No, jisté je, že to bylo ( jistě nedopatřením 😄) zameteno pod koberec. A vypadá to, že není problém droga užitá při jednání ve Sněmovně, ale to, že někdo prásknul, že se nic neřešilo. 🙂
Ovšem představa, že zákonodárci jednají o věcech, které se nás týkají pod vlivem drog je poněkud děsivá.
A já jsem si pořád říkal, jak Okamura mohl vydržet řečnit téměř 11 hodin ...
Protože vidí tu spoušť , co zde provádí slepenec . Okamura právě poukazuje na tyto devastující následky v rozhodování vládního slepence . Kam ještě mohou zajít tito slepení politici než je veřejnost vyřadí navždy od plných koryt . Myslím , že doba přichází a budou se dít věci.
Vypadá to,že i příslušníci bezpečnostní služby budou mít své zkušenosti.Asi by málokoho napadlo,že ťukání,které se ozývá za zdí,způsobuje kreditní karta při rozdělování dávek koksu.
Havlíček a kokain v řiti?
Slušně to nejde napsat?
Jen člověk na kokainu dokáže řečnit nepřetržitě 10 hodin samé nesmysly.
Pro mě jasný případ!
Já nevím, drogy neužívám, ale ty drogy naopak člověka neutlumují ? Pokud ve filmech vidím nějaké "sjeté", tak s nimi není ani řeč.
Stalo se to před rokem a půl, ticho po pěšině a až teď to někdo vynesl ven? Kdo o tom věděl? Přijde mi to stejně účelové jako kokain v Brně s Vaňkovou.
Takže fetky ve sněmovně jsou podle vás v pořádku, ale špatné je, že se na to přišlo až teď?
Takže se bude hledat zdroj informací. To mě uklidnilo. Je jedno, že tam někdo šňupe koks. Důležité je potrestat toho, kdo to provalil.
A já bych je preventivně zkontroloval všechny. V práci taky může kdykoliv dojít bezpečák na kontrolu.. A hned by se vědělo, kdo šňupe, hulí nebo rád perníček.
"Podle mluvčího ochranné služby Procházky si vyhodnotila, že nešlo o trestný čin ani o přestupek"
🙈
OMG
Začalo to Vaňkovou v Brně(prý v pohodě 🤷♂️) a stane se z toho precedent, už i v pracovní době 🤣
Takže pohodička 🤪
Hlavně se musí zjistit kdo to prásknul 😆😁
To nevymyslíš 😜
Případem Vaňkové to začalo. Je divné, že zrovna ona potkala kolem jdoucího člověka, který nabízel kokain.
To, že si poslanci dávají linu v Poslanecké sněmovně je vrchol arogance moci a opovrhování občany ČR.
Věřím PČR, že to nikdy nevyřeší.
Si berou Anoisti nebo z SPD aby vydrželi nekolika hodinové obstrukce 😂
Jeho recneni má alespoň hlavu a patu ,kdežto zhovadilosti které vycházejí od vlády by spíš nasvedcovali že jedou lajny
konec mystéria, tajemství výřečnosti Karla Havlíčka bylo odhaleno