1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Je na tom pozitivní,že do České republiky přijde ještě větší počet Slováků, kteří chtějí žít v civilizované zemi EU! Kvalifikovaná pracovní síla je u nás vítaná, není zde jazyková bariéra..... Jen by se jeden Slovák který u nás uplatňuje mafiánské způsoby a metody ŠTB mohl vrátit do své domoviny 🫡👍

24
Před 1 rokem
Vladimír Vaněk

Asi tak se to dá vidět pozitivně. Jen musíme posílit obranu naší východní hranice neb současný soused případným russakum jen zasalutuje....

10
Před 1 rokem

Tipuji vítězství Korčoka.

A tipuji, že proruská scéna bude vykřikovat, že jde o podvod. 🙂

245
Před 1 rokem
Radek Šeda

Pokud ano, dopadne za čas jak Čaputová, které poradci nedoporučili se znovu ucházet o post presidentky! Tudíž se neodvážila na Slovensku ani znovu kandidovat a v tichosti a bez volebních skandálu, prý hrozně unavená, jako by dělala v kamenolomu, mizí ze země....

219
Před 1 rokemUpraveno

Nehezké řeči, které přirovnávaly Slovensko k anu světa, tu byly odnepaměti. Žel, nyní jim bratři Slováci úspěšně dávají nový rámec 🙂

18
Před 1 rokemUpraveno

Pokud Peter Pellegrini bude vítěz slovenských prezidentských voleb, tak gratuluji Slovákům k jejich dobré volbě. Budiž to důkaz, že naši východní bratři jsou zatím ještě stále normální. Korčok mi typově připomíná spíše Fialu, což bych Slovákům opravdu, ale opravdu nepřál! Snad i my budeme mít šťastnou ruku ve sněmovních volbách. Prezident Petr Pavel mi zatím nijak nevadí, s ním problém nemám.

130
Před 1 rokemUpraveno
Pavel Neubauer

Na jednu stranu jsem si přál, aby se stal hlavou státu SR Korčok. To proto, aby na Slovensku nenastala stejná situace: "Arogance moci v praxi" jako tu v ČR. Vadu na kráse jsem ve volbě Korčoka spatřoval v tom, že v jeho osobě bude na světě další marketingový produkt z "dílny" Sorose jako jsou Čaputová a Pávek. Ta horší varianta z mého úhlu pohledu je to, že prezidentem SR bude Pellegrini. Ten bude s Ficem všechno "válcovat", tak jak je tomu v současné době tady v ČR v "koprodukci" pětidemolice v čele s ruďochem Pávkem! Takže ne jen ČR, ale i SR ochraňuj Bůh!

11
Před 1 rokemUpraveno

Pro Slováky výborná zpráva. Budou mít prezidenta bez komunistické minulosti a snad nebude mít ke všemu výhrady. Gratuluji pane Pellegrini.

214
Před 1 rokem
Kratochvílová

Teď jsem sledoval Korčoka - opravdu ubožák. Div, že se nerozplakal.

88
Před 1 rokem

No, bratia, upřímnou soustrast, vůbec vám to nezávidím...

111
Petr Štěpánek

Tak napísať "bratia" a potom z ních urobiť mentálne neschopných, vraví samo o sebe, že sa z nás stali mladší a hlúpejší bratia. Ale to si myslí vatšina Čechov o Slovákoch. Viem, o čom vravím. Žiju 60 let na českém území původně s manželem Moravákem. Poznala jsem za ta léta a to i v kulturně vyšším prostředím, že i ten nejpitomější Čech si myslí, že je něco lepšího než jakýkoli Slovák.

30
Před 1 rokem

Tak to vypadá, že si bratia zvolili dalšího Chamberlaina... Naštěstí se my Češi za naši politickou reprezentaci stydět nemusíme.

209
Před 1 rokem
Jáchym Novák

Pane Novotný , je to právě baopak než to Vaše tvrzení, totiž ti Slováci si plně a rozvážně zvolili prezidenta za něhož se nebudou muset stydět, Já se za toho našeho stydím denodenně. A teď je zase na nějaké bezvýznamné letecké turistice v Africe za naše peníze.Tak když něco napíšete dobře rozvažujte.

i

8
Před 1 rokem

Ten popisovaný model má spoustu matematických děr.. Kdo trochu rozumí detekci systému, tak tuší, že 🐕 je zakopán v reakci na dynamické změny ve vysledcich a nečetl jsem, jak má resenu stabilitu....

18
Před 1 rokem

No a teď si Slováci užijou dvakrát Fica najednou. My tady měli pomstychtivého Zemana alespoň víceméně bez jeho kamarádů. Oni to tam mají dvojnásobně a ještě spolu. Už teď je lituju. To bude snad horší než Mečiar.

64
Před 1 rokem
Jan Vichta

Zas ale bude zajimave sledovat, na koho budou svalovat vinu, az tu zemi uplne ozebraci. Nejspis na EU, pocitam. A budou se snazit vystoupit, uz proto, aby jim evr. instituce neslapaly na prsty. No ale od Rusu prachy dostavat nebudou...no bude zajimave sledovat ten vyvoj.

10
Před 1 rokem

Pád Slovenska do plné žumpy přece jen nastal. Možná je to dobře. Tak sbohom, súsed. Zas až někdy 😥

40
Před 1 rokem
Pavel Horák

Dej si chadr na čelo a jdi se vyspat.

44
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt