Ivan Schranz se na Euru předvedl ve skvělé formě. Měla by toho Slavia využít a prodat jej do zahraničí nebo si hráče nechat pro nadcházející sezonu, kde titul v lize bude znamenat přímý postup do skupiny Ligy mistrů?
Kdyby byl mladší, tak by přestup dával smysl, ale bojím se, že nyní by po něm šáhlo v lepším případě Německo, v horším Turci. Jen ať zůstane.
Ivan Schranz zůstane ve Slavii..
Schranz je zřejmě výborný fotbalista ale Trpiš z něj ve Slávii dokázal udělat průměr na lavičku!
Logické uvažování,proto asi zářil na Euru,že ho ve Slavii tak dusí!🤣🤣🤣
Schranz je výtvor mafiána Tvrdíka, který spolu s Fouskem nacpali na EURO 9 slávistů a podle toho to taky dopadlo. Také je to KOPÁČ, který minimálně na půl roku odepsal Kairinena. Tak mu v Německu přeji něco podobného, ať si to taky užije
To rikam furt,ze narodit se jako spartan je vrozena vada!
Ivánek je skvělý, skromný, ale přímý chlap. Mezi fotbalisty dost výjimečný charakter.
Z jeho úžasného výkonu na Euru nelze než mít radost, ale nejsem si bohužel jistý, že se bude dlouhodobě stejně skvěle prezentovat ve svém klubu, ať už přestoupí, nebo ne. Ve Slavii bude hrát o LM, o co by asi hrál v Turecku, ve Wolfsburgu, v Norimberku nebo v Legii?
O co by hrál? Že by o peníze?
Mám Schranze strašně rád a myslím že takových fandů je fakt mnoho.
Věřím že je i fajn chalan do party. Na hřišti je na něm vidět že je "pracant"
a prostě jede i když asi hodně lidí nechápe co s i s ním J.T. předvádí
za experimenty...😐A tak se vážně obávám že ho jednou postaví i do
stánku prodávat klobásy.........
Pokud ho prodají, tak do půl roku začne Trpišovský brečet, že potřebuje nového Schranze. Věřím tomu. Stejně jako ronil slzy se slovy Přiveďte mi nového Olayinku. Stejně ho využíval úplně všude než tam kde je nejplatnější. A pokud by měl odejít, tak teď by to dávalo smysl. Pro něj i pro klub. SKS by měli hlavně přivést pořádného, kvalitního, zkušeného, vzdělaného, racionálně uvažujícího sportovního ředitele. Protože dělat nákupy ala Chorý je absolutní let.
Za mně,určitě neprodávat !!! Pán Ivan Schranz je vynikající útočník a hodně mě mrzí že ho JT víc nestaví!!! Je to slávistický srdcař podobně jako Bořil,nebo Tecl. Jsem jen 70ti letý fanoušek a žádný expert,ale on do Slavie patří! Ať žije Věčná Slavie !!!!!
IQ37 Bořil a srdcař? To je nejzáludnější zmetek, co se pohybuje v lize.
Sešívaný Schranz byl nejlepším hráčem Slovenska, o tom není pochyb. Ale věk nezastavíš, takže v 31 letech se za přijatelnou sumu bude asi obtížně prodávat do zahraničí. Já osobně bych ho rád viděl nadále ve Slavii, líbí se mi dlouhodobě.
Pokud to myslí Slávie s LM vážně, neměla by takové hráče jako je Schranz prodávat. Velkou chybu už udělala s Kuchtou který ji připravil o titul.
Slavia chybu neudělala ,udělal to Kuchta,nepřišel na domluvenou schůzku, takový je to charakter