1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Svět chce být klamán.

45
Před 1 rokem
Karel Novotný

Proto existuje instagram a další sítě 🤣

12
Před 1 rokem

Takže typická Čína.

102
Před 1 rokem
Ondřej Lipenský

typický dnešní vylhaný svět pro turisty nejen Čína

50
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

A takto funguje v cine vse.

102
Před 1 rokem
Michal Škoda

Ono celkově v tomto politickém zřízení,napříč dobou a kontinenty.

28
Před 1 rokem

Je to přesně ve stylu filmu "Srdečné pozdravy ze Země".

Jsem křišťálová studánka, napijte se ze mě! ... Vhoďte pětikorunu!

41
Před 1 rokem

Takže opět potvrzení, že Čína těchto dní (pod vedením komunistické strany) je jen spousta fejků. Že mě to vůbec nepřekvapuje… spíše stále více cítím zklamání. 😟

21
Před 1 rokem
Marie Neplechová

Nevím, nechápu. Ze strany totalitní země může být člověk oklamán (zvlášť v případě žití v iluzích), ale zklamán? Co čekáte od totality? Aby vám lhali pokud možno tak, abyste na to nepřišla? V čele totalitní Číny stojí KSČ (Komunistická strana Číny, ne Československa), zločinecká organizace. Myslím, že to mluví za vše.

2
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Nejhorsi je, ze jim to vubec neprislo jako neco nepatricneho. Ve meste Shenzhen jsem videl kopii Elysejskych poli i s Eifelovkou. cinani se u toho fotili aby mohli znamym poslat fotku, ze byli v Parizi. Vzpominam si, kdyz jsem sve cinske zname jednou ukazoval rucne tkany hedvabny koberec z Pakistanu a rekl jsem ji kolik jsem za nej zaplatil tak ohrnula nos a sdelila mi, ze jsem udelal spatny obchod (pouzila padnejsich vyrazu 😊). V Cine na trhu bych za to koupil dvacet podobnych a navic se klidne daji vyprat. Uklidnila se az po tom kdyz jsem se ji zeptal za kolik ten svuj umelohmotny koberec potom muze prodat a kolik ja mohu zadat za ten svuj. A jsem si jisty ,ze bych mel dost zajemcu. Holt je to jina kultura.

66
Před 1 rokemUpraveno
Jiri Kolacny

O tom je ten svobodný a nepokřivený obchod. Vy jste spokojený se svým pakistánským kobercem a Číňanka s tím svým čínským. Tak že vše dobré. Né?

30
Před 1 rokem

No na to že v městské rezervaci UNESCO nesmíte nic a tady si tam klidně dali rouru a čerpadlo by asi měli být vyskrtnuti ze seznamu. No jo Čína země neomezených možností......

4
Před 1 rokem
Patrik Nobur

UNESCO je stejně zbytečná organizace, jako je u nás památkový úřad.

14
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tak proto byl čínský prezident v Rusku. Byl koupit licenci na Potěmkinovu vesnici.

91
Před 1 rokem
Jan Šanda

Obšlehnout, koupit práva není v jejich stylu. 😆

24
Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Bolševický podvod jako obvykle. Panda se trumfuje s medvědem, kdo vymyslí větší podraz.

Oproti plynovodu mají Čínani a asi by si ho i sami zaplatili o vodovod z Bajkalu. RuSSům se do toho zatím moc nechce, ale žebrákostát bude muset sklopit uši.

44
Před 1 rokem
Miroslav Kanár

🙈🙈🙈

2
Před 1 rokem

Teď už to může v morseovce oslavovat čínský lid...😉

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt