SPD má hlavně rozhodnutí soudu, že je to parlamentní fašistické hnutí. Babiš si snaží získat kompro na děti a manželky jiných politiků, prostě stbácké a mafiánské praktiky. Kdo u nás lidi rozděluje a šíří nenávist je většině lidí jasné.
Přesně, mafiánské a stbácké manýry, strašení, že nás prezident nebo vláda zatáhnou do války, že piráti obsadí chaty a byty migranty, tohle je polarizování a strašení společnosti.
Už jednou jsme měli svého Baldu a naštěstí to tenkrát skončilo dobře.
Koalice by slova opozice měla ignorovat, ať nesestoupíme na úroveň Slovenska a neroztočí se spirála nenávisti jako je na Slovensku....
Koalice by měla zbalit spacáky a mazat. Ona je to totiž základem toho , co by se mohlo vyvynout jako na Slovensku. Svou neschopností a programem anti Babiš , právě tato podpaluje plamen , který by ´, bohužel už dnes mohl vzplát.
Stačí si přečíst diskuse Novinek a Seznam zpráv.
🤫
Získáte krásný přehled o tom, čí voliči zde dominují se svým vyléváním žluči.
🤫
Ještě markantnější to bylo před 24.2.2022.
🤫
Nápověda pro jedince rozumu mdlého:
Voliči současné vládní koalice to opravdu nebyli.
Mnoho voličů pětilhářů již vystřízlivělo a v diskuzi se to logicky odráží. Jakou důvěru má dnes rudomodrá (fialová) vláda "odborníků"?
Jako na Slovensku... Přesně ti lumpove, kteří tady plivou po všech okolo, straší lidi , tak ti zase ukazují prstem okolo sebe
Vláda mě štve, stejně tak mě štve Babiš, že doma kecají opak než dělají jejich europoslanci, kteří se zdrželi při hlasování o paktu. Za to a za covid je moje nenávist i k Babišovi nejen k Pětikolce.
Fico je najednou kolega akademika?😁Je zajímavé, že když byl Fico zvolen, tak jsem tu kolegialitu nějak nestačila zachytit 😜
Kolega = muž pracující ve stejném či podobném zaměstnání. Jejda, a umíme další slovo :-)
Havlíčkův "kobercový nálet". To mělo být co?
Bylo házení vajec? Nebo dokonce střelba? Asi ne, že?
Tipnu si, že Vy byste udělil, třeba Mašínům nějaké to vyznamenání...
Vláda omezila neúnosný růst důchodů (i tak částka na důchody stoupla z 500 na 700 mld za 3 roky),, a opozice ječela : Fiala okradl důchodce.. Vláda Fialy navázala na migrační pakt domluvený za Babiše.. země nemusí brát migranty, ale musí plnit jinak..za Babiše se to jmenovalo flexibilní solidarita... A už se ječí...ZRADA... Nenávist položená na lži...to je Okamura s Babišem.
Nenávist položená lží jste vy, pětivoliči. Nenávidíte jakoukoliv opozici, dehonestujete demonstranty (s výjimkou demonstrací proti Babišovi, tam se zase předvádíte v celé kráse), hanobíte názorové oponenty. A to chcete házet na druhé? Vy už v sobě nemáte špetku slušnosti a soudnosti.
Jen bych rád Babiše a Okamuru upozornil, že si zahrávají s otevřeným ohněm. Stejnou nenávistnou a špinavou rétoriku jako ti dva rozjel i Fico. A pokud nedejbože dojde na politicky motivované násilí, rozhodně to nebude vina vlády.
Nemáte pravdu. Kvůli Rusákovi jsem na svou adresu žádné staly nezaznamenal. Za to že jsem nenažraný důchodce, kterému se nelíbí snížení valorizace tak, jak ji provedla tato parta, už ano. Kdo svými skutky poštval milionové skupiny občanů této země. Ano, tato vláda. A nejde už jen o důchodce a " zbytek světa". Daří se jim to i s jinými skupinami, např. zemědělci a další.
O střelci na Fica víme, že jím je sympatizant slovenské proruské polovojenské organizace Slovenskí branci. Před podobnými proruskými "domobranami" blízkými SPD, KSČM apod. varuje BIS s tím, že v jejich řadách jsou duševně labilní jedinci, kteří se ozbrojují palnými zbraněmi.
Tak jasně, sympatizant proruské organizace jde zastřelit Fica který je podle všech médií proruským politikem,to fakt dává logiku ,pán je zřejmě komik.
Zlobte se nebo ne....nenávist a zlobu ve společnosti jsem začal vnímat s nástupem volební kampaně na prezidenta Zemana ,kdy zcela zákeřně a štvavě vystupoval proti panu Drahošovi, posléze při Andreovi s jeho vládnutím a odhalenými skandály, jež zarazil do českého národa generační klín a už se začali hádat mezi sebou i rodinní příslušníci ...
Ještě když jste psal do Dikrobrazu , tak to šlo, ale tohle je nejen srandovní , ale totálně mimo. Ale jste blízko. Ano někdo dělal ze Zemana opilce , dementa a člověka neschopného čehokoliv. Já , a věřím , že většina si ještě vzpomíne , kdo toto začal , a kdo se postupně přidával. Kdo to byl?? Kdo to byl??? Ti soudní , to vědí naprosto přesně !!! P, s , A jsou na to dukazy !!!!!