Zloděj asi nerozlišuje gymnázium od supermarketu a netrefil se napoprvé. Nedivím se ,že policie předvedla po vražedné střelbě na FF velký zákrok. Co kdyby....
Blbé je, že byl narušen den maturitních zkoušek a to nervům nepřidá. První co, mě napadlo,když jsem zprávu ráno slyšela, bylo,že prostor gymnázia narušil někdo právě kvůli maturitní zkoušce. Důvody by se jistě daly najít. Hlavně,že se nastřílelo.
Třeba chtěl zloděj krást nejdříve na tom gymplu. Pak se přesunul do supermarketu.
Takže poničil dveře a odešel a policie potom evakuovala školu? Kdyby chtěl ten zloděj střílet tak by přece neodešel. Stačilo před školu postavit dva policajty.
Pochybuji, že váš profil je pravý. Nikdo snad s tak sympatickým obličejem nemůže být tak hloupý. A to ve vašem případě není jen o tomto konkrétním příspěvku.
PČR se mlati od extremu k extremu. Nejdriv kolosalne podceni zjevnou hrozbu, ke ktere meli nespocet indicii a pak jsou hystericti z kazdeho oznameni. Klasika, kdyz neco podela obycejny polda, dostane mnohdy drakonicky trest. Ale kdyz neco podela veleni, urputne se zameta pod koberec a vydava se jeden ZP PP za druhym. Aby se jako ukazalo, jak to vsechno zvladaji. Nezvladaji. Rozpad PČR uz okatejsi byt nemuze a moc tomu nepridava ani ty protimluvy vedeni PČR.
Klid, Anežko. Pokud Vám nedochází, že ve chvíli, kdy se jenom ví, že že ve škole nachází podezřelý agresivní člověk, že v takovou chvíli nemůže nikdo vědět, jestli si šel agresor do školy zastřílet nebo jestli to je jen ochmelka, který si tam šel rozkopat nějaké dveře - tak nemudrujte. A co už vůbec, neposmívejte se jako hloupá husa.
To mi chcete říct, že je rychlejší domluvit/přistavit autobusy a nafrkat do nich děti než zpacifikovat jednoho pachatele???
Pane Hubáčku, není nad to soudit a nebýt na místě. Zajištěná evakuace je vždy prvotní, pokud to podmínky umožňují.
Tady je zase moudrých hlav a expertů. Policie se nezavděčí, buď jedná málo nebo moc. Neznáme všechny podrobnosti a už jsou tady bezpečnostní experti. Za mě je lepší planý poplach než nějaká tragédie. zvlášť po tom, co se stalo před Vánoci na FF,
Přesně tak!
Liberecké nebo litvínovské... bacha na ty názvy, redaktore.
Otázka je, jestli policie zasahuje v tom správném gymnáziu. Ale to je jedno, takové zásahy jsou v pořádku a policii je třeba pochválit.
Kdyby hloupost nadnášela…🙄
Údajně si při vnikání do objektu uvědomil, že je den, nikoliv noc a že si doma zapomněl sekeru, tak si odskočil ukrást jinou. Zřejmě nějaký litvínovský Anštajn.
Přitom stačí relativně málo - polopaticky se dotyčného optat kam jde ?
Nonverbálně a pantomimicky se vše uděje následovně - lopatou zvanou úhelka úderem na plocho přes záda jest dotyčný " dotázán " a potom se pro-forma vyrozumí koroner 🙂..
Ve školách se po osmé hodině nezamykaji vchodové dveře? Aby tam nevstoupil ten kdo tam nemá co dělat?
Děsím se toho co se děje, chodila jsem na gympl, který se nikdy nezamykal, na vrátnici podřimkával vrátný a školník v jedné osobě, jaký žijeme život, nemáme hlad máme všechno na co si vzpomeneme ale nemáme otevřené školy, musíme se zamykat, co je to za život, když jsem četla že v USA se to děje byla jsem šťastná že žiji a vychovávam děti tehdy ještě v ČSSR.