Svět je plný strašných nebezpečí. Naštěstí na každé máme protizbraň. Na covid nám dodá prošlé vakcíny paní von Leyenová, Na lstivého Putina dodají moderní zbraně naše spřátelené zbrojařské koncerny. ( a za výhodné ceny) A před veškerými desinformacemi nás ochrání mravenčí práce našich progresivních politiků a jejich médií. Občané v progresivních demokraciích, ale i na Ukrajině tak mají klid na práci.
Nešlo by to nějak rozdělit? Jako my v Evropě tu máme válku Sovětů, klimatickou krizi a nelegální migraci. Do toho ještě kovid. Jako jestli by nešlo tím kovidem strašit třeba jen v Asii nebo Jižní Americe. Aby to bylo nějak vyvážený...
tohle je cíl zlikvidovat evropu nejvyspělejší kontinent ale nemáme asi moc v hlaVÁCH KDYŽ SEBOU NECHÁME MANIPULOVAT
Zpráva doporučuje, nevyžaduje, takže za mne ok.
Senior 70+ s bypassem by prostě měl vědět, že mu stačí málo už tady nebude. A sestra v domově seniorů by měla vědět, že za ty první tři dny kdy bude nákazu šířit, než ji to složí do postele má potenciál zavinit předčasnou smrt třeba 50ti klientů.
No a ostatní ať si dělají co chtějí.
Vy jste MUDr. Vševěd, ale utekla vám zásadní informace, asi žijete mimo civilizaci… vakcína nechrání ani před nákazou, těžkým průběhem a dokonce! ani před úmrtím… to je novinka, viďte?
Covid je, byl a bude
Covid je virus
Virus jen tak sám z niočehož nic nezmizí.
Spoustu chorob způsobují viry
Na virové choroby se umíralo a buzde umírat (nejen na Covid)
Viry mutují
Proti virům se vyvíjí a vyrábí očkování
Kdo chce očkuje se, pokud je na daný virus očkování k mání
Jen nechápu, proč o takovýchto "objevech Ameriky" novináři furt dokolečka píšou. To jako se fakt nikde neděje nic zajímavýho?
Protože už těm byznysmenům s C19 hoří koudel. Úmrtí a velké nežádoucí účinky oč...vaných už řeší světová komise a v některých zemích za tu genocidu padají tresty - někde i tresty smrti. U nás lidem ještě ani nedošlo, oč tady šlo. Říká vám něco koncentrační tábory - plynové komory? Jste-li mladý a dějiny Vám nic neříkají, tak asi nevíte. Toto bylo to samé, jen v jiném " vydání."
A sezonní chřipka zabije týdně 9 800 lidí
HIV: 32 000
Rakovina: 158 000
malárie: 7 500
Úmrtí dětí do 5 let: 146 000
Matky při porodu: 6 000
Potraty: 863 000
To vše týdně
Za týden zemře na světě 1 170 000 osob, to je 167 000 denně
Za týden se narodí na světě 2 580 000 osob, to je 368 000 denně
Na začátku roku nás tu bylo 8 000 000 000, na konci roku nás bude 8 143 000 000 osob, na konci dvacátých let nás bude přes 9 miliard.
Fakt chcete řešit 1 700 úmrtí na Covid týdně? Dejte s tím už prosím pokoj, planeta je přelidněná a plná chudoby, zmaru, válek a utrpení. To vám nestačí?
Zdroj: Odkaz
Krásně jste to napsal. A navíc to byla vypuštěná šaškárna, což přiznali už i v TV a to je co říci. Spousta lidí tomu stále nevěří a bojí se toho, protože neví, že ty stavy měli z chřipek + strachu + jejich nemocí dohromady. C19 byla jen " upravená chřipka " s neobvyklou vlastností ztráty čichu na nějaký čas, aby to bylo dostatečně strašidelné. A to se povedlo.
Zdá se, že covid zabil především chřipku a angínu..
Tak já za covidu měl chřipku i angínu ( u obojího negativní test na covid ) 😄 Ale chápu ... když se to nestalo tobě tak to neexistuje 😄
Je čas začít strašit.
Kde konkrétně?
Jestli je to statistika z celého světa a 1500 jich z toho umírá v Číně, tak není nutno z toho dělat paniku.
Na X se píše, že aktivně reportuje nové případy 26 zemí, nejsou ale uvedeny, vč. nějaké podrobnější statistiky.
1 700 lidí týdně = 90 000 ročně celý svět
Při přepočtu to v ČR vychází 118 za rok.
Čekal bych víc.
Zbytečný strašení, nikdy jsem se neočkoval a jsem 70+. A co už jsem se dočetl o negativních reakcích a pokutách výrobcům vakcín za špatné vakcíny, tak nikdy.
Hlavně nemachrovat 😉