Jestli ono se to se všemi těmi fotbaly trochu nepřehání. 😄
to je hokej...
Klidně by mohlo být zavřeno každou neděli tady v Německu je to normál a nikdo neumírá hlady.Jediny obchod který je otevřený i v neděli je Edeka na nádraží. Píšu o Regensburgu.
Žijetev Německu, ok. Tak nám tu do toho nemluvte😀
hola hej, jedu do obchodu, abych nakoupil a pak hurá fandit. Vše budeme sledovat doma u grilu a sudu...
Avšak po 22h jdu spát. Děcka asi usnou někde na zemi s kočkou😄
Mno aby jste z toho nepo...kolik to stálo aby ta banda hrála finále 🤦♀️
I když budeme mít stříbro tak je důvod k ohromné oslavě
Pokud to bude zlato, tak ať se Praha Brno Ostrava, vlastně celá republika připraví na druhé Nagano
Brno do toho netahé, kémo. My tu chceme mít hlavně klid.
rowdies ať si hépajů do rána v Práglu. Tam só na to zvyklí.
Zítra si připomínáme důležité datum českých dějin. Budou vlajky na autech i zítra nebo jsme hrdými Čechy jen když se do něčeho plácá nebo čutá?
A tak já bych nebyla tak přísná. Teď je to taková ta euforie (za mě úplně v pořádku), na kterou se časem pozapomene.
Ale o atentátu na Heydricha víme všichni dodnes. Úplně bych to dohromady namíchala.
Tak to je super - se nevyspim 😄
Taky jsem dal všem dnes volno a k tomu pětikilo ať mají při sledování hokeje i na pivo😁😁😁😁😁
V neděli se nedělá.
češi...divnej národ, jak se hraje hokej tak se semknou, lítají v autech s vlaječkama, pomalují si ksichty a jsou zajedno....pak jdou k volbám a zvolí si komunistického rozvědčíka za prezidenta
Cos dobrého dneska uvařil?😁
Kdo má zítra dovolenou😂😂😂???
Já vždycky myslel, že metro jezdí 24/7.
To je docela trapné, Pražané 😃.
To není trapne to je doslova ubohé. Kvůli pár tupým hlavami se všichni asi zblázníme