplne ozebraci. Nejspis na EU, pocitam. A budou se snazit vystoupit, uz proto, aby jim evr. instituce neslapaly na prsty. No ale od Rusu prachy dostavat nebudou...no bude zajimave sledovat ten vyvoj.
Pád Slovenska do plné žumpy přece jen nastal. Možná je to dobře. Tak sbohom, súsed. Zas až někdy 😥
Dej si chadr na čelo a jdi se vyspat.