Svět chce být klamán.
Proto existuje instagram a další sítě 🤣
Takže typická Čína.
typický dnešní vylhaný svět pro turisty nejen Čína
A takto funguje v cine vse.
Ono celkově v tomto politickém zřízení,napříč dobou a kontinenty.
Je to přesně ve stylu filmu "Srdečné pozdravy ze Země".
Jsem křišťálová studánka, napijte se ze mě! ... Vhoďte pětikorunu!
Takže opět potvrzení, že Čína těchto dní (pod vedením komunistické strany) je jen spousta fejků. Že mě to vůbec nepřekvapuje… spíše stále více cítím zklamání. 😟
Nevím, nechápu. Ze strany totalitní země může být člověk oklamán (zvlášť v případě žití v iluzích), ale zklamán? Co čekáte od totality? Aby vám lhali pokud možno tak, abyste na to nepřišla? V čele totalitní Číny stojí KSČ (Komunistická strana Číny, ne Československa), zločinecká organizace. Myslím, že to mluví za vše.
Nejhorsi je, ze jim to vubec neprislo jako neco nepatricneho. Ve meste Shenzhen jsem videl kopii Elysejskych poli i s Eifelovkou. cinani se u toho fotili aby mohli znamym poslat fotku, ze byli v Parizi. Vzpominam si, kdyz jsem sve cinske zname jednou ukazoval rucne tkany hedvabny koberec z Pakistanu a rekl jsem ji kolik jsem za nej zaplatil tak ohrnula nos a sdelila mi, ze jsem udelal spatny obchod (pouzila padnejsich vyrazu 😊). V Cine na trhu bych za to koupil dvacet podobnych a navic se klidne daji vyprat. Uklidnila se az po tom kdyz jsem se ji zeptal za kolik ten svuj umelohmotny koberec potom muze prodat a kolik ja mohu zadat za ten svuj. A jsem si jisty ,ze bych mel dost zajemcu. Holt je to jina kultura.
O tom je ten svobodný a nepokřivený obchod. Vy jste spokojený se svým pakistánským kobercem a Číňanka s tím svým čínským. Tak že vše dobré. Né?
No na to že v městské rezervaci UNESCO nesmíte nic a tady si tam klidně dali rouru a čerpadlo by asi měli být vyskrtnuti ze seznamu. No jo Čína země neomezených možností......
UNESCO je stejně zbytečná organizace, jako je u nás památkový úřad.
Tak proto byl čínský prezident v Rusku. Byl koupit licenci na Potěmkinovu vesnici.
Obšlehnout, koupit práva není v jejich stylu. 😆
Bolševický podvod jako obvykle. Panda se trumfuje s medvědem, kdo vymyslí větší podraz.
Oproti plynovodu mají Čínani a asi by si ho i sami zaplatili o vodovod z Bajkalu. RuSSům se do toho zatím moc nechce, ale žebrákostát bude muset sklopit uši.
🙈🙈🙈
Teď už to může v morseovce oslavovat čínský lid...😉