Kde jsou teď ty trubky co na Rulíka sypaly síru a oheň 🔥. Že Vám není hanba. Úžasné mistrovství.. úžasný tým hrající srdcem. Naprosto zasloužené vítězství celého turnaje. Mistři 🇨🇿❤️👏👏👏👏👏👏👏
Tady jsem a stydim se ale raduji se zaroven ..Velky kus prace a odhodlani.Skvely Dostal kteremu jsem take neveril;-) bydlim za oceanem ale ta ceska povaha pesimismu nekde ve me je;-) Hosi dekujeme a smekam
Jsem rád, že se české vlajky ukázali po delší době v masovém měřítku při nějaké příležitosti na které se shodne většina.......
Ač si může někdo myslet, že jsou ty hokejové seance poněkud plytké, tak je to alespoň nějaké pojítko Českého národa což se např. o těch bakchanáliích frustrace na Václaváku zrovna říci nedalo......
Čím víc vlajek tím víc Adidas.
Děkuji celému týmu, který se semkl v boji o titul a dokázal alespoň na chvilku spojit i českou veřejnost v době, kdy je silně názorově polarizována. Bylo to fajn.
Radim Rulík, Lukáš Dostál, Radko Gudas, Michal Kempný, David Špaček, Ondřej Beránek, Roman Červenka, Pavel Zacha, Ondřej Palát, Jáchym Kondelík, Lukáš Sedlák, Jan Ščotka, Petr Mrázek, Jakub Krejčík, Jan Rutta, Karel Vejmelka, Libor Hájek, David Kampf, Ondřej Kaše, Dominik Kubalík, Tomáš Kundrátek, David Pastrnák, Matěj Stránský, Daniel Voženílek, David Tomášek, Martin Nečas, Jakub Flek. Děkujeme chlapi, Přivezli jste nám Zlato !!!!! po 14ti letech Jste Nejlepší
Odkud ho přivezli?
Díky našim hráčům, díky trenérům, pořadatelům a divákům. V neposlední řadě díky kameramanům, že soustředili svou pozornost jen na pěkné hokejové momenty.
Ja se priznam..ja nim před turnajem neveril ani ze udrzi skupinu..Velky dik a klobouk dolu a muj stud a omluva jak hluboce jsem se mýlil;-) Hosi diky.. tohle clovek zazije jen parkrak za zivot a kdo vi jestli jeste;-)
Tak to já jsem nezapochybovala, ani na vteřinku. Při slově Švýcarsko jsem věděla, že zlato bude doma a tak se i stalo 🙂👍
EDIT: děkuji za reakce. Jde o názorový článek. Omlouvám se.
vzhledem k tomu, že nadiktovali novinky českému týmu kanadu, jsme MISTRI.
ted bude redakce parazitovat články na vítězství.
Zřejmě nevíte, co je Seznam Médium. Nejsou to názory redaktorů, ale čtenářů. Měl byste se trochu víc orientovat na netu. A navíc, ani odborný redaktor nedokáže spolehlivě předpovědět výsledek nějaké utkání. Kdyby to uměl (což nejspíš neumí nikdo), tak by nepsal články, ale chodil by si pro milionové výhry do Fortuny nebo Tipsportu.
Co teď na to řekne ten ňouma co tady napsal, že Pastrňák nemá formu, že nehraje nic!! Omluv se ty slavný redaktore, teď budeš držet hubu, viď!!
Měli by tě nahodinu propustit aby sis našel konečně práci která bude prospěšná lidu!!
To nebyl redaktor, ale nějaký chytrolín, který svá moudra sepsal v rubrice Seznam Medium, kam může psát každý, kdo má na Seznamu účet. Je to rubrika, kam tedy může psát kdekdo …😉
Děkuji Vám za pohádkový výkon. Neinkasovat gól od USA, přejet suverénní Švédsko, neobdržet gól od Švýcarska. Přejet Rakousko, které porazilo Finsko a málem i Kanadu. Za mě nejkrásnější výkon od Nagana. Jsem hrdý, jsme národ sportovců.
Ach jo Při MŠ v ledním hokeji se vždy projeví naprosto falešné vlastenectví tohoto národa.
Co je falešného na tom, že normální lidi mají radost, že nasi hokejisti jsou dobří. To se Vám nedaří a závidíte? Asi jo, mohu Vás jen politovat.