Eurovision mi přijde rok od roku větší bizár, protože se zřejmě účinkujícím zdá, že to je cesta k úspěchu. Nikomu se neposmívám za různé odchylky od normálu, ani je nezpochybňuju, ale nepřijde mi to jako něco, co by mělo být přičteno soutěžícím k dobru. Nicméně coby posluchače alternativních hudebních žánrů mě beztak popmusic nezajímá.
Ono to není jen v hudbě. Bohužel dnešní kultura vesměs prorostla šokem. To znamená, že všechno hezké už bylo vytvořeno a moderní mělec aby zaujal, tak musí něčím šokovat. Malíři obtiskávají zadek na plátno, zpěváci jsou nebinární, divadlo je zbytečně vulgání... Přitom i dnešní umělci umí vytvořit krásné věci, jen zapadnou do šedi, protože nešokují, tudíž nevyčnívají.
Zajímavé, včera, když to vypadalo, že by mohla vyhrát izraelská zpěvačka, tak velká část Novinářů psala, že hlasující vyjadřují zdravý a skutečný názor Evropanů. A teď vyhrál Nemo a najednou jsou podle stejných Novinkářů hlasující jen soubor hlupáků...
Izraelka dostala hodně přes 300 bodů od diváků, Švýcar něco přes 200 bodů od diváků. Tam mu to nahnaly skoro 400 bodů jen odborné poroty. Izraelku odborné poroty spíše bojkotovali, jestli kvůli propalestinskym protestům nevzdělanců, kteří o muslimech a palestincích ví velké kulové, těžko říct.
To teda je Nemo 🤔🙆♂️
Ještě rozespalej jsem viděl 2 týdenní kuře co uteklo z klecovýho chovu. A ono ne on je to vítěz Eurovize 2024.
Nějak jsem nepochopil.proc autor článku srovnává tento ročník kdy vyhrála ABBA že byl opět po 50 letech kontroverzní. Tenkrát vyhrála normální skupina s normálními zpěváky. To že existuje nebinarni osoba je obrazem úpadku a rozežranosti dnešního světa.
Pan Jirka napíše naprostou lež:
"že byl po 50 letech opět kontroverzní"
Přičemž autor píše:
"Padesát let od chvíle, kdy ABBA zvítězila v Eurovizi, přišel ročník, který se znovu zapíše do dějin. Svou kontroverzností."
a dostane 400 x víc srdíček, než mračounů.
To že existuje takový poměr hodnocení ve prospěch lživého příspěvku svědčí o zcela podprůměrné inteligenci naprosté většiny zdejších hodnotitelů, zatímco nebinární osoba je naprosto normální člověk.
EUROVIZI vyhrálo ,,tripolární NĚCO",🙂 co se ale tváří nebinárně, přestože je vidět, že je tam evidentní porucha bipolární a ono ,,NĚCO" je tudíž pro společnost celkem triviální. 🙂 🙂 🙂 ..
To se divím, že vám komentář nesmazali. Mně smazali můj, prý kvůli vulgárnosti a urážkám třetích osob a nenávisti a schvalování násilí. Nějak opravdu přestávám ten svět chápat a už vůbec nechápu mazání, dle mně slušného příspěvku: Zvrácený svět. Tak hlavně, že mohly být duhové vlajky. A přesně, jak to už tady kdosi psal. Vadí žena bez podprsenky nebo vykrojené dresy na olympiádu, ale jakési "to" je v pohodě. Kam jsme se to dostali. Vše se začíná řídit názorem menšin, běda, když se ozve někdo z většiny s jiným nàzorem. Prostě hnus, hnus, hnus. Ještě, že už jsem starší ročník. Ale trochu se bojím o děti a vnoučata. Moje babička vždycky říkala mým rodičům: " vy se budete mít dobře, vaše děti se taky ještě budou mít dobře, ale děti vašich dětí už to budou mít horší".
Jeste, ze tam je vsude to nebinarni a dalsi oznaceni, jinak bych nevedel, jak se na to podivne panoptikum divat. Je pekne, jak ti, kteri maji plna usta diverzity a svobody i rovnosti zatvrzele trvaji na presnem skatulkovani a oznacovani a vlastne tak popiraji sve presvedceni. Ze je Svycar, Svycarka, Svycarko vlastne kure, bylo jasne na prvni pohled.
Přesný obraz naší doby. Takoví jsme. Pouze si to zatím většina nepřipouští. Zrcadlo nelže.
Tak jsem si tu písničku poslechl a nebojím se říct, že vyhrála právem. Pěkná show a Nemo je dobrý zpěvák, i ta písnička je dobrá. Hlavně že to nevyhrála ta příšerná Ruska, která tam byla za nás 😁.
Vám není pomoci! Nic jiného nemáte na programu, než Rusko? Přála bych si, aby takový jak jste vy, zažili americký sen. Podívejte se na videa do ulic USA, to bych přála těm,co obdivují tu západní demokracii a svobodu. Však pětidemolice všem ještě ukáže,co jsou zač!
oni ale nejsou zpěvák, nýbrž zpěváci (they/them), takže správný titulek by byl:
Eurovizi 2024 vyhráli švýcarští zpěváci Nemo. Bambie taky není ona, ale oni, pozor na to.
Souhlasím s Nemy, že ESC potřebuje opravit. Myslím si, že větší důraz by měl být kladen na hudební nežli politickou či sexuální složku. Takové Norsko předvedlo dle mého skromného názoru jedno z nejlepších vystoupení a přitom se umístilo na samotném chvostu čistě kvůli tomu, že nebyli politicky angažovaní, to jest nebyli queer (což ale samo o sobě nestačí, viz británie) a nepodporovali Izrael, Palestinu nebo Ukrajinu.
Kromě nebinárního vítěze se účastnila ještě Švédská nebinární umělkyně. Nebinární tedy měli cca 10% účast v soutěži, přesně kopírující podíl nebinárních ve společnosti. A nebo snad ne? Že by snad pozitivní diskriminace a heterosexuální muži a ženy už se do soutěže prostě nehodí? To by ale znamenalo že soutěž není spravedlivá a to přece není možné, no ne?
10% pacientů ve společnosti snad není... 😄
Jedním slovem strašný. Poslední dobou je to soutěž pro exoty.
To je soutěž pro exoty odjakživa. Už v dobách, kdy to vyhrála ABBA.