1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zloděj asi nerozlišuje gymnázium od supermarketu a netrefil se napoprvé. Nedivím se ,že policie předvedla po vražedné střelbě na FF velký zákrok. Co kdyby....

Blbé je, že byl narušen den maturitních zkoušek a to nervům nepřidá. První co, mě napadlo,když jsem zprávu ráno slyšela, bylo,že prostor gymnázia narušil někdo právě kvůli maturitní zkoušce. Důvody by se jistě daly najít. Hlavně,že se nastřílelo.

56
Před 1 rokem
Milana Svobodová

Třeba chtěl zloděj krást nejdříve na tom gymplu. Pak se přesunul do supermarketu.

1
Před 1 rokem

Takže poničil dveře a odešel a policie potom evakuovala školu? Kdyby chtěl ten zloděj střílet tak by přece neodešel. Stačilo před školu postavit dva policajty.

41
Před 1 rokem
Kratochvílová

Pochybuji, že váš profil je pravý. Nikdo snad s tak sympatickým obličejem nemůže být tak hloupý. A to ve vašem případě není jen o tomto konkrétním příspěvku.

30
Před 1 rokem

PČR se mlati od extremu k extremu. Nejdriv kolosalne podceni zjevnou hrozbu, ke ktere meli nespocet indicii a pak jsou hystericti z kazdeho oznameni. Klasika, kdyz neco podela obycejny polda, dostane mnohdy drakonicky trest. Ale kdyz neco podela veleni, urputne se zameta pod koberec a vydava se jeden ZP PP za druhym. Aby se jako ukazalo, jak to vsechno zvladaji. Nezvladaji. Rozpad PČR uz okatejsi byt nemuze a moc tomu nepridava ani ty protimluvy vedeni PČR.

30
Před 1 rokem
Anežka Králová

Klid, Anežko. Pokud Vám nedochází, že ve chvíli, kdy se jenom ví, že že ve škole nachází podezřelý agresivní člověk, že v takovou chvíli nemůže nikdo vědět, jestli si šel agresor do školy zastřílet nebo jestli to je jen ochmelka, který si tam šel rozkopat nějaké dveře - tak nemudrujte. A co už vůbec, neposmívejte se jako hloupá husa.

48
Před 1 rokemUpraveno

To mi chcete říct, že je rychlejší domluvit/přistavit autobusy a nafrkat do nich děti než zpacifikovat jednoho pachatele???

60
Před 1 rokem
Milan Hubáček

Pane Hubáčku, není nad to soudit a nebýt na místě. Zajištěná evakuace je vždy prvotní, pokud to podmínky umožňují.

46
Před 1 rokem

Tady je zase moudrých hlav a expertů. Policie se nezavděčí, buď jedná málo nebo moc. Neznáme všechny podrobnosti a už jsou tady bezpečnostní experti. Za mě je lepší planý poplach než nějaká tragédie. zvlášť po tom, co se stalo před Vánoci na FF,

28
Před 1 rokem
Jana Kubrova

Přesně tak!

5
Před 1 rokem

Liberecké nebo litvínovské... bacha na ty názvy, redaktore.

Před 1 rokem

Otázka je, jestli policie zasahuje v tom správném gymnáziu. Ale to je jedno, takové zásahy jsou v pořádku a policii je třeba pochválit.

44
Před 1 rokem
Kamil Hladík

Kdyby hloupost nadnášela…🙄

32
Před 1 rokemUpraveno

Údajně si při vnikání do objektu uvědomil, že je den, nikoliv noc a že si doma zapomněl sekeru, tak si odskočil ukrást jinou. Zřejmě nějaký litvínovský Anštajn.

2
Před 1 rokem

Přitom stačí relativně málo - polopaticky se dotyčného optat kam jde ?

Nonverbálně a pantomimicky se vše uděje následovně - lopatou zvanou úhelka úderem na plocho přes záda jest dotyčný " dotázán " a potom se pro-forma vyrozumí koroner 🙂..

4
Před 1 rokem

Ve školách se po osmé hodině nezamykaji vchodové dveře? Aby tam nevstoupil ten kdo tam nemá co dělat?

10
Před 1 rokem
Helena Řepíková

Děsím se toho co se děje, chodila jsem na gympl, který se nikdy nezamykal, na vrátnici podřimkával vrátný a školník v jedné osobě, jaký žijeme život, nemáme hlad máme všechno na co si vzpomeneme ale nemáme otevřené školy, musíme se zamykat, co je to za život, když jsem četla že v USA se to děje byla jsem šťastná že žiji a vychovávam děti tehdy ještě v ČSSR.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt