1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No, jisté je, že to bylo ( jistě nedopatřením 😄) zameteno pod koberec. A vypadá to, že není problém droga užitá při jednání ve Sněmovně, ale to, že někdo prásknul, že se nic neřešilo. 🙂

218
Před 1 rokem
Milana Svobodová

Ovšem představa, že zákonodárci jednají o věcech, které se nás týkají pod vlivem drog je poněkud děsivá.

210
Před 1 rokem

A já jsem si pořád říkal, jak Okamura mohl vydržet řečnit téměř 11 hodin ...

38
Před 1 rokem
Miroslav Kopeček

Protože vidí tu spoušť , co zde provádí slepenec . Okamura právě poukazuje na tyto devastující následky v rozhodování vládního slepence . Kam ještě mohou zajít tito slepení politici než je veřejnost vyřadí navždy od plných koryt . Myslím , že doba přichází a budou se dít věci.

70
Před 1 rokem

Vypadá to,že i příslušníci bezpečnostní služby budou mít své zkušenosti.Asi by málokoho napadlo,že ťukání,které se ozývá za zdí,způsobuje kreditní karta při rozdělování dávek koksu.

29
Před 1 rokem

Havlíček a kokain v řiti?

25
Karel Staněk

Slušně to nejde napsat?

8
Před 1 rokem

Jen člověk na kokainu dokáže řečnit nepřetržitě 10 hodin samé nesmysly.

Pro mě jasný případ!

66
Před 1 rokem
Martin Domáň

Já nevím, drogy neužívám, ale ty drogy naopak člověka neutlumují ? Pokud ve filmech vidím nějaké "sjeté", tak s nimi není ani řeč.

29

Stalo se to před rokem a půl, ticho po pěšině a až teď to někdo vynesl ven? Kdo o tom věděl? Přijde mi to stejně účelové jako kokain v Brně s Vaňkovou.

35
Před 1 rokem
Eliška Janalíková

Takže fetky ve sněmovně jsou podle vás v pořádku, ale špatné je, že se na to přišlo až teď?

35
Zobrazit další 3 reakce

Takže se bude hledat zdroj informací. To mě uklidnilo. Je jedno, že tam někdo šňupe koks. Důležité je potrestat toho, kdo to provalil.

227
Před 1 rokem
Susanne Olejníková

A já bych je preventivně zkontroloval všechny. V práci taky může kdykoliv dojít bezpečák na kontrolu.. A hned by se vědělo, kdo šňupe, hulí nebo rád perníček.

39
Před 1 rokem

"Podle mluvčího ochranné služby Procházky si vyhodnotila, že nešlo o trestný čin ani o přestupek"

🙈

OMG

Začalo to Vaňkovou v Brně(prý v pohodě 🤷‍♂️) a stane se z toho precedent, už i v pracovní době 🤣

Takže pohodička 🤪

Hlavně se musí zjistit kdo to prásknul 😆😁

To nevymyslíš 😜

145
Před 1 rokem
Milda Šípek

Případem Vaňkové to začalo. Je divné, že zrovna ona potkala kolem jdoucího člověka, který nabízel kokain.

To, že si poslanci dávají linu v Poslanecké sněmovně je vrchol arogance moci a opovrhování občany ČR.

Věřím PČR, že to nikdy nevyřeší.

66
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 rokem

Si berou Anoisti nebo z SPD aby vydrželi nekolika hodinové obstrukce 😂

27
Před 1 rokem
Radovan Šrámek

Jeho recneni má alespoň hlavu a patu ,kdežto zhovadilosti které vycházejí od vlády by spíš nasvedcovali že jedou lajny

26
Před 1 rokem

konec mystéria, tajemství výřečnosti Karla Havlíčka bylo odhaleno

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt