1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Kupko odctup. Na křížení D1-D2 se má dělat 24/7 a ne, že na jednom mostě se rýpe 5 lidí a na druhém nikdo.

Furt nám valíte do hlav problémy Prahééé, Barandovský most byl vydáván div ne za celostátní problém. Problém je ta oprava v Brně.

437
Před 11 měsíci
Vilém Barák

A co má ministr společného se soukromou firmou co to staví? On ji vlastní že má odstoupit? Nebuďte za hlupáka ...

268
Před 11 měsíci

Přijde mi neuvěřitelný, že během rekonstrukce D1, kdy tady byli ve vládě odborníci od Makake se neřešilo parkování pro “kamione”… Co těch 8 let na dopravě sakra dělali?

128
Před 11 měsíci
Marek Tůma

No a co zatím udělali za toho 2,5 roku?

54
Před 11 měsíci

Ta odpočívadla u D1 vypadají čtyřicet let pořád stejně. Když to srovnám s odpočívadly v Rakousku nebo Německu, tak je to nebe a dudy. Tam jsou ta parkoviště opravdu obří, se zázemím pro řidiče, kde se mohou osprchovat, posedět, jsou tam restaurace atd. Já se jim nedivím, že pak parkují všude. Raději objedu blbě zaparkovaný kamion, než aby mi ten kamion slisoval auto.

137
Před 11 měsíci
Karel Stržanovský

Srovnejte si alespoň vizuálně hustotu provozu kamionů na A1/A2 a D1/D2. Uvidíte ten propastný rozdíl.

Před 11 měsíci

Problém je hlavně to, že si z nás Evropa udělala tranzit, za mýtné vybírá peníze soukromá firma a my občané jenom platíme známky, abychom si to vystáli v zácpách. Minulý týden jsem projel Polsko, nikde jsem tam taková zvěrstva neviděl. Navíc silnice i nižších tříd perfektně značené krajnice i střed, žádné rozbité a děravé silnice jako u nás.

382
Před 11 měsíci
Martin Pipota

Přijde mi, že u nás má dálnice úplně opačný účel, než jaký by měla mít. Kolikrát je rychlejší nebo alespoň časově podobné jet po okreskách, protože když není dálnice rozkopaná, tak je to tam alespoň uzavřený kvůli nějakýmu maňasovi, kterej si myslel, že je Loprais...

178
Před 11 měsíci

V ČR je eldorádo stavebních firem a tak jako tradičně, každé léto, rozkopeme celou republiku. Však si lidi v horku počkaj, ne ? "Musíme to opravit" přeci .

A je to tak každé léto, už dvacet let a bude to tak dalších 20 let, takže netřeba se divit a rozčilovat. Je třeba si zvykat...

29
Před 11 měsíci
Vladimír Šnek

už si někdy viděl betonovat nebo asfaltovat v zimě když mrzne? já ne

10
Před 11 měsíci

Havlíček z ANO říkal, že všechno předal hotové, postavené nebo aspoň v mašličkách. Zdá se, že opět lhal, ANO neudělalo nic. Kam a komu za ANO mizely peníze, určené na podobné projekty?

185
Před 11 měsíci
Pavel Sladovník

Jako lhát vám jde pěkně. Nutellu? Jste byl na školení u Fialy? ODS 30 let kašlala na jakoukoliv rekontrukci D1 a Babiš se do toho pustil i když mu všichni nadávali.

118
Před 11 měsíci

Tak hlavně že se Babiš chlubil v tom jeho čau lidi. Tak teď právě jedu po D1 kterou zme postavili. 😂😂😂👍 On tak něco postavil.

69
Před 11 měsíci
Michal Souček

Tam je ta legendarni hlaska toho jeho superministra: D1 uz je hotova, zbyvaji jen tri useky. (Po te devitilete rekonstrukci kdy ji pry udelali zgruntu nove)

29
Před 11 měsíciUpraveno

Hlavní chyba byla už ta, že při předchozí modernizaci D1 se na tenhle úsek (tedy nejvytíženější kus dopravní infrastruktury u nás) při plánování alespoň nemyslelo. Protáhnout původní opravu D1 o pár měsíců a připravit si alespoň rozšíření mostů (což v momentě, kdy je celý zbytek dálnice v opravě takový rozdíl neudělá) je jedna z největších minel tehdejšího plánování. O tom, že úseky za/před mosty během modernizace D1 mohly být realizovány jako 3+3 bez větších obtíží radši ani nemluvě.

A to, že zcela chybí realizované paralelní trasy které by většinu tranzitu byly schopny odvést jinudy- to radši taky nekomentovat.

108
Před 11 měsíci
Jan Hrbotický

Na dálnici u Brna tehdy nebyly peníze, tak to pozastavili. Jenže na asfaltování polňaček, bylo dost.

Rýdle, Rýdle, zase lžeš. Jen u Brna vznikly poblíž dálnice dvě soukromé odpočívky pro kamiony. Na víc než 300 (400) kamionů. ŘSD umožnilo pouze usadit značky.

39
Před 11 měsíci

Rada za milion pro tranzitující dopravce: jeďte jinudy než po D1.

65
Před 11 měsíci
Petr Holeček

Přesně tak, kapacita je daná, tak proč se cpou někam, kde ví že není místo? To je vina dopravce. Ano, aktuálně míst moc není, ale to nikoho neopravňuje tam vysílat další a další kamiony.

22
Před 11 měsíciUpraveno

takovým problémům, se má věnovat Kupka !! a ne nějakým blbým nápadům o výletu do kosmu . a pokud je tak neschopný, a asi je, tak ať odstoupí !! na co tam je!!!

48
Před 11 měsíci
Bobrovnik Pavel

Takže podle Vás za současnou situaci trvající desítky roků může současný ministr?. Tedy i za to, že se o pražském okruhu 30 roků jen žvaní.

Ohledně kosmu, to je fakt pitomost.

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt